Habár majdnem 20 évvel az eredeti dátum után, de végül összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck! A pár teljesen titokban, Las Vegasban fogadott örök hűséget egymásnak július 16-án szombaton. A bírósági feljegyzések a TMZ birtokába jutottak. A papírok szerint július 16-án szerezték meg a házassági engedélyt a nevadai Clark megyében.

Néhány fotó is napvilágot látott 

Jennifer Lopez néhány fotót is közzétett a nagy napról, valamint azt is elárulta, milyen érzés, hogy végre tényleg kimondták a boldogító igent. 

Megcsináltuk. A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves. Kiderült, hogy a szerelem türelmes is. 20 évig türelmes 

- írta az énekesnő az On The J-Lo című oldalán.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy csak úgy, mint az átlagemberek, akik Las Vegasban kötik össze az életüket kivárták a sorukat, hogy összeadják őket.

Tegnap éjjel Las Vegasba repültünk négy másik párral álltunk sorban az engedélyért, mindannyian ugyanazt az utat tettük meg a világ házasságkötési központjába. Mögöttünk két férfi állt kézen fogva és ölelkezve. A sorban előttünk egy fiatal pár volt, akik a lányuk második születésnapján három órát utaztak Victorville-ből, – mindannyian ugyanazt akartuk – hogy a világ társakként ismerjen el bennünket, és hogy a szerelmünkkel a világ elé állhassunk a házasság ősi és szinte egyetemes szimbólumán keresztül

- folytatta a beszámolóját Jennifer Lopez.

Ők voltak a tanúk

Kiderült, hogy mindketten az egyik gyermeküket választották tanúnak. Az énekesnő a beszámolójában arról ír, hogy rendkívül hálásak ezért az új családért és az öt csodálatos gyerekért. A pár egyébként azt szerette volna, ha egy Elvis-imitátor adja össze őket, ám arról sajnos lecsúsztak, de úgy tűnik, hogy így is életük legszebb napja volt az esküvőjük.

Egyszer szakítottak

JLo és Ben Affleck először 2002-ben jegyezték el egymást, de két évvel később szakítottak. Az elmúlt 20 évben mindketten megházasodtak, gyerekeik születtek, ám végül elváltak. A pár tavaly újra egymásra talált, az év elején pedig eljegyzték egymást ismét. 

Via