Mindenki, aki követi a királyi család életét tudja, hogy bizony rájuk nagyon szigorú szabályok vonatkoznak. Ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy nem öltözködhetnek akárhogy, valamint akár még egy lehetséges házasságkötéshez is engedélyt kell kérniük, de bizony a meghajlás sem maradhat el sok esetben. Most kiderült, hogy Vilmos hercegnek meg kell-e hajolnia Kamilla királyné előtt. 

Ez a helyzet Károly királlyal 

A protokoll szerint Vilmos hercegnek meg kell hajolnia az édesapja, Károly király előtt. Azonban általában a fotókon úgy tűnik, hogy Katalin hercegné inkább tartja be a szabályokat,  mert Vilmos esetében sokszor nem lehet eldönteni, hogy valódi meghajlást csinált-e. Ezen a karácsonyi videón azonban jól látszik, hogy Vilmos herceg nem követte a felesége példáját, és csak két puszit adott az édesapjának:

Illene meghajolnia Kamilla előtt is!

Az igazság az, hogy technikailag Kamilla királyné előtt is meg kellene hajolnia Vilmosnak. Képzeld el, hogy meg kell hajolnod a mostohaanyád előtt. Meredek, ugye?😅 

A szabály szerint most, hogy Kamilla királyné lett, a királyi család minden tagjának kötelessége pukedlizni előtte. A fentebb található videón látható, hogy Katalin a királyné előtt is meghajolt. Köztudott tény azonban, hogy Vilmos és Harry herceg sosem akarták, hogy az apjuk új feleségéből királyné legyen, így könnyen elképzelhető, hogy a trónörökös próbálja kerülni a meghajlásokat Kamilla előtt. 

A koronázáson minden kiderül

Károly király és Kamilla királyné május hatodikai koronázási ünnepségén ki fog derülni, hogy Vilmos herceg követi-e Katalin hercegnét. A másik izgalmas kérdés, ha Harry herceg és Meghan Markle mégis ott lesznek a nagy napon, vajon ők meg fognak-e hajolni. Szintén érdekesség, hogy a protokoll szerint a családtagoknak is Őfelségének kellene szólítani Károlyt, de a bennfentes források szerint Vilmos most is a szokásos "Pa" jelzőt használja az apjára.

Via