2008.01.20.@ 23.01

Heti horoszkóp (01.21-27.)

Mit hoz számodra január negyedik hete? Az időjárást illetően valószínűleg hideget, de a szerelem terén akár hevítő dolgokat is! Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa elmondja, mi vár rád.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
A karrierépítés jelenlegi szakaszában a barátok, támogatók begyűjtése az elsődleges számodra. Most valóban ne rohanj fejjel a falnak és ne dönts elhamarkodottan! A sok jelentkező közül csak higgadt gondolkodással tudod kiszűrni a csalókat, nagyotmondókat és hazugokat. Egész héten élénk társasági életet élsz. Ez a sürgés-forgás jót tesz a hiúságodnak. A szerelemben a hét közepén várnak a legszebb élmények. Külföldről jó hír, vagy egy szép tárgy érkezhet.

BIKA (április 21-május 20.)
A pénzszerzéssel kapcsolatban jó úton jársz. Ebben az évben, mint tudod, megváltozik az életpályád és ennek egyik igen kellemes megnyilvánulása, hogy anyagiakban nem szenvedsz hiányt. Ugyanakkor jó lenne, ha a megfontoltabb éned kerekedne felül és a fölösleges vásárlásokkal felhagynál. Ezen a héten nagyon fogékonnyá válhatsz minden iránt, ami szép és bizony nagyon nehéz beérned pusztán a kirakatok nézegetésével.

IKREK (május 21-június 21.)
Akaraterőd és fizikai erőd is növekszik. Örülj ennek a kedvező helyzetnek, hiszen ezekben a sötét, téli napokban minden pluszenergia aranyat ér. A munkában szükséged lehet nagyobb önfegyelemre. Ötletekben és lendületben nincs hiány, ugyanakkor a túlzott lelkesedés tévútra vezethet. Ha rájössz, hogy valaki átvert, észérvekkel add ki az útját. Az ideges kapkodás most nem visz előre. A szerelemben csak saját magadra hallgass, mert mások bántó megjegyzéseit csak az irigység szüli.

RÁK (június 22-július 22.)
A Hold a te jegyedben kezdi a hetet, így az átlagosnál is érzékenyebb lehetsz. Nem csak magadra, hanem másokra is nagyon figyelsz. Úgy érezheted, az ő problémájuk a tiéd is. A gondoskodás nagyon szép emberi tulajdonság, de tanuld meg önmagaddal kapcsolatban is! A hét közepére iktass be egy extra pihenőnapot. Egy uszoda, vagy wellnessprogram csodát tehet. A víz számodra lételem. Ezen a pihenőnapon nem csak felfrissülsz, hanem új gondolataid is támadnak.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Egy összejövetel alkalmával a korábbi barátból szerető lehet. Olyan erős késztetést érzel erre, hogy akár még egy egyéjszakás kalandra is vállalkozol. Ha már van partnered, bizony veszélyhelyzet is előállhat. Tőle ugyanis nem kívánhatod, hogy becsukja a szemét. Ha lelepleződsz előtte, csak látszólag sikerül kimagyaráznod magad. Hidd el, ebben a kalandban sokkal több szerepet kap a képzelet és a dac, mint a valóság. A döntés a te kezedben van, bár ha vágyaid elsodornak, nem biztos, hogy képes leszel megfékezni őket.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Nagyon izgalmas dolgokban töröd a fejed. A munkádban szeretnél függetlenné válni. Kérhetsz tanácsot a barátaidtól is, de ne lepődj meg, ha most nem igazán törődnek veled. Ez csak átmeneti állapot, tehát ne vedd a szívedre! A hét közepe után már érzed, hogy hosszú távú terveiden érdemes dolgozni. Nagyon lassan haladnak a dolgok, de téged ismerve a hibaszázalék nulla. Márpedig ha fontos a jó híred, elsősorban a minőségre kell törekedned.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Most az igazi, könnyed énedet mutatod a világnak. Úgy is fogalmazhatunk, ezen a héten öröm számodra az élet. Könnyedén ismerkedsz. Ne gondolj semmilyen extra kapcsolatra, egyszerűen csak jó beszélgetések, kulturális programok várnak. Mindenben meglátod a szépet és ez örömet ad. Ha esetleg egy korábbi kapcsolatod miatt döntéshelyzetbe kerülsz, inkább halaszd el a választ. Élvezd az életet, a hétvégére szervezz egy bulit otthonra!

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Személyes érzelmeidet most tedd takaréklángra. Elsősorban jogi, erkölcsi felvetések foglalkoztatnak. Lehet két-három napod, amikor nagyon érzékenyen reagálsz minden olyan kérdésre, amik önbecsülésedet, önérzetedet érintik. Sértődékenyebb lehetsz, mint általában. Ezzel a viselkedéssel otthon feszült hangulatot teremthetsz. Barátaid segítő kezet nyújtanak neked, de te inkább fecsegéssel próbálod leplezni kiegyensúlyozatlan lelkiállapotodat. Viszont a hétvégi buli jókedvre derít.

NYILAS (november 23-december 21.)
Valódi kezdeményező lehetsz. Optimista világszemléleted amúgy sem engedi, hogy háttérbe szorítsanak. Ezen a héten te lehetsz a társaság központja, te lehetsz a sztár. Bármit teszel, mindig akad csodálód és követőd. Mivel