Tóth Gabi és Krausz Gábor válása meglepte az embereket, az elmúlt napokban egyre többen szólalnak meg az ügy kapcsán. Sebestyén Balázsék sem maradtak ki, akik már másodjára szúrtak oda az énekesnőnek. 

Tóth Gabin viccelődtek ismét a rádióban

Balázsék csütörtökön reggel az augusztus 20-i tűzijátékról beszélgettek. Megvitatták, hogy a program az elmúlt években egyre nagyobb felháborodást kelt, de Balázs szerint ez egy évben egyszer belefér. Nem sokkal később Tóth Gabira terelődött a szó, aki fellép Budapesten az augusztus 20-i ünnepségen. 

Tényleg, most akkor matyó hímzésben énekel Gabriella 20-án? Itt a történtek ellenére fellép ő valahol? A nemzet asszonya? Megy énekelni Gabriella? Énekeljen! Úgy volt, hogy ő fellép, ő vágja meg a kenyeret. Vagy ő vág fel valamit

– vezette fel a témát Balázs, majd Vadon Jani a következő mondattal reagált rá.  

Komoly fricska lenne a kritikusoknak

– mondta Vadon Jani nevetve, miközben utalt a Fricska Táncegyüttes nevére, és az énekesnő körüli pletykákra. 

Már korábban kritizálták 

Tóth Gabi kapcsolatán már hétfőn is viccelődtek, akkor a fricska szót szúrták be többször is a mondandójukba, és számos alkalommal utaltak az énekesnő kapcsolatára. Tóth Gabi körül nem csitul a felhajtás, az elmúlt napokban egyre többen és többen szólalnak meg a válásról, miközben az énekesnő nem nyilatkozott a bejelentés óta.