2007.12.17.@ 18.12

Bulizz Salzburgban!

Ha itt jársz, nem teheted meg, hogy ne próbáld ki a város egyik legmenőbb szórakozóhelyét. Mivel egyikőnk sem volt született salzburgi, a szálloda recepcióján kértünk segítséget, ahonnan nagyon kedvesen a belvárosban található Club Take Five-ba (www.club-takefive.com) irányították lelkes csapatunkat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Indulhat a parti!
Lelkesen tódultunk be a szép krómozott bejárati ajtón, de hamar lehűltünk, amikor a létesítmény nagydarab, fekete biztonsági őre morcosan kirántotta csapatunkból a legtörékenyebb lányt, mondván, át akarja kutatni a táskáját. Máig sem tudjuk, mit kereshetett, de végül nagy kegyesen elengedte őt. Gyors ruhatár és máris a lenti bárnál találtuk magunkat, ahol kissé félve lapoztuk fel az itallapot, de legnagyobb meglepetésünkre az árak pont olyanok voltak, mint Budapest jobb szórakozóhelyein. Például én Bacardi-kólát ittam. Ez összesen 9 euro70 eurocentbe került, ami körülbelül 2500 forintnak felel meg. A klub berendezése pazarul elegáns volt, de bármennyire is nevetséges, én a toaletthelyiségbe szerettem bele. Keskeny folyosó, a padló, a plafon és a falak csak fekete csempével kirakva, az ajtók is feketék, csak a spotlámpák kékesfehér fénye és az ezüst szaniterek világítottak. Meseszép volt, ráadásul a DJ is jól forgatta a korongokat, így a legmenőbb zenékre táncolhattunk hajnalig (természetesen nem a mosdóban)…

Másnap
A délelőtti városnézés után az előző esti szórakozóhelyünkkel pontosan átellenben lévő Carpe Diem Finest Fingerfood (www.carpediem.com)  étteremben ebédeltünk. Az exquisit mesterkonyha különlegessége, hogy az ételeket ropogós polentatölcsérben vagy elegáns üvegtölcsérben szolgálják fel, és a végeredmény mind látvány, mind ízvilág szempontjából egészen különleges volt. Az én kedvencemnek a báránysült fekete trüffellel bizonyult.

Foci EB 2008
Ebéd után bezavarták kis csapatunkat egy buszba, ami egyenesen a Red Bull (http://87.106.1.66/rbsb/eng/News.html) csodálatos, műfüves stadionjához vitt minket. Igaz, legalább fél év van még az EB-ig, de a stadion előtt már egy hatalmas torony magasodik és napra, órára, percre, másodpercre pontosan végzi a visszaszámlálást. Egy nagyon szimpatikus úriember, Wolfgang Becker vezetett minket körbe, elmesélte, hogy náluk 2008. június 10-én, 14-én és 18-án lesz három meccs és azt is megtudtuk, hogy nagyjából harmincezer ember befogadására képes a létesítmény. Megnézhettük a csapatok öltözőit is, sajnos a fiúk nem voltak ott, és Herr Becker még azt is eltűrte, hogy mi, lányok óvodásokat megszégyenítő sebességgel cikázzunk a pályán, cicázzunk a műanyag focistabábukkal és lógjunk a kapun. A végén kíváncsi lettem, milyen funkcióban dolgozik a kedves idegenvezetőnk, meg is kérdeztem tőle. Kedvesen elmondta, hogy ő a stadion vezérigazgatója. Szerencsére a jó levegő már kicsípte az arcomat, így nem látszott, hogy elpirultam.

Na, ennyit mára, holnap a sörgyári élményeimről, egy koncertről és a helyi állatkertről írok majd nektek.

Szöveg: Novák Krisztina
Fotó: Ferenczi Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Horoszkóp: Május 20., Hétfő

Horoszkóp: Május 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 20-án is!

Megőrül a net ezért a trükkös kvízért

Hány kérdésre tudsz helyesen válaszolni?

Ez a nő temetéssel kötné egybe az esküvőjét

A menyasszonyoknak általában vad elképzeléseik vannak, de ez tényleg mindent felülmúlt.

4 hiba, amit elkövetsz, amikor fogyni szeretnél

Ha ezeket a bakikat elkerülöd, akkor könnyebben eléred az álomalakot.

Szétszedték a menyasszonyt az apró eljegyzési gyűrűje miatt

A trollok ezek szerint még nem hallottak a minimál és visszafogott stílusról.

Így változik meg a Facebook

Egy kevésbé feltűnő újdonságról van szó.

Túl szépnek tartja magát ez a nő, kiakadt a net

Nem hagyta magát, visszavágott a kritikusoknak.

„32 éves vagyok, és félek, hogy örökre szingli maradok”

Olvasd el ennek a lánynak a beszámolóját!

A legviccesebb mémek a royal bébiről

Te sem fogod kibírni nevetés nélkül!

Szétszedték a nőt, aki fehér ruhában ment a fia esküvőjére

Nem ez volt a legnagyobb probléma a választásával…

Ő most az Insta legmenőbb macskája

Cica létére több mint 17 ezer követője van!