Harry Styles volt az egyik extra produkció a 2023-as Grammy-díjátadón, aminek exe, Taylor Swift kifejezetten örült. 

Taylor Swift nem tudott ellenállni Harry Stylesnak

Van, hogy a szakítások rosszul sülnek el. Mennek a csúnya egymásra nézések, a másik fúrása - de nem Taylor Swift és Harry Styles között!

Taylor Swift ugyanis úgy viselkedett a Grammy-díjátadón, amikor volt kedvese színpadra lépett, mintha még mindig együtt lennének. 

Taylor Swift nem tudta megállni, hogy Harry Styles produkciója alatt ne bulizzon egy hatalmasat. Ő volt a szektorában az egyetlen, aki nem tudott, és nem is akart ülni az As It Was alatt, táncre perdült, és abba sem hagyta, amíg Harry Styles a színpadon volt. 

Taylor Swift sem távozott üres kézzel

Abban a pillanatban, ahogyan a One Direction egykori frontembere dalolni kezdett, Taylor Swift bebizonyította, hogy a támogatás, egymás munkájának tisztelete és elismerése nagyon is jelen van kettőjük között a mai napig. 

Taylor Swiftnek egyébként nem biztos, hogy ez volt a buli csúcsa, az énekesnő ugyanis hazavihette a legjobb videóklipnek járó Grammy-díjat is. 

Harry Styles és Taylor Swift egyébként 2012 és 2013 között randevúztak, ám hamar rájöttek, hogy nem feltétlen passzolnak egymással. 

via