Már nem először kapnak szárnyra a pletykák, mely szerint Zendaya és Tom Holland eljegyezték egymást, most azonban a rajongók megint reménykedni kezdtek abban, hogy a Pókember sztárja végre feltette a nagy kérdést a kedvesének. 

Hoppá, ott egy gyűrű

A sasszemű követők ugyanis kiszúrták, hogy az Eufória színésznője, egy arany, pecsétest gyűrűt visel az uján, amin nagyon úgy feste, hogy párja, Tom Holland nevének kezdőbetűi díszelegnek. A felvételt Marina Dobic manikűrös posztolta az Instagramra, a kép pedig ezt követően vírusként kezdett el terjedni a neten. A körmös persze valószínűleg nem is sejtette, hogy a bejegyzése ekkora visszhangot kap majd, vélhetően ő semmi mást nem szeretett volna, mint megmutatni Zendaya frissen festett körmeit. 

Megindultak a pletykák 

A rajongók azonban az ékszer láttán – annak ellenére is, hogy Zendaya nem a gyűrűsujján viseli azt – azonnal konspirálni kezdtek, a Twitteren például az egyik fan azt írta: 

OMG, biztosan összeházasodnak. 

Túl aranyosak 

– fogalmazott egy másik. 

Nagyon komoly a kapcsolatuk 

A rajongók egyébként odáig vannak a párosért, akik még 2016-ban a Pókember: Hazatérés forgatásán ismerkedtek meg, egy párt azonban csak 2021 óta alkotnak. Bár hivatalosan még nem közölték, hogy valóban eljegyezték volna egymást, de tagadhatatlan, hogy a kapcsolatuk nagyon komoly, ezt nemrégiben egy, a párhoz közel álló forrás is megerősítette. 

Tom Holland édesanyja is megszólalt 

Az állítólagos lánykérés kapcsán egyébként korábban Tom Holland anyukája is megszólalt, aki a Twitteren üzent a rajongóknak. Elmondta, szerinte nincs valóságalapja a hírnek, csupán pár weboldal szerette volna a látogatottságát növelni, ezért clickbait címeket adtak. 

(via)