Tóth Gabi imádja a magyar népviseletet, éppen ezért nem hagyná ki, hogy lecsapjon egy mutatós darabra. 

Tóth Gabi népviseletet akart

Tóth Gabit sokszor látni különleges ruhákban, nem ritka, hogy videóklippekben vagy fellépéseken is nem mindennapi darabokat visel. Valószínűleg ezért is szerette volna bővíteni a ruhatárát, ám csalás áldozata lett. 

Az énekesnőnek a Facebookon tűnt fel egy gyönyörű magyar népviselet, amelyet azonnal meg is akart vásárolni. Az eladó elküldte a bankszámlaszámot, az énekesnő pedig utalt, ekkor kezdődtek a bonyodalmak. 

Több, mint 100 ezer forint a tét

Kedves Tagok! Azért írom ezt a bejegyzést, mert egy Kecskés Tiborné nevű profil feltöltött ide egy hirdetést az alábbi viseletről, amit én megvásároltam tőle és plusz még két másikat, amit privátban küldött el nekem. Több, mint 100 ezer forintot elutaltam neki, majd felszívódott. Rengetegszer vásároltam már így, de soha nem történt még velem ilyen. Próbáltam az adminokkal felvenni a kapcsolatot, legyen mindenki óvatos. Nem hittem, hogy ebben a csoportban ilyen megtörténhet. Ha valaki látta még a hirdetést, vagy esetleg tud nekem segíteni, hogy ilyen esetben mit tegyek, azt nagyon megköszönném. 

Tóth Gabit tehát több, mint 100 ezer forinttal károsította meg egy netes csaló, de a népviseletnek nyoma sincs.