Az első randevúktól kezdve az első csókokon át egy új románc kezdete mindig hatalmas izgalommal jár – főleg akkor, ha Anglia jövendőbeli királyával zajlanak a találkák! Pedig Katalin hercegné sem gyerekkorától ismerni Vilmos herceget, sőt: először csak korai húszas éveikben találkoztak, még a 2000-es évek elején, amikor mindketten az egyetemen tanultak. De vajon hogyan sikerült megelőzniük, hogy a paparazzók minden lépésüket megörökítsék? Nos, nem volt könnyű dolguk, de egy kis csalafintasággal megoldották!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Az egyetemen találkoztak először

Katalin hercegné és Vilmos herceg mindketten a skóciai St Andrews Egyetemre jártak, ahol művészettörténetet hallgattak – itt is ismerkedtek meg először. Bár más kollégiumokban voltak elszállásolva, Vilmos herceg mindig megoldotta, hogy olyan helyeken találkozzanak, ahol védve vannak a kíváncsi tekintetek elől; ahogyan arra is ügyeltek, hogy más-más időpontban hagyják el a randevúk helyszínét és soha nem érintsék meg egymást a négy falon kívül. Ez teljesen jól működött is addig, amíg egy vakáción meg nem örökítették őket csókolózás közben…

Minden megváltozott egy síeléskor

2004 márciusában a pár éppen első közös vakációját töltötte a svájci Alpokban, mikor egy szemfüles paparazzó lefotózta őket síelés közben. A sajtó teljesen megvadult Vilmos új barátnője miatt, ám hiába vált köztudottá, a dolog, a pár még éveken át nem jelentette be, hogy hivatalosan is együtt vannak. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton Style & Fashion Inspo (@katemiddletonroyalstyle)

Ez akkor változott meg, mikor végre közösen is lefotózták Katalint és Vilmost a diplomaosztójukon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Historic Pictures (@historic_imagery)

Senki sem számított arra, hogy közösen fognak pózolni a fotósoknak – ráadásul úgy, hogy a családjuk itt van a közelben. Végtére is még nem tették hivatalossá a kapcsolatukat! Mikor azonban elkészült az első közös, ölelkezős fotójuk, már mindenki kézpénznek vette, hogy egyszer Katalin lesz Anglia királynéja

– mondta Rebecca Hall, a királyi udvar egyik hivatalos újságírója. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheCambridges&Sussex (@thecambridgessussex)

Katalinak hosszú évekig kellett várnia az eljegyzésre

A párt ezek után a diplomaosztó utáni partin is többször lefotózták táncolás közben, utána pedig már egyáltalán nem titkolták a kapcsolatukat. Katalin egyre több vakáción vett részt a királyi családdal együtt – a kérdés pedig immár nemcsak az volt, hogy lesz-e eljegyzés vagy esküvő, hanem az, hogy mikor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐓𝐡𝐞 𝐂𝐚𝐦𝐛𝐫𝐢𝐝𝐠𝐞𝐬 𝐍𝐞𝐰𝐬 (@thecambridgesnews)

Vilmos herceg végül alaposan megváratta a leendő hercegét, hiszen az eljegyzésre csupán 2010 novemberében került sor. Viszont alig fél évvel később, 2011 áprilisában már össze is házasodtak a történelem egyik legpompásabb esküvői ceremóniáján.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Via