Intenzív harc folyik Harry herceg és Vilmos herceg között. Utóbbi ugyanis meglehetősen sértve érzi magát az öccse balhés nyilatkozatai miatt. 

Harry herceg még mindig bűnös a család szerint

Vilmos hercegnek elege van Harry hercegből, a jövendőbeli király unja már, hogy testvére állandóan rossz színben tünteti fel a nyilatkozatokban, interjúkban. Ezt pedig nem csupán vele teszi meg, ugyanúgy feleségével, Katalin hercegnével is. Sőt, mint kiderült, Vilmos herceg egyáltalán nem kedveli Meghan Markle-t sem. 

Az emberek azt gondolták, hogy a tragédiák sora, Fülöp herceg és Erzsébet királyné halála összehozza majd a családot, és végre kibékülnek majd. Ám a családi eseményeken az őszinte beszélgetések helyett csak kínos pillanatokkal lesznek gazdagabbak a királyi család tagjai. 

Nagyon úgy tűnik, hogy a koronázás sem oldja meg a családi problémákat, sőt! A feszültség egyre csak nő, és mindenki attól fél, hogy a helyzet jobban eldurvul majd, mint eddig bármikkor. 

Harry herceg rohan majd haza

Vilmos herceg ugyanis már most keresztbe tesz a testvérémek, kijelentette, hogy nem találkozik Harry herceggel a ceremónián kívül. Pedig Harry herceg nagyon próbálkozik, hogy visszanyerje a család bizalmát, mint kiderült, szombaton édesapjával, Károly királlyal is hosszan beszélgettek, hogy rendezzék a viszonyt.

Harry herceg egyébként nem tervez hosszú látogatást, a legfrissebb információk szerint, csak egy villámgyors utazás szerepel a tervek között. Részt vesz a koronázási ünnepségen, majd siet is vissza Meghan Markle-höz és gyermekeihez, hogy együtt is megünnepeljék Archie születésnapját.

via