Elérkeztünk az X-faktor 11. évadának negyedik válogatójához, ám vicces pillanatokból, valamint profi produkciókból most sem szenvedtünk hiányt. 

Produkció nélkül érkezett a versenyző

Hiába hisszük évről évre, hogy nincs már több tehetség az országban, az X-faktor minden évadban bebizonyítja, hogy tévedünk. De nemcsak a tehetségeket, a kevésbé jó énekeseket is elhozzák szombatonként az otthonunkba. Néha sírunk, néha nevetünk, igazi hullámvasút minden válogató, ám szívszorító pillanatokból most sem volt hiány. 

Már az első produkció mindenki meghatott, na de nem a versenyző, hanem Puskás Peti miatt. Az első jelölt, Balla Gergő ugyanis egy igazi csodabogár volt, hiába, hogy elvileg énekesneknek ad bemutatkozási lehetőséget a verseny, ő énekes produkcióval nem készült.

Állítása szerint DJ és rapper szeretne lenni, ám csak jövő hónap elején tudja megvenni a DJ pultot, így egyelőre nem tud ebben bizonyítani a közönségnek. A mentorok segítségére siettek, és rajzoltak neki egyet, majd elindítottak egy mixet, amire felrobbant a stúdió.

Gergő tehát semmilyen produkciót nem hozott a zsűri elé, ám ez cseppet sem zavarta a mentorokat, azonnal továbbjuttatták a táborba. Mégsem nem ez volt a legmeglepőbb az egészben. 

Puskás Peti ajánlatára megállt a levegő a stúdióban

Gergő többször is elmondta, hogy amint lehetősége lesz, megveszi a DJ pultot ami a munkához kell, amit Gáspár Laci sem hagyott szó nélkül. Elmondta Puskás Petinek, aki a fiú nagy rajongó lett a produkció alatt, hogy ő már a korábbi évadokban vásárolt egy versenyzőnek egy szemüveget, így most rajta a sor, hogy megvegye a DJ pultot.

Peti pedig pár másodperc gondolkodás után sokkolta a jelenlévőket:

Tudod mit? Megveszem a DJ pultot! Tényleg. Bár telefonálnom kell majd Boginak, hogy kicsit megcsappan a családi kassza!

Miller Dávid szerint a versenyző a táborra már a pulttal érkezhet, ki tudja, talán ez lesz majd a belépő az élő showba?