A You sztárja, James Scully elárulta, teljesen megérti, miért rajonganak annyira sokan a színésztársáért, Penn Badgleyért, egész pontosan az általa megformált sorozatgyilkos, Joe Goldberg karakteréért. 

Beleszeretett 

Sok napot töltöttem el vele hónapokon át és valahányszor bestéláltam, amikor a haját vagy a sminkjét készítettek, sóhajtottam magamban. 

- mondta el James Scully, aki a széria második évadában Love testvérét, Forty Quinnt alakította. „Szóval értem” – tette hozzá. A 30 éves Scully azt is bevallotta, rosszul érezte magát emiatt, pláne azért, mert Penn többször is arra kérte a rajongóit, hagyják abba a sorozatgyilkos karakterének romantizálását. 

Csak rosszul éreztem magam Penn miatt, mert azt mondta, ennek az ellenkezőjét kellene érezni. 

Penn karizmája 

Scully arról is beszélt, hogy szerinte színésztársa nagyon is tudatában van annak, milyen példát mutat a fiatal férfiaknak és alig várja, hogy tisztázhassa, ez az, ahogyan nem szabad viselkedni.  Ugyanakkor Scully arra is rámutatott, hogy pontosan Badgley karizmája volt az oka annak, hogy a producerek őt választották ki erre a szerepre. 

Nyíltan meleg

A nyíltan meleg színész, aki Texasban nőtt fel, egyébként arról is beszélt a Page Six-nek, hogy korábban úgy gondolta, zárkózottnak kell maradnia és el kell venni egy nőt, ott, ahol kamaszként élt. 

Már régóta nem, de fiatalabb koromban így éreztem. A középiskolában úgy voltam vele, hogy csak találnom kell egy szuper megértő, türelmes nőt, a többit meg kitatláljuk. Nagyon szerencsés vagyok, hogy nem ez történt. 

- árulta el. 

(via)