2008.01.15.@ 23.01

Mi vár rád ebben az évben?

Kíváncsi vagy, mit hoz az új esztendő számodra a szerelem, a munka, a pénzügyek terén? A cosmo.hu asztrológusa, Molnár Éva elmondja neked, mit üzennek a csillagok 2008-ban.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Kommunikálj ügyesen, meglátod, hasznodra válik. A hivatásodban előremenetel várható ebben az évben, de csak akkor, ha forrongó véred és meggondolatlan természeted egy kicsit lecsillapítod. A tavaszi hónapoktól már érezheted a változás szelét. Sokat dolgozol és megbízható támogatókra is találsz. Az év középső hónapjaiban talán nehezebbnek érzed a helyzetedet, de ha figyelsz saját stílusodra, jó megérzéseidre hagyatkozol, minden kátyúból kimászhatsz. Utólag persze az egészre mint egy jó kis edzésre emlékszel majd. A szerelemben azt a partnert kedveled leginkább, aki a karrierépítésben is társad. Légy vele nagyon kíméletes! Ha gyakran utazol külföldre, elképzelhető, hogy az új társat ott leled majd meg.

BIKA (április 21-május 20.)
Elsősorban pénzügyek, befektetések terén könyvelhetsz el sikereket 2008-ban. Különösen a tavaszi hónapok teremtenek sok lehetőséget számodra. Lehet, hogy munkahelyet váltasz, vagy ha nem, akkor érzelmi viszonyod változhat meg eddigi helyed iránt. Ennek az lehet az oka, hogy valaki alattomosan áskálódik ellened. Ha nem mondod ki mindig, mit gondolsz, sikerrel megúszhatod a konfliktust. Igazából jól kezeled az embereket és ha ők is megérzik benned, hogy nagyszerű vezetői képességekkel rendelkezel, te lehetsz az első a csapatban. Szokásos türelmednek most is jó hasznát veszed. Vigyázz, ha új rajongód jelentkezik, kezdetben jobb, ha hűvösen viselkedsz vele. Nem biztos, hogy tiszták a szándékai. A tavaszi hónapok többféle új ismerkedési lehetőséget hoznak számodra. Ha van régi, kihűlt kapcsolatod, azt le kellene zárnod és tiszta lappal fogadni az új jelentkezőket.

IKREK (május 21-június 21.)
Bár véget ér egy szerelem az új esztendőben, de ne aggódj, ugyanakkor egy új kezdődik! A régit valószínűleg meg is untad már. Az új olyan mély érzelmeket válthat ki belőled, amilyeneket eddig nem is ismertél. Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy okosan, ügyesen keverd a kártyát, forgasd a szavakat. Egy jó beszélgetéssel előnyös helyzetbe hozhatod magad. Hogy minden maradéktalanul jól sikerüljön, felejtsd el a csapongó életmódot! Tanulj meg határozottan dönteni és világos célokat tűzz magad elé. Ne engedd, hogy csak az érzelmeid befolyásoljanak! A munkában változatos év vár, tele a legkülönfélébb meglepetésekkel. Szerencsés esetben az esztendő végére már egy új vállalkozást is magadénak tudhatsz. Ráadásul egy jelentős, talán tengerentúli utazás is várhat.

