Csúnya balesetet szenvedett Zendaya! Az Eufória 25 éves színésznője pár órával ezelőtt osztotta meg követőivel Instaszotriban, hogy házimunka közben balesetet szenvedett és az ügyeleten végezte.

A képekről az derül ki, hogy a mutatóujját vághatta el csúnyán, ugyanis azt kötötték be neki, de olyan fotót is közzétett, amin lehet látni, amint a kórházban varrják össze a sebet. Hogy pontosan mi történt, azt nem részletezte, de a következő felirat a lényeget úgyis elárulja:

na látod... ezért nem főzök.

Fotó: Instagram/Stories/Zendaya

Szóval Zendaya főzéssel próbálkozhatott, nyilván elvágta az ujját egy késsel vagy valami robotgéppel, és ez okozott hatalmas sebet a bal kezén. El tudjuk képzelni, hogy egy ekkora sztár simán meg tudja csinálni, hogy többet a közelébe sem megy egy konyhának, de téged azért bátorítunk, hogy ne add fel teljesen a főzést, csak vigyázz nagyon a késsel és soha, de soha ne nyúlj bele még működő turmix- vagy robotgépbe!

Zendaya egy plusz sztoriban még azt is hozzátette, hogy most először volt, hogy valamijét össze kellett varrni. Megerősítette ezen kívül, hogy akkor most ezennel visszatér ahhoz, hogy soha többet nem főz – amiből azt következik, hogy ezt megelőzően sem lehetett egy konyhatündér. Hát most megpróbálta, de sajna csúnya vége lett.

Via