2007.12.10.@ 12.12

Heti horoszkóp (12.10-16.)

Szia Cosmo-lány! Mától hétről-hétre nyomon követheted, mit üzennek neked a csillagok. Molnár Éva, a a cosmopolitan.hu asztrológusa segít, hogy eligazodj a kozmikus világban. Olvasd figyelmesen, és fogadd meg tanácsainkat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Ezekre a napokra zsúfolsz mindent, különösen, ha vizsgáid vannak. Ennek ellenére kitűnő a hangulatod. Persze te mindig élvezed a kihívásokat. A hét végén megszorongathat egy kis belső feszültség, így a randikat és partikat inkább hanyagold!

BIKA (április 21-május 20.)
Neked csak azt mondhatom: mindent bele! Olyan élvezetes és szórakoztató heted lesz, amilyenre álmodban sem gondoltál. A Vénusz és a Mars közös játéka új kapcsolatot is hozhat, ami ugyan nem lesz a legtartósabb, de most nagyon sok örömet ad.

IKREK (május 21-június 21.)
Tiéd lesz az érzelem és értelem összhangja. Jó dolog, hiszen amúgy nyüzsgő, sokszor nyughatatlan ember vagy. Érdekes lesz „megkóstolnod” a harmóniát. Partnered különösen értékeli személyiséged új oldalát.  Élvezd a kellemes napokat!

RÁK (június 22-július 22.)
A hátrafelé sétáló Mars túlfűtötté tehet. Ez megdobja a párkapcsolatodat, de nincs túlságosan jó hatással a munkádra. Olyan, mintha egy zsákba kötve akarnál ficánkolni. Túl akarod szárnyalni még saját teljesítményedet is. Szerintem inkább gondold végig az álmaidat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Szerelmi vonalon ideges és túlságosan feszült lehetsz. Nem minden ok nélkül, hiszen meg akarod valósítani a „több lábon állást”. Ami jól jön az élet más területein, az nem játszható el, ha emberi érzelmekről van szó. Gondold csak bele magad a partnereid helyébe!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Nagy hangsúlyt kapnak barátaid. Elsősorban rájuk figyelsz. Alkalmas az idő arra, hogy karácsonyi ajándékokat válassz számukra. Ahogy múlnak a napok, egyre többet nosztalgiázol. Ne gondolj túl sokat régebbi élményeidre, mert gondolataid lelassulhatnak és veszítesz kreativitásodból.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Szurkolok neked, hogy sikerüljön egy rövidke kiruccanás. Kis levegőhöz juthatsz az év végi rohanásban. Hajlamos lehetsz mindent túlzásba vinni. Gondold át vásárlásaidat! E héten hamarabb nyúlsz mellé, mintsem megtalálnád a tutit. A költségekről pedig még nem is szóltam…

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Ha tanulnod kell, tedd azt! Minden bolygó támogatóan áll melletted. A megszerzett tudás mellé még egy partnert is kaphatsz, ami nem utolsó szempont. Pénz is érkezik a házhoz. Egy korábban elvégzett munkát végre kifizetnek. E hét minden eseménye csak növeli a jó hangulatodat.

NYILAS (november 23-december 21.)
Egy kicsit megbillen a belső egyensúlyod, de ez igazából csak egy-két napra lesz jellemző. Kicsit belefáradtál a munkába, ami nem csoda, hiszen alig-alig van már az évből. Most inkább a nemtörődömség jellemez, bár továbbra is birtokában vagy az optimizmusnak. Hívd segítségül képzelőerődet!

BAK (december 22-január 20.)
Barátaid nem veszik jó néven, ha morcos és ingerlékeny vagy. Sok társasági meghívást kapsz, ahol viszont a vidám embereket kedvelik. Minden csípős megjegyzésed mellé nem adhatsz használati utasítást. Ha a hétköznapokon előveszed a jobbik stílusod, a hétvégi partin már te lehetsz a sztár!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Neked már most beindul az év végi pörgés. Meghívás meghívást követ. Azt azonban tartsd szem előtt, hogy a hivatás, a munka és a magánélet nem keverhető össze. E héten a vállalati bulin olyan dolgot is megteszel, ami nem biztos, hogy szerencsés.

HALAK (február 20-március 20.)
Irigylésre méltó, amit a hódítás terén elérsz. Hatalmas sikereid lehetnek, különösen munkahelyi környezetben. Azután a hétvégére jön a kijózanodás. Ha van párod, ő nem örül ezeknek a későig tartó „túlóráknak”. Szombaton és vasárnap lehet, hogy emiatt csüggedten ébredsz.  

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

5 menő dekor, ha unod a klasszikus Halloween tököt

5 menő dekor, ha unod a klasszikus Halloween tököt

A faragás nem a te műfajod? No para, mutatunk néhány egyszerű, gyors és látványos technikát!

„Egy hónapig a holdfázisok szerint éltem, ilyen hatással volt rám”

Ha te is kipróbálnád, segítséget is adunk hozzá!

Ezek a legjobb cuccok az Amazon Black Friday-en

Már most lecsaphatsz rájuk!

3 sütőtökös recept, amit ki KELL próbálnod

Vigyázat, súlyos függőséget okoznak!

„Ezért kezdtem el több olyan nőt követni Instán, aki hasonlít rám”

Ha nem vigyázol, a közösségi média a te önbizalmadra is rányomhatja a bélyegét!

„Amikor szorongok, eszembe jut ez a 4 szó, ami segít”

Ashley Broadwater a Popsugarnak írta meg a történetét, amivel másoknak is próbál segíteni.

Nicki Minaj végre megosztott egy fotót az újszülött kisfiáról

Reméljük, hamarosan még több kép érkezik!

Ennél meghatóbb videót ma már nem fogsz látni

Pedig még csak reggel van, de ezt nehéz lenne űberelni!

Végre kiderült, miért utálja annyira Vilmos Meghant

Oké, csak szerintünk túl önérzetes Vilmos?