A várandós Blake Lively közismert arró, hogy imád poénkodni, férjével, Ryan Reynolds-val is gyakran ugratják egymást, sőt sokszor mindezt nyilvánosan teszik. 

Előtte-utána

Blake ezúttal hétfő este osztott meg pár fotót az Instagram oldalán, amin a növekvő pocakját villantotta meg, nem is akármilyen formában. A 35 éves színésznő kvázi előtte utána fotókat osztott meg, az egyik a teherbeesése előtt készült, a másik pedig a napokban.

Csak a humor

Az első felvételen az édesanya egy fekete crop topban és feszes jóganadrágban áll, ami kiemeli tökéletes alakját, a másodikon pedig a szett hasonló, csak éppen már látszik Blake egyre növekvő babapocakja. A felvételen a színésznő mellett áll az edzője, Don Saladino is, akinek ezt üzente viccesen a posztjában Blake: 

Már hónapok óta csinálom @donsaladino edzésprogramját. Valami nem működik. 

- utalva ezzel a hatalmas pocakra. Persze a posztot Blake egyérelműen viccnek szánta, ami szerencsére a kommentelőknek is leesett, a legtöbben ugyanis hatalmas nevető fejekkel reagáltak rá.  😀 A fotókra maga az edző, Saladino is reagált, aki egy elkeseredett hangulatjellel és egy nevető emojival reagált. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés

Már van három lányuk 

Blake Lively egyébként még szeptemberben jelentette be, hogy ismét terhes, Ryan Reynoldssal a negyedik gyermeküket várják. A párnak eddig három kislánya született, James 8, Inez 6, Betty pedig 3 éves. A kis jövevény nemét egyelőre nem árulta el a sztárpár, bár Ryan egy korábbi interjújában azt mondta, reméli a pici is lány lesz, ugyanis neki csak fiú testvérei vannak, így imádja, hogy az otthonában jelenleg csak csajok veszik körül. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés

(via)