Mindenki számára nyilvánvaló, hogy a királyi család tagjai nem szűkölködnek. Pontos összegekről azonban nagyon ritkán esik szó. Most azonban el kell mondanunk, hogy Vilmos herceg bizony hatalmas vagyonnal rendelkezik, és ennél csak még nagyobb lesz neki! 

Több pénze van, mint Harry hercegnek

Vilmos hercegnek nagyobb a vagyona, mint Harry hercegnek. Ennek az is lehet az oka, hogy Harry és Meghan Markle úgy döntöttek, hogy nem tesznek eleget a királyi kötelezettségeiknek. Most azonban kiderült, hogy Vilmosnak hamarosan még nagyobb lesz a vagyona!

Harryt a dédnagymama kárpótolta 

Erzsébet királynő édesanyja, Erzsébet anyakirálynő a halála után a dédunokáira hagyta a vagyonát. Vilmosnak és Harrynek 6 millió fontot kaptak, de nem feleztek, ugyanis a dédnagymama kárpótolni akarta a kisebb dédunokát, amiért nem ő lesz a király. 40 éves korukra újabb 8 millió fontot osztanak el az anyakirálynő vagyonából, sőt lehetséges, hogy Vilmos ezt a pénzt már kézhez is kapta, mert idén betöltötte a 40-et. 

Diana hercegné is hatalmas örökséget hagyott

Diana hercegné 10 millió dollár örökséget hagyott a fiaira. Vilmos 25 éves korában kezdte el megkapni az évi 450 ezer dollár osztalékot. 

Teljes munkaidőben dolgozik

Vilmos egy working royal, azaz a főállása az, hogy teljes munkaidőben jótékonysági rendezvényekre jár, valamint kezet fog. Mondhatni, hogy Katalin hercegné nem csak a felesége, de a kolléganője is. Arról nincs pontos információ, hogy a fizetésük mennyi.😁

Cornwall Hercegséget is megörökölte

Bemutatjuk a a Cornwalli Hercegséget. Ez egy privát „ingatlan- és pénzügyi befektetési portfólió”, amely korábban Károly herceg tulajdonában volt. Most, hogy Károly a király, Vilmos Cornwall hercege, és ő irányítja a hercegség bevételeit. Bónusz:  Vilmos hercegen múlik, hogyan költi el a 23 millió fontot, amit évente megkap.

Erzsébet királynő pénze is az övé lesz

Károly király után Vilmos fog a trónra kerülni. Ez annyit jelent, hogy a végén minden az övé lesz, még Erzsébet királynő vagyona is. A Forbes szerint ez azt jelenti, hogy kapni fog 10 milliárd dollár értékű ingatlant, a Királyi Művészeti Gyűjteményt, és 12,9 millió dolláros éves állami fizetést.

Szóval mekkora vagyonnal rendelkezhet?

Vilmos herceg nettó vagyona jelenleg körülbelül 100 millió dollár. 💰💰

Via