Nem volt ott, hogy átvegye a Golden Globe díját Zendaya, aki a legjobb női főszereplő - dráma tévésorozat kategóriában váltotta szobrocskára a jelölését. 

Nem volt ott személyesen 

A színésznő az Eufória című sorozatban nyújtott alakításáért részesült az elismerésben, azonban a gálán nem vett részt, így nem tudta személyesen átvenni a díját. Persze jogosan merül fel a kérdés, hogy  Zendaya  mégis hova tűnt, miért nem jelent meg a legnagyobb sztárokat felvonultató eseményen? A kérdésre a válasz azonban nagyon egyszerű: a színésznő éppen forgatott. 

Instagramon poszolt

A győzelem után nem sokkal viszont Zendaya egy terjedelmes üzenetet tett közzé az Instagramon, melyben egyebek között arról ír, mennyire hálál. 

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni ma este, de csak köszönetet akartam mondani a @goldenglobes-nak ezért a hihetetlen megtiszteltetésért

– kezdte a bejegyzését a fiatal színésznő, majd így folytata: 

Jelölttársaimnak üzenem, hogy megtiszteltetés, hogy mellettetek neveztek, mélyen csodállak benneteket. Köszönöm az Eufória családomnak, nélkületek mindez nem lenne lehetséges. 

Végezetül pedig azt írta: 

Tiszta szívemből köszönöm mindenkinek, aki beengedte Rue-t. Azt hiszem mindenki tudja, milyen sokat jelent nekem, de az, hogy másnak is, az számomra ajándék. Őszintén szólva nem tudok többet mondani, miközben ezt írom, csak azt tudom mondani, hogy köszönöm, köszönöm.

– zárta sorait. 

Kétszer nyert Emmy-díjat

Zendaya a sorozatbeli alakításáért egyébként már két Emmy-díjat is bezsebelt, az elsőt 2019-ben, a másodikat pedig 202-ben, ezzel pedig ő lett a legfiatalabb, aki megnyerte a drámasorozatok kategóriájában a legjobb női főszereplő díját. 

(via)