Korábban Katalin hercegné elárulta, hogy három gyermeke - a 9 éves György herceg, a 7 éves Sarolta hercegnő és a 4 éves Lajos herceg - gyakran illetik cuki becenevekkel Vilmos herceget

Vilmos gyerekei  azon kevés emberek közé tartoznak, akik megtehetik, hogy eltérnek a szokásos megszólításoktól. Így tett György herceg is, aki egy fültanú szerint egy sporteseményen a következő kérdést tette fel Vilmosnak:

Holnap focizol, papa?

– idézte a szavait a People magazin.

Jó a kapcsolatuk

György számos érdeklődési kört és hobbit örökölt édesapjától. Vilmos herceghez hasonlóan ő is nagy focirajongó, és tavaly nyáron még az Eb-re is elkísérhette a szüleit.

György a teniszt is kedveli: idén nyáron először látogatott el  Wimbledonba, 31 évvel azután, hogy Vilmos herceg ugyanebben a korban először vett részt a híres tenisztornán édesanyjával, Diana hercegnővel.

Katalin és Vilmos herceg azt is elárulták, hogy György érdeklődést mutat a helikopterek iránt, Vilmos herceg ugyanis kutató-mentőkapitány volt a Királyi Légierőnél.

Vilmos is becézi a gyerekeit

Vilmos hercegnek is vannak becenevei a gyermekei számára. A 2019-es Chelsea Virágkiállításon Vilmos „Mignonette”-nek nevezte  Sarolta hercegnőt. A „Mignonette” találóan a francia eredetű „mignon” szóból származik, aminek jelentése „kicsi és édes” vagy „aranyos.” 

2019-ben Kate egy másik édes becenévvel utalt Sarolátra: az angol Charlotte név után Lottie-nak szólította. 

Via