Vilmos herceg és Katalin hercegné Jordániába utaztak Huszejn koronaherceg és felesége, Rajwa Al Saif esküvőjére. Készült rólul egy meghökkentő fotó.

Royal wedding

II. Abdullah a Jordán Királyság királya, és legidősebb fia, a 29 éves Huszejn tegnap megnősült. A trónörökös lagzijára meghívtak egy csomó nemzetközi előkelőséget, köztük a brit trónörököst is, Vilmos herceget, természetesen Katalin hercegnével együtt. A hercegi pár a következő posztot jelentette meg jordániai látogatásuk alkalmával, a második fotón a friss házasok láthatók.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Katalin hercegné fenti, púderszínű ruhája az Ellie Saab divatháztól van, de aztán átöltözött a rózsaszín egy másik árnyalatába, a csillogós Jenny Peckham-ruhát alább láthatod majd, de a felvétellel kapcsolatban ezúttal nem a ruha a legérdekesebb. Hanem...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Middleton (@princesswcloset)

Ivanka Trump

Készült pár olyan fotó, amin Katalin hercegné valamivel férje előtt halad, és közben Vilmos herceg Ivanka Trumppal beszélget. Nos, Ivanka Trump ha nem is annyira megosztó személyiség, mint az édesapja, azért mégiscsak Donald Trump lányáról van szó, szóval nagy visszahangja volt az alábbi TikTok-videóban is megörökített képnek.

Vajon miről beszélgethettek? Teszi fel mindenki a kérdést.

Ivanka Trump egyébként a férjével, Jared Kushnerrel vett részt a szertartáson.

Via