A minap napvilágot látott egy hír, miszerint Harry hercegnek van egy titkos rejtekhelye, felesége, Meghan Markle előtt.

Harry herceg titkos élete

Állítólag Sussex hercege egy egész lakosztályt tart fenn egy kaliforniai luxusszálodában, hogy bármikor elmenekülhessen Meghan Markle elől, ez a jel pedig arra utalhat, hogy válságban lehet a házasságuk. Harry herceg sajtósa véget vetett a találgatásoknak, és azonnal reagált a pletykákra.

Harry hercegnek nincs titkos szállodai szobája, amelyet arra használna, hogy távol legyen Meghan Markle-től. 

Azonban több szemtanú is azt állítja, hogy Harry herceg gyakran tölti a szabadidejét a San Vicente Bungalows helyen családja nélkül, ahol a vendégeket igen szigorú szabályok szerint védik. Kiemelt figyelmet fordítanak az exkluzív vendégek magánéletére, emiatt pedig különleges biztonsági eljárásokat alkalmaznak. Fotózni, kamerázni például nem is lehet az épületen belül, ugyanis már a vendégek telefonjának a kameráit is eltakarják matricával.

Tilos beszélniük a klubról, sőt más résztvevővel sem szabad kapcsolatba lépniük.

Életveszélyes autósüldözés

Harry herceg és Meghan Markle pár nappal ezelőtt egy életveszélyes  autósüldözésbe  keveredett New York utcán. A történtekre akkor került sor, mikor elhagyták a Ms Foundation Women of Vision Awards díjátadót, ahol ráadásul Meghan elismerésben részesült. 

A történteket egy fotósügynökség is kommentálta, akik szerint a pár állításával ellentétben senki sem volt életveszélyben, sőt nem akarták őket erőszakkal lefotózni, és balesetet sem okoztak. Ezek után joggal merült fel sokakban a kérdés, hogy mi történt valójában.


via