Vilmos herceg a munkában kemény, de van amikor ő is elengedi magát. Legutóbb egy étteremben mutatta meg vicces oldalát, amikor mindenki legnagyobb meglepetésére felvette a pultban a telefont és egy asztalfoglalást is elintézett.

A walesi herceg és felesége, Katalin hercegnő egy birminghami családi étteremben tett látogatást, ekkor szólalt meg a telefon, amit Vilmos herceg vett fel és láthatóan hozzáértően kezelte a helyzetet: megerősített egy foglalást a felkapott indiai étterembe. A vicces helyzet láthatóan Katalin hercegnőnek is tetszett.

Az étterem tulajdonosa később elmondta, hogy amikor megérkeztek azok a vendégek, akikkel Vilmos herceg beszélt, teljesen megdöbbentek.

Annyira meglepődtek, hogy szinte alig kaptak levegőt. Viszont az is kiderült, hogy nem ismerték fel a herceg hangját. 


A hercegi pár a látogatás során még a konyhában is besegített, roti-t, vagyis indiai lapos kenyeret készítetettek a szakáccsal közösen, amit zöldségekkel és curryvel tálalnak. 

Vilmos herceg és Katalin hercegnő mostanában leginkább Károly király koronázása miatt került a címlapokra, sokan találgatják, hogyan fogadják majd Harry herceget és azt is, milyen a viszony Katalin és Meghan között.


Via