Augusztus elején jelentette be Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy véget ért a házasságuk. Az egykori sztárpár azóta nem nyilatkozott, csak a közösségi médián keresztül üzentek a rajongóknak. Most Tóth Vera megtörte a csendet, és elárulta, hogy mit gondol a jelenlegi helyzetről. 

Tóth Verát megviseli Tóth Gabi szakítása

Tóth Vera férjhez ment, az esküvőjét pedig csodás környezetben, Szentendrén tartották meg. A készülődés nem volt problémáktól mentes, mivel az utolsó pillanatban kellett átszervezniük az egész esküvőt. Végül minden jól sült el, a történtekről pedig a Tények Pluszban mesélt.

Az énekesnő nem csupán az esküvőről, de a testvére válásáról is mesélt az interjúban. Elárulta, hogy a jelenlegi helyzet nagyon megviseli az egész családot, előfordul, hogy már aludni is alig tud a sok bántó komment miatt. 

Ami nem működik, azt nem kell erőltetni. Akkor sem kell erőltetni, ha egy gyermekről van szó. Olyan nincs, hogy egy gyermek miatt megmentünk egy házasságot, mert utána már rossz hangulat lesz. Hosszú távon, ha két egymásból kiábrándult ember együtt van, az sokkal rosszabb a gyereknek

– magyarázta. Hozzátette, hogy reméli már mindenki kigyűlölködte magát. Mesélt arról, hogy Tóth Gabi hogyan érzi magát a jelenlegi helyzetben.  

Már megszokta, hogy állandóan a kereszttüzében van a dolgoknak, de szerintem már kezd elfáradni

– mondta Tóth Vera. Üzent azoknak is, akik Hannaróza miatt aggódnak, szerinte ez felesleges, mivel ugyanolyan kiegyensúlyozott gyerek, mint korábban volt. Sokat foglalkoznak vele a szülei, és ő maga is. 

Szeretne gyereket 

Tóth Vera elárulta, hogy mindketten szeretnének gyereket. Próbálkoznak, de nem csak erre fókuszálnak, ha lesz gyermekük, annak nagyon fognak örülni, de, ha mégsem lesz, azt is elfogadják. Elárulta, hogy ebben az esetben majd Hannarózát és a családban lévő többi gyereket fogják elkényeztetni.