2007.12.17.@ 18.12

Bulizz Salzburgban!

Ha itt jársz, nem teheted meg, hogy ne próbáld ki a város egyik legmenőbb szórakozóhelyét. Mivel egyikőnk sem volt született salzburgi, a szálloda recepcióján kértünk segítséget, ahonnan nagyon kedvesen a belvárosban található Club Take Five-ba (www.club-takefive.com) irányították lelkes csapatunkat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Indulhat a parti!
Lelkesen tódultunk be a szép krómozott bejárati ajtón, de hamar lehűltünk, amikor a létesítmény nagydarab, fekete biztonsági őre morcosan kirántotta csapatunkból a legtörékenyebb lányt, mondván, át akarja kutatni a táskáját. Máig sem tudjuk, mit kereshetett, de végül nagy kegyesen elengedte őt. Gyors ruhatár és máris a lenti bárnál találtuk magunkat, ahol kissé félve lapoztuk fel az itallapot, de legnagyobb meglepetésünkre az árak pont olyanok voltak, mint Budapest jobb szórakozóhelyein. Például én Bacardi-kólát ittam. Ez összesen 9 euro70 eurocentbe került, ami körülbelül 2500 forintnak felel meg. A klub berendezése pazarul elegáns volt, de bármennyire is nevetséges, én a toaletthelyiségbe szerettem bele. Keskeny folyosó, a padló, a plafon és a falak csak fekete csempével kirakva, az ajtók is feketék, csak a spotlámpák kékesfehér fénye és az ezüst szaniterek világítottak. Meseszép volt, ráadásul a DJ is jól forgatta a korongokat, így a legmenőbb zenékre táncolhattunk hajnalig (természetesen nem a mosdóban)…

Másnap
A délelőtti városnézés után az előző esti szórakozóhelyünkkel pontosan átellenben lévő Carpe Diem Finest Fingerfood (www.carpediem.com)  étteremben ebédeltünk. Az exquisit mesterkonyha különlegessége, hogy az ételeket ropogós polentatölcsérben vagy elegáns üvegtölcsérben szolgálják fel, és a végeredmény mind látvány, mind ízvilág szempontjából egészen különleges volt. Az én kedvencemnek a báránysült fekete trüffellel bizonyult.

Foci EB 2008
Ebéd után bezavarták kis csapatunkat egy buszba, ami egyenesen a Red Bull (http://87.106.1.66/rbsb/eng/News.html) csodálatos, műfüves stadionjához vitt minket. Igaz, legalább fél év van még az EB-ig, de a stadion előtt már egy hatalmas torony magasodik és napra, órára, percre, másodpercre pontosan végzi a visszaszámlálást. Egy nagyon szimpatikus úriember, Wolfgang Becker vezetett minket körbe, elmesélte, hogy náluk 2008. június 10-én, 14-én és 18-án lesz három meccs és azt is megtudtuk, hogy nagyjából harmincezer ember befogadására képes a létesítmény. Megnézhettük a csapatok öltözőit is, sajnos a fiúk nem voltak ott, és Herr Becker még azt is eltűrte, hogy mi, lányok óvodásokat megszégyenítő sebességgel cikázzunk a pályán, cicázzunk a műanyag focistabábukkal és lógjunk a kapun. A végén kíváncsi lettem, milyen funkcióban dolgozik a kedves idegenvezetőnk, meg is kérdeztem tőle. Kedvesen elmondta, hogy ő a stadion vezérigazgatója. Szerencsére a jó levegő már kicsípte az arcomat, így nem látszott, hogy elpirultam.

Na, ennyit mára, holnap a sörgyári élményeimről, egy koncertről és a helyi állatkertről írok majd nektek.

Szöveg: Novák Krisztina
Fotó: Ferenczi Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

„Ezért kezdtem el több olyan nőt követni Instán, aki hasonlít rám”

„Ezért kezdtem el több olyan nőt követni Instán, aki hasonlít rám”

Ha nem vigyázol, a közösségi média a te önbizalmadra is rányomhatja a bélyegét!

„Amikor szorongok, eszembe jut ez a 4 szó, ami segít”

Ashley Broadwater a Popsugarnak írta meg a történetét, amivel másoknak is próbál segíteni.

Nicki Minaj végre megosztott egy fotót az újszülött kisfiáról

Reméljük, hamarosan még több kép érkezik!

Ennél meghatóbb videót ma már nem fogsz látni

Pedig még csak reggel van, de ezt nehéz lenne űberelni!

Végre kiderült, miért utálja annyira Vilmos Meghant

Oké, csak szerintünk túl önérzetes Vilmos?

Hivatalosan is ez minden idők legszokatlanabb adventi naptára

Sajt nélkül nincs karácsony... Mostantól!

Szerinted gáz vagy normális, amit David Beckham a lányával csinált?

Megint egy apróság miatt készült ki a fél világ.

Nincs most finomabb ennél a körtés desszertnél

Bia, a Cosmo ügyeletes sütimestere most egy olyan tortát mutat, ami ránézésre bonyolultnak tűnik, pedig egyáltalán nem az! Érdemes vele próbálkozni, mert isteni illata és mennyei íze van!

WOW: Jake Gyllenhaal sorozatban fog szerepelni!

Ráadásul már most elképesztően jól hangzik a projekt!

A Mandalorian új előzetese mindent visz!

Ennél jobban már tényleg nem lehet várni a folytatást!

Hailey Bieber új tetkójának köze van Selena Gomezhez?

A fanok szerint nincs vége a cicaharcnak...

5 zseniális könyv, amit el kell olvasnod ősszel!

Köszönj szépen a kuckózós időszaknak és az elmaradhatatlan + letehetetlen kellékeinek!