2007.12.24.@ 09.12

A Cosmo.hu ünnepi horoszkópja

Szia ünneplő Cosmo-lány! Fogadd szeretettel karácsonyi horoszkópunkat, amelyben Molnár Éva asztrológus segít, hogy minél szebben és békésebben teljen a szeretet ünnepe. A Bak jegyűeknek boldog születésnapot is kívánunk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Ne lepődj meg, hogy az év utolsó hetében is a munka tölti ki a napjaidat. A jótékony hatású Jupiter a hivatásod területére érkezett  és mindent megtesz előrejutásod érdekében. Amit ezekben a – mások számára csendes, ünnepi – napokban végzel, anyagilag és erkölcsileg is megtérül. Azért lesz módod családoddal és barátaiddal is együtt lenni.

BIKA (április 21-május 20.)
Nagy dolgokon töröd a fejed. Többféle változtatást is tervezel, amiket persze nem most akarsz hirtelen végrehajtani, hanem már a következő esztendőben. Az ünnepek alatt módod lesz olvasni és tájékozódni egy esetleges tanfolyam vagy másfajta továbbképzés lehetőségéről. Karácsonyi ajándékaid között biztosan lesz valami, ami segít megszervezni a jó időbeosztást.

IKREK (május 21-június 21.)

Számodra édes veszélyeket rejt a karácsony: sütemény, szaloncukor, csokoládé… Kezdheted fogalmazni az újévi fogadalmat! Szóljon ez a mértékletességről és arról, hogy döntések előtt mindig számolj legalább tízig.  Az ünnepi hangulatban se dőlj be annak, aki a hirtelen meggazdagodást ígéri. Ne sértsd meg, de diplomatikusan hárítsd el a választ.

RÁK (június 22-július 22.)
Azt hiszem, neked éppen jókor érkezik a karácsony és az év végi, kevesebb feladatot és kevesebb teljesítést követelő időszak. Ugyanis nagyon fáradt és túlhajszolt lehetsz. Ha kedveseddel tudod tölteni az ünnepeket és családod is veled van, minden lehetőség adott a feltöltődéshez.  Ha  ennek ellenére is feszültebbnek érzed magad, igyekezz inkább visszavonulni, mintsem túlreagálni a dolgokat

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Remélem, éppen olyan nagy sikert érsz el a karácsonyi ajándékokkal, mint ahogyan eltervezted. Azt azért mégse várd, hogy csak körülötted forogjon a világ az ünnepek alatt. Hidd el, vannak emberek, akik nem, vagy csak nagyon nehezen képesek kifejezni az érzéseiket. Attól még hálásak és csupa pozitív gondolatot küldenek feléd. Amikor morogni akarsz, jusson eszedbe, amit itt olvastál!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Itt az idő és az ünnepi alkalom, valamint egy okos Merkúr is, hogy bevalld, vagy megvalld érzéseidet annak, akit illet. Remélem, lesz fagyöngy is a közelben! Az igaz, hogy nem vagy romantikus alkat, de a csillagok most melletted állnak. Így varázslatossá tehető az ünnep. Ne feledkezz meg a barátaidról sem!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Ha van is érzelmi disszonancia közted és partnered között, azt most tedd  félre. Ezek a napok nem alkalmasak vitatkozásra, vagy a ki nem beszélt dolgok boncolgatására. Különösen, hogy ismét késztetést érzel, hogy egy kis kalandba kezdj.  Mielőtt belevágnál, gondold csak el, milyen lenne, ha te volnál a másik, a megcsalt fél? Inkább készíts valami karácsonyi finomságot!

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Igazán jó periódusba érkezel, hiszen pénzügyeid ragyogóak, még az ünnepek között is módod lesz plusz jövedelemhez jutni. Ráadásul ajándékötleteid is jól bejönnek. A karácsonyi ünnepek alatt megelégedéssel nyugtázhatod, hogy mindent jól csináltál. Érzelmileg is feltöltődhetsz és egy kis fantáziával még azt is kigondolhatod, hogyan teheted magad még vonzóbbá.

NYILAS (november 23-december 21.)
Neked sem árt, ha egy kicsit kiszállsz a napi rutinból. Ezt persze könnyű mondani, különösen, ha úgy érzed, hogy nélküled megáll a világ, és a munkahely. Értsd meg, vannak az évnek olyan napjai, amikor abba kell hagyni a rohanást és  a saját belső világod építésével kell foglalkoznod. Ha bármilyen titkos kapcsolaton fantáziálsz, annak most nem adnék nagy jövőt.    

BAK (december 22-január 20.)

A megszokottnál mozgalmasabb napjaid lesznek. Érdeklődve figyeled magad, mennyire fontossá válik a társaság. Érzelmeid is meglódulnak. Sok mindent kifejezel vagy legalábbis magadban már megfogalmazol, amit korábban nem mertél. Azért semmi nem egyszerű és ha igazán lazábbá vagy simulékonyabbá  szeretnél válni, még hosszú út áll előtted.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Az ünnepi hangulat érzékennyé tehet. Barátságosan, kedvesen viszonyulsz mindenkihez. Ez nem meglepő, hiszen alapkaraktered is ilyen. Most talán kis túlzásokba is eshetsz, amit partnered nem néz egészen jó szemmel. Kár lenne önfejűségeddel más számára keserűvé tenni a szép napokat. Hozz inkább egy kis áldozatot!

HALAK (február 20-március 20.)
A karácsony és az év utolsó napjai számodra a lángolást hozzák. Ne gondold, hogy a karácsonyfát gyújtod fel, sokkal inkább a saját és partnered érzékeit. Most megtalálhatod a módját, hogyan teheted egyedivé az ünnepet. Ne engedd, hogy bárki kibillenthessen ebből a számodra újdonságként ható állapotból. A legjobb, ha a telefonodat is kikapcsolod.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Horoszkóp: Május 20., Hétfő

Horoszkóp: Május 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 20-án is!

Megőrül a net ezért a trükkös kvízért

Hány kérdésre tudsz helyesen válaszolni?

Ez a nő temetéssel kötné egybe az esküvőjét

A menyasszonyoknak általában vad elképzeléseik vannak, de ez tényleg mindent felülmúlt.

4 hiba, amit elkövetsz, amikor fogyni szeretnél

Ha ezeket a bakikat elkerülöd, akkor könnyebben eléred az álomalakot.

Szétszedték a menyasszonyt az apró eljegyzési gyűrűje miatt

A trollok ezek szerint még nem hallottak a minimál és visszafogott stílusról.

Így változik meg a Facebook

Egy kevésbé feltűnő újdonságról van szó.

Túl szépnek tartja magát ez a nő, kiakadt a net

Nem hagyta magát, visszavágott a kritikusoknak.

„32 éves vagyok, és félek, hogy örökre szingli maradok”

Olvasd el ennek a lánynak a beszámolóját!

A legviccesebb mémek a royal bébiről

Te sem fogod kibírni nevetés nélkül!

Szétszedték a nőt, aki fehér ruhában ment a fia esküvőjére

Nem ez volt a legnagyobb probléma a választásával…

Ő most az Insta legmenőbb macskája

Cica létére több mint 17 ezer követője van!