Vilmos hercegre figyel az egész világ. Olyan örömmámorban úszott, hogy olyat tett, amire eddig nem nagyon volt még példa: egy nőt ölelt nyilvánosan, és annyit már most elárulunk, nem Katalin hercegnét, és nem is egy közeli rokonát. 

Sportolónőt ölelt Vilmost herceg

Vilmos herceg adta át a trófeát, miután a Lionesses megnyerte a 2022-es Európa-bajnokságot. Cambridge hercege nem leplezte, mennyire izgatott a sportesemény miatt, a küzdelem előtt a hétéves Sarolta hercegnővel közös buzdító videót töltött fel az internetre. 

Az este jól alakult az angolok számára, akik bezsebelték a győzelmet. Vilmos herceg pedig nem tagadta, mennyire nagy örömmel tölti el a történelmi siker, meg is ölelte Leah Williamson csapatkapitányt. 

Természetesen  Erzsébet királynő  sem hagyta szó nélkül a győzelmet, megható sorokat intézett a játékosokhoz

Mindannyian olyan példát mutattak, amely inspirációt jelent a mai lányoknak és nőknek, valamint a jövő generációinak.

Vilmos herceg képtelen betelni a sikerrel

Vilmos herceg még az ölelésekkel teli pillanatok után is extázisban volt, és egy Instagram-bejegyzést is közzétett a történelmi sikerrül:

Szenzációs. Hihetetlen győzelem Oroszlánok! A nemzet nem is lehetne büszkébb rátok. Ma történelem született a Wembleyben. Gratulálok!

A rajongók elképedtek, mennyire lelkes, és milyen spontán lesz Vilmos herceg, ha valami számára fontos és kedves dologról van szó.

Via