Victoria Beckham és David Beckham szerelme egyszerűen mesébe illő. Rengeteg időt töltenek együtt, rajonganak egymásért, és ugyan a focista kevesebbet használja a social media oldalakat, az egykori Spice Girl nem rest gyakran nyilvánosan megosztani érzéseit. 

A nyaraláson is olyanok, akár a tinik

Victoria Beckham még mindig olyan rajongással és csodálattal beszél férjéről minden alkalommal, mintha csak tinik lennének. Sokszor a legapróbb dolgoknak is annyira örül, hogy férjével teheti meg, mintha csak tinédzserként a járás első hónapjaiban lennének. 

A szerelmesek éppen megérdemelt nyaralásukat töltik, és új fotójukon ismét a tenger adta gyönyörű környezetet és a kánikulát élvezik. Ám nem a festői táj miatt olyan fontos ez a fotó Victoria Beckhamnek. 

Hoppá! David, úgy tűnik, már megint én voltam az inspirációd! Matchy - matchy

— írta Victoria Beckham új közös fotójuk alá, ugyanis mindketten korall színbe öltöztek aznap, az üzletasszony pedig nagyon lelkes lett, mennyire jól mutatnak egymás mellett. 

Gyakran megmutatják, mennyire szeretik egymást

Victoria Beckham képtelen megunni férjének társaságát, a mai napig a lehető legnagyobb tisztelettel és szerelemmel, na meg rajongással beszél a futballklasszisról.

És ugyan  David Beckham  közel sem annyira aktív ezeken a felületeken mint élete szerelme, ő sem rest minél gyakrabban nyilvánosan is bizonyítani, hogy szerelme még mindig töretlen felesége felé.

Via