2007.11.23.@ 13.11

A szerkesztő levele

Jaj, de rég is volt a Te vagy a legjobb! díjátadó… De azért azt gondoltam, elmesélem neked, hátha érdekel.
Egy ilyen eseménynél az ember lánya már a hét elején elég vibráló, mert ilyenkor derül ki minden, persze csak legeslegutolsó pillanatban. És hát természetes, hogy az esemény napja előtt van egy tévés műsor forgatása, amikor ugye nem nézhetünk úgy a kamerába, hogy egyfolytában vicsorgunk a feszültségtől, mint Kelemen Anna kutyája a járókelőkre.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Persze, előző este irány a kozmetikus, ahol Stahl Judit megviccel a sötétben, óvatlanul besurran mögém és átveszi az arcmasszőri teendőket. Ilyeneket főz ki nekem. Aztán valahogy eljön az aznap is, mint a karácsony minden esztendőben. Az ember lánya felkel és látja, már jó sok nem fogadott hívása van. Általában színpadot előző nap éjféltől szoktak építeni, így azért az éjszaka folyamán is akadnak megoldandó kérdések, mert egy dolog van, ami soha nem fordul elő: hogy minden rendben menjen. Viszont ezen soha senki nem csodálkozik.

Szóval, játszóruhában rohanás be a szállodába, megtekinteni, mi is készült az utóbbi néhány órában. Beérve meghatódás: jaj, milyen szép is a színpad, pont így álmodtuk meg, és milyen szuperek is a fények. Persze, akikkel együtt dolgozunk, nem először munkálkodnak velünk, ezért pontosan ismerjük egymás heppjeit. Na jó, beismerem, főként ők az enyémeket. Aztán szép lassan szálingóznak próbálni az emberek. Persze ez sem egy sima, egy fordított mintára megy, mert Kristófnak épp fél órája volt csupán, és máris rohanhat élő adást vezetni a VIVA-ba, mert a váltótársa megbetegedett. (Egyeztetjük egymás ruháját, mert tudom, hogy izgult, megfelelően öltözzön fel. Makány Mártánál futottunk össze előző este, csakhogy az én ruhám akkor már megvolt, hála Makánynak.) Jön is a többi díjátadó fiú sorban, egyikőjük jobb fej, mint a másik és a legfontosabb: nagyon örülnek, hogy egy általuk igen tisztelt és szeretett lánynak adhatják át a díjat. Győző az, aki kisebb fejtörtést okoz mindenkinek, annyira zsúfolt most az élete, kicsit nyomjuk a paragombot, de ismerem őt, rossz pénz nem vész el.

Ördög Nóri ruhája az újabb kérdés, amikor kiderül, valahol elveszett az info, miszerint azt kértük, fehéret vegyen fel. De Náray Tamás, mint mindig, irtóra helyes és profi, így Nórinak estére lesz fehér ruhája, méghozzá egy álomszép darab. Az már csak a legkisebb gond, hogy a kettőre ígért ajándékszatyrok még sehol nincsenek, és hát a virágdíszeknek is ott kéne figyelniük az asztalokon. Még jó, hogy tegnap a virágos egy órán keresztül nézegetett minden asztalt, milyen típusú növénykék is kerüljenek oda. Meghallgatom még a hangosítást, megnézem az egyik hangtechnikus fiút, amint az irányítópult mellett igen szép baritonnal horkol, aztán lassan kezdődik a szépítősdi. A lányok is megérkeznek, a ruhák már fent várják őket, mind egy-egy magyar tervező remeke. Vasaló persze mindig csak fél óra múlva kerül elő, és ilyenkor általában egyszerre kettő, így van ez most is. Kis egyeztetés, ki milyen hajat és arcot szeretne, és lassan mindenkiből királylány lesz. Hat óra is elmúlt már, de a virágos sehol, a szokásos ideges köröket futjuk Edinával, aztán egyszer csak szólunk: kész, szerezzünk máshonnan virágot. Akitől vártuk ugyanis, elérhetetlen, vagyis ezt mondja a telefonja: most ne zavarjál. Hát mi nem fogjuk, az tuti. Lesz máshonnan virág, Vámosi Viki elfelejt cipőt hozni, így Szinetár Dóra tartalék lábbelije lesz az övé. Aztán otthagyok mindenkit, mert nekem is illene átöltöznöm, hisz még mindig a hibbant egér játszóruhában nyomom, és mindjárt megérkeznek a vendégek. És kisvártatva lesz hajam, arcom, a ruhát is rám varázsolják a lányok, és már nem veszem fel a telefonomat. Aztán nemsokára tíz olyan lánynak adhatom át a díjat, akik tudják, mi a küzdelem és a siker. Feltöltődöm érzelmileg.

Aztán jön a másnap, Vikivel az egyik tévében nyilatkozunk, csakhogy utána egy kis ürességet érzek. Véget ért a Te vagy a legjobb!, már mindenki tudja, hogy a Cosmo tíz éves, hát most hogyan tovább? Aztán jönni kezdenek tőletek a születésnapi gratuláló mélek és a sok-sok visszajelzés, milyen sokat segít nektek a mi munkánk. Csakhogy ez nem munka, ez szerelem. Kívánom, hogy te is megtaláld mindig azt, amiben kiteljesedhetsz!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Te megtalálod az eltérést a képen?

Te megtalálod az eltérést a képen?

Egy újabb fejtörő terjed a neten, amit csak kevesen tudnak megoldani. Te vajon közéjük tartozol?

Ennél a jegesmedvénél nem látsz ma cukibbat

Két hónapja született a Berlini Állatkert új lakója, akiről most videót tettek közzé. Ezt neked is látnod kell!

7 biztos jel, hogy a pasid odavan érted

Még nem mondta ki a pasid, hogy szeret? No para! Ez a hét dolog biztos jele annak, hogy imád.

5 dolog, ami szexivé varázsolja a hálószobádat

Felkészültél életed legemlékezetesebb Valentin-napjára?

6 dolog, amit sose adj a pasidnak Valentin-napra

Ha még nem tudod, mivel lepd meg Valentin-napon a szerelmedet, csekkold ezt az anti-inspirációs listát, és tuti nem fogsz bakizni!

7 részlet a kedvenc sorozataidban, amiket tuti nem vettél észre

Hihetetlen, milyen apróságokra is odafigyelnek a sorozatok készítői!

Nincs zseniálisabb ennél a Valentin-napi ajándéknál!

Ki mondta, hogy az exednek nem adhatsz ajándékot február 14-én?!

Így teheted még különlegesebbé az esküvődet

Megkérték a kezed és már javában a Nagy Napot szervezed? Mutatjuk, mi az, amitől még emlékezetesebb lesz!

Ezért érdemes szombat este bekapcsolni a tévét!

Csekkold le, milyen filmek közül válogathatsz, ha ma este inkább otthon maradsz!

Ezért fáj a fejed edzés után

Nem vagy egyedül, ha úgy érzed, elviselhetetlenül lüktet a fejed két sorozat hasizomgyakorlat között. De mégis mi ennek az oka?

Tiniket kértek, hogy retusálják a saját arcukat, sokkoló az eredmény

Itt a bizonyíték, hogy mennyire nem elégedettek magukkal a kamaszok.

Így készülnek a valóságban a menő Insta-fotók

Ki gondolta volna, hogy elég egy kiruccanás a helyi lakber boltba, és máris kész a profi Insta-fotó?!

Lilára festette a kutyáját, hogy ne féljenek tőle az utcán

Egy amerikai csaj befestette a kutytusa szőrét, és nagyon ijesztő lett szegény.