A Netflix sikersorozatának hála Jenna Ortega neve világszinten ismert lett, gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra. A Wednesday elképesztő rekordokat döntöget, a streaming szolgáltató pedig a napokban bejelentette: érkezik a folytatás, lesz második évad. A színésznő sikerei iránt azonban nem érdeklődik mindenki, sőt pont a családja az, akiket a fény és a csillogás hidegen hagy. 

Nem érdekli a szüleit a filmipar 

Persze a helyzet nem ennyire drámai, nyilvánvalóan nem arról van szó, hogy a család nem büszke Jennára, csupán az van, hogy őket egyáltalán nem érdekli a filmpipar. A fiatal színésznő nemrégiben, egy interjúban árulta mindezt el, majd hozzátette: 

Nagyon támogató családom van. Sok áldozatot hoztak azért, hogy azt csinálhassam, amit csinálok. A másik dolog pedig, amit nagyon szeretek bennük, hogy egyáltalán nem törődnek azzal, amit csinálok. Nem érdekli őket ez a világ, nem érdekli őket a filmipar. 

Ugyanúgy kezelik 

Jennát a család otthon pontosan ugyanúgy kezeli, mint azelőtt, ha például nem mosogatott el indulás előtt, akkor büntiből egész héten neki kell mosogatnia. A szülők persze ettől függetlenül biztosan nagyon büszkék a gyermekükre, de különösebben nem érdeklődnek Jenna munkája iránt. Ennek kapcsán is mesélt egy történetet a színésznő, elmondta, aznap mosollyal az arcán feküd le, amikor a szülei a munkájáról és a kollégákról kérdezték. A Wednesday sztárja azonban örül neki, hogy a családja nem kezeli másként a sztárság miatt, úgy véli az, hogy a szülei ugyanúgy bántak vele mint korábban, segített neki megbirkózni a hírnév adta nehézségekkel. 

(via)