Vilmos herceg soha nem szívlelte testvére választottját, Meghan Markle-t mindig is az ősellenségének tartotta. Most újabb szintre lépett konfliktusuk, hiszen Vilmos herceg minden alkalmat megragad, hogy keresztbe tegyen sógornőjének. 

Meghan Markle-t támadja Vilmos herceg

Vilmos herceg ismét Meghan Markle tudtára adta, hogy mennyire nem kedveli. Ugyan közvetett módon, de a szándék egyértelművé tette, mi is a véleménye:  kitüntetésben részesítette azt a volt királyi segédet, aki korábban bepanaszolta Meghan Markle-t, és zaklatással vádolta.

Jason Knaufot a Királyi Viktória Rend (RVO) hadnagyává avatták, és további kitüntetéseket is kapott a királyi családért tett áldozatos szolgálata miatt. Vilmos herceg és Katalin hercegné, valamint Meghan Markle és Harry herceg számára is szolgált, így közeli kapcsolatban van a királyi család minden tagjával. 

Véletlen lenne, hogy pont őt emelik ki?

Ő azonban inkább Katalin hercegné és Vilmos herceg oldalán áll, hiszen többször is hangot adott annak, hogy Meghan Markle embertelenül bánik a palota dolgozóival. Végül Katalin hercegné és Vilmos herceg Királyi Alapítványának vezérigazgatójaként fejezte be pályafutását, és 2021 végén távozott a posztról.

Sokan azt gondolják, ez övön aluli lépés volt Vilmos hercegtől, és mindenképpen a személyes ellentét állhat a kitüntetés mögött. Sokak szerint ez egy újabb nyilvánvaló jele annak, hogy minél több idő telik el, annál lehetetlenebb, hogy a királyi család tagjai ismét békében álljanak egymással. 

via