A brit királyi család elsőszámú szerelmespárja, Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatáról már régóta ódákat zengenek a riporterek és a rajongók egyaránt. Bár nekik is vannak nehézségeik, mindent megtesznek azért, hogy a házasságuk jól működjük, a gyermekeik pedig kiegyensúlyozott légkörben nőhessenek fel. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Vilmos herceg egy igazán különleges dolgot nevezett el Katalin hercegnéről...

Vilmos herceg hihetetlen dologgal kedveskedett Katalin hercegnének

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011. április 29-én házasodott össze, nem sokkal rá pedig cuki gyermekeik is megszülettek. előtte azonban Vilmos herceg egy olyan dolgot ajándékozott Katalin hercegnének, mint még soha senkinek!

Shutterstock
Shutterstock

Katalin hercegné ugyanis nem mást kapott ajándékba Vilmos hercegtől, mint egy kocsmát! A Windsor-kastéllyal szemben álló pub ugyanis a Duchess of Cambridge (Cambridge hercegnéje) nevet viseli, amit Katalin hercegné tiszteletére neveztek el még 2011 nyarán, tehát az esküvőjük után

Katalin hercegné állítólag még soha nem látogatott el a kocsmába (legalábbis hivatalosan) Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg viszont többször is megfordult ott és szinte minden egyes nap az étterem előtt kocsikázott el. Vajon  Katalin hercegné is meg fogja látogatni a helyet most, hogy a családjával Windsorba költözött? Még az is lehet!

Getty Images/SOPA Images
Getty Images/SOPA Images

Arról még nincs információ, hogy vajon a jövőben is így fogják-e hívni az éttermet/pubot, mert Katalin hercegné neve alig egy hónappal ezelőtt megváltozott Wales hercegnéje címre, az azonban biztos, hogy a hely hatalmas népszerűségnek örvend mind a turisták, mind a helyiek körében!

Via