RÁK (június 22-július 22.)
Általában távol áll tőled, hogy a nyilvánosságot keresd. Idén azonban készülj a megmérettetésre! Sikereid nem maradnak titokban és ha foglalkozásod megengedi, egészen komoly elismerésben lesz részed. Kedvező családi változásokra is számíthatsz 2008-ban. Nem lehetetlen, hogy házassági ajánlatot kapsz. Lehet, hogy egy külföldi férfi lesz a szívrabló. A pénzügyekben megfontoltnak kell lenned, különösen, ha komolyabb vállalkozást indítasz. Az év folyamán legfontosabb a munka, amiben kitűnsz és egyedit alkotsz, ugyanakkor maradéktalanul örömödet leled. Valószínűleg egy olyan tevékenység vár, amivel eddig még nem volt dolgod. Ám újat tanulni és elfogadni igazán izgalmas feladat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Felszabadultan, könnyedén és meglehetősen felelőtlenül éled az életed. Elhiteted magaddal – és másokkal is megpróbálod -, hogy tévedhetetlen vagy. A munkahelyeden is vezető szerepre törsz, de ha óvatlan vagy, a feladatba beletörhet a bicskád. Nem mindenki a barátod és az sem biztos, hogy aki szemből mosolyog rád, az a hátad mögött nem tesz valami csúnyát ellened. A szerelemben párhuzamos kapcsolataid egyike komollyá válhat. A nyár nem csak a napsütés, hanem a forró szerelem és egyben a meleg helyzetek ideje is lehet. Párhuzamos kapcsolataid sorsát illetően lassan döntened kell. Mindig hallgass a szívedre és soha ne titkold el érzéseidet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
A szerelemben igazán szerencsésnek érezheted magad az új esztendőben. Jöhet egy új, de sokkal valószínűbb egy régi kapcsolat felelevenedése, új tartalommal való megtöltése. Nem vagy az a könnyen kenyérre kenhető típus. Sokkal jobban kedveled, ha előre, a legapróbb részletekig kidolgozhatod az „akciókat”. Ez rendben is van, nem kell rohannod sehová! Csak ne idegesítsd fölöslegesen magad. Nem számíthatsz életed legkönnyebb évére, de tekints úgy rá, mint egy kitűnő alkalomra, amikor megalapozhatod későbbi egzisztenciád és ha küzdelmesen is, de eredményes lehetsz. Ha kellőképpen óvatos és körültekintő leszel, az esztendő végén szép számú pozitívumot könyvelhetsz el. Ha tanulásra kapsz lehetőséget, ragadd meg!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Érzelmileg ingatag lehetsz, de ez számodra nem újdonság. Kitűnő tanácsokat kaphatsz, ha többször is felkeresed családodat, közelebbi rokonaidat. Ez az év a legjobb időszak, ha költözni akarsz vagy szeretnéd felújítani, átrendezni a lakásodat. Kitűnő ízléseddel egy igazi, barátságos – és ha még több energiát és ötletet dobsz be -, trendi otthont tudsz kialakítani. Ezzel a munkálkodással egy kissé elterelődnek gondolataid a magánéleti kérdésekről. Egy külföldi kapcsolatból sok erőt és pozitív energiát meríthetsz. Mivel a mögötted hagyott év nagyon kimerített, idén teremts magadnak több szabadidőt a pihenésre! Legjobb az aktív pihenés, hiszen számodra igazi feltöltődést jelent, ha rendszeresen friss levegőre jársz.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
A hivatásodat illetően a változás éve köszönt rád. Hihetetlenül sok energia fűt és élsz is az adódó lehetőségekkel. Most minden területen képes leszel kikaparni magadnak a gesztenyét. Célratörő viselkedésed bizonyos esetekben még komoly munkahelyi előléptetéshez is vezethet. De addig még jó sok hétköznapot kell megélned! Ha úgy érzed, hogy csak igáslónak használnak, légy bölcs, csak azt engedd be a füleden, ami feltétlenül szükséges. Temetkezz a munkába, de csak saját tempód szerint! Anyagilag szerencsére teljesen rendben vagy. Ez azért is fontos, mert így energiádat az élet más területeire összpontosíthatod. Ne légy féltékeny! Ha van partnered, fölösleges őt gyanakvással zaklatnod. Ha egyedülálló vagy, találkozol valakivel, aki anyagilag meglehetősen jól van eleresztve. Ez persze önmagában még nem boldogít…

NYILAS (november 23-december 21.)
Pénzszerzésben, ingatlan adás-vételben igazán szép szakasz kezdődik számodra. A munkádban felelősségteljes pozíciót töltesz be, és bizony szinte éjjel-nappal dolgozol. A nyelvtudásod sokat segít rajtad, hiszen megbíznak egy külföldi munkával vagy más olyan feladattal, amit a hazádtól távol kell elvégezned. Eleinte nagyon élvezed ezeket a kiváltságokat Azonban jó lenne még időben felmérni a helyzetet és meglátni, hogy nem minden a munka! Ne feledd, a szeretteid is igényt tartanak rád. Semmiképpen ne áldozd fel magánéleted a munka oltárán! A tavasz folyamán egy szenvedélyes viszonyba bonyolódhatsz. Talán azt is el kell döntened, maradjon-e a régi vagy menjen.Azt hiszem, jobban vonz minden és mindenki, aki új.

BAK (december 22-január 20.)
A munkahelyeden változásra számíthatsz ebben az esztendőben. Valószínűleg kellemetlen vagy szorongató helyzet alakul ki, amit érzékeny lélekkel nagyon nehéz elviselni. Mivel ebben az évben sokkal szerencsésebb, kreatívabb és nyitottabb vagy, mint valaha, a problémákat viszonylag zökkenőmentesen megoldod. Minden változás, ami az idén bekövetkezik, találkozik az elképzeléseiddel, tehát nincs ellenedre. A tavasz nem csak a virágba boruló természetet, de az életed egészen új korszakát is hozza. Szemléleted fokozatosan átalakul. Pozitívabban, a hátráltató erők elhagyása után könnyedén szemléled a világot. Egészen egyszerűen: rád süt a nap. A pénzügyekben és a magánéletedben légy körültekintő! Mindkét helyen továbbra is a lassan, de biztosan módszert kövesd.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Idén legfontosabb az egészséged, tehát ne légy könnyelmű! Látszólag jól bírod a stresszt, de ha nem adsz magadnak kellő időt a feltöltődésre és nem reformálod meg a táplálkozásod, hamar kifogynak szervezeted tartalékai. Helyes életstílus kialakításával segíthetsz magadon. Egyéb területeken lehetsz akár az év embere is, hiszen ötleteid tárháza kifogyhatatlan. Minden feladatot egyben kihívásnak is tekintesz. Úgy vágsz bele a dolgokba, mint aki nem ismer akadályt. Valóban így is van, mozgalmas időszak vár rád! Az év első harmadában egy várva várt felkérés végre megérkezik. A munkában elért sikerek szerelmi sikereket is hoznak. Döntéshelyzetben ne légy elhamarkodott! A kényszeres vásárlási lázadtól ne ess kétségbe, az féken tartható.

HALAK (február 20-március 20.)
Az elmúlt évben már megtanulhattál több lábon állni. Ezt a kreativitást hozd magaddal az új esztendőbe és ez legyen a vezérfonalad egész évben! Ha látszólag unalmas feladattal bíznak is meg, az csak addig lesz érdektelen, míg jobban meg nem ismered az elvárásokat és a benne rejlő lehetőségeket. Végezz sokféle társadalmi tevékenységet! A szolidaritás érzése, a másokon való segítés rajtad is segít. Végre felhagyhatsz az önsajnálattal. Ha hiba történik, akkor előbb magadtól kérd számon. A szótáradból húzz ki minden olyan kifejezést, ami negatív érzelmeket gerjeszt. A partnereddel pedig légy megértő és engedékeny! Ha egyedülálló vagy, ez az év egy mindent elsöprő szenvedélyt hozhat.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Ezt kell megtenned nyár végéig a horoszkópod szerint

Ezt kell megtenned nyár végéig a horoszkópod szerint

Hamarosan itt az ősz, de pánikra semmi ok. A csillagok elárulják, hogy a sok programötlet közül, melyikre kell igent mondanod!

Megtaláltuk a kedvenc desszertedet!

Valószínűleg a világ összes kalóriája benne van, de kit érdekel, ha egyszer ennyire finom? Ráadásul nagyon jól néz ki!

Ez történik, ha étkezési naplót vezetsz

Eddig csak a napi vicces eseményeket örökítetted meg egy cuki füzetben? Kiderült miért szuper ötlet, ha a falatozásaid is melléírod.

Mi történik Lady Gaga Instagramjával?

Rákattintottál mostanában az énekesnő Insta profiljára? Ha igen, biztos megijedtél a látványtól, mert egyre bizarrabb fotókat posztol magáról…

Ez lesz mindenki kedvenc filmje szeptemberben?

Az őszi filmújdonságok mellett nemrég feltűnt egy teljesen elengedhetőnek tűnő film is, most viszont mégis úgy tűnik, hogy ez lesz a nagy befutó.

Végigsírta esküvőjét Weisz Fanni

Patakokban folytak a sztárlány könnyei, ezt ő maga osztotta meg a fanokkal. Nézd meg a képeket!

Beyoncé szuper cuki videót posztolt a gyerekeiről

Korábban már láthattál képeket a díva ikreiről, most azonban egy videóban is feltűntek, amitől teljesen elolvadsz majd!

Ezt tiltotta meg Meghannek Harry herceg

Hiába a nagy szerelem, ha a színésznő nem tartja be a royal szabályokat, akkor még Harry is keményen rászól! Tudd meg, mi történt!

Ezek a legnépszerűbb kutya és cica nevek

Minden vágyad egy édes kiscica vagy egy cuki kölyökkutya? Ha már megvan a kiszemelted, akkor inspirálódj a névválasztás előtt az idei év legmenőbb nevei közül.

Ennél cukibb lánykérést még nem láttál!

Az tuti, hogy a leendő vőlegénynek kreativitásból jár egy csillagos ötös! Csekkold le a döbbenetes lánykérős videót!

Nem hiszed el kivel randizgat a PLL sztárja!

A Pretty Little Liars-ben Hanna-t alakító színésznőről május óta keringenek a pletykák, hogy újra randizik, méghozzá nem is akárkivel!

Hihetetlen, mit tett a kutyájával, hogy több követője legyen

Hatalmas botrány pattant ki az egyik Insta-celeb körül, az őrült nő ugyanis a kutyája életét veszélyeztette a lájközön reményében!

Palvin Barbi pasija Magyarországon van

A magyar modell nagyon úgy néz ki, hogy Budapesten van és magával hozta Dylan Sprouse-t is.