A szupermodell Irina Shayk és Bradley Cooper valódi álompárnak számítottak, 2015 és 2019 között alkottak egy párt, sőt 2017-ben még kislányuk is született, mindezek ellenére mégis szakítottak.

Izzott köztük a levegő

Viszont nagyon úgy fest, hogy az egykori szerelmesek visszataláltak egymáshoz, ugyanis a róluk készült, legfrissebb fotók többet mondanak ezer szónál. A páros éppen kutyát sétáltat New York utcáin, a felvételeken pedig szorosan egymás mellett haladnak, sőt az egyik képen még ölelkeznek is, éppen ezért nagy az esély rá, hogy tényleg kibékültek. A hír persze nem sok mindenkit döbbentett meg, hiszen a szemfüles rajongók már jó ideje kiszúrták, hogy Irina és Bradley között bizony izzik a levegő. 

Sőt, augusztusban még az a pletyka is szárnyra kapott, hogy a két sztár egy újabb, közös gyermeken gondolkodik, Halloweenkor pedig a közös kislányukkal, Leaval együtt mentek szórakozni.  

Itt vannak a friss fotók: 

Másokkal is randiztak 

Bradleyről  korábban azt mondták, hogy Hilary Clinton egy közeli bizalmasával, Huma Abedinnal randizik, Irina kapcsán pedig felmerült Cristiano Ronaldo, sőt még Kanye West neve is. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy mindezek csak pletykák voltak, vagy ha randizgattak mással is, minden bizonnyal nem volt egyik próbálkozás sem túl komoly. A híreszteléseket, miszerint újra összejöttek egyébként még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan. 

(via)