Nem fogod elhinni, amit látsz! A világ egyik leghíresebb dizájnere, Vera Wang (akiről nemrég Barbie-babát mintázott a Mattel) egy extramini farmersortban lógatja irigylésre méltó, szuperformás lábait a limójában, miközben épp a vakációjára igyekszik! A menő képet „Autókázunk… Chillezés van 👏🙏😌👍” képaláírással posztolta a divattervező, ami nagy valószínűséggel kimaxolja mindannyiunk álmát.

Durva, hogy milyen alakja van!

Persze, a dögös fotóban még nem is lenne szokatlan, ha Vera Wang-nek nem lenne papírja arról, hogy már a 73. (!) életévét tapossa! Őrület, nem? Pedig a sztárok kedvenc esküvői ruhatervezője tényleg 1949-ben született - ami elég ciki arra nézve, hogy neki ilyen dögös lábai vannak, a legtöbbünknek pedig még ilyen se(m).

Mindenki Vera Wang lábait akarja

A rajongók persze egyből bevadultak a fotó láttán és olyan kommentekkel árasztották el a dizájner instaszekcióját, mint “Lábak! 🔥” és “Stílusosan utazol azokkal a hosszú lábakkal 🦵 jó kis kocsikázást 💕👏🏻”, valamint „Annyira nagyon-nagyon fiatalnak nézel ki 👏👏”, amire Vera Wang egyébként válaszolt is a másik @verawanggang instaprofiljáról, hogy „NEM. Nem vagyok fiatal, csak önmagamat adom.” Hát az biztos, hogy adja, de még hogy! 

Vera Wang egyébként híres arról, hogy tesz másik véleményére és a szabad ízlése szerint öltözködik. A dizájner szerint az öregedés ugyanis már „lejárt téma” és nem érti, miért ne lehetne felvenni egy rövidnadrágot haspólóval vagy crop toppal akár 73 évesen is. A képeire nézve, végül is igaza van, nem?

Via