Ferenczi Kamilla neve ismerősen csenghet mindenki számára. Az X-faktor tavalyi évadának bronzérmese hihetetlen hangjával mindenkit elvarázsolt a tehetségkutató válogatóján, ám azóta nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretné.

Stílust váltott Ferenczi Kamilla

Ferenczi Kamilla Puskás Peti mentoráltjaként, a lányok kategóriájában került a TOP12-be az X-faktor tizedik évadában. A marosvásárhelyi lány hihetetlen hangjával egyértelműen menetelt a verseny fináléjába, ám sosem tagadta, csalódott volt, hogy csak a harmadik helyet szerezte meg. 

Ugyan a verseny alatt Caramel is írt neki egy dalt, úgy érezte, a várt sikert ez nem hozta meg, így stílusváltás mellett döntött. Az énekesnő ezért rappelni kezdett, új dala pedig éles váltás: merészebb klippet dobott ki, mint valaha. 

Élőben varrnak neki tetoválást, kutyák őrzik, és szexi öltözetben táncol. Hihetetlenül szexi, ehhez kétség sem fér, és tényleg a mai trendeknek megfelelő, ám nem mindenkinek nyerte el a tetszését a dal. 

Nem hajlandó csendben tűrni

Ferenczi Kamilla pedig úgy döntött, nem hajlandó továbbra is szó nélkül tűrni a bántásokat, privát üzenetet küldött egy őt bántó személynek. Igen ám, csak hogy a rajongónak nem mondható személynek ez annyira nem tetszett, hogy azonnal nyilvánosságra is hozta az énekesnő levelét. Ez pedig nem aratott túl nagy sikert, ugyanis sokak szerint ez a viselkedés megengedhetetlen. 

Az üzenet azóta egy internetes fórumon is megjelent, ahol több százan döntöttek már úgy, hogy elmondják véleményüket az esettel kapcsolatban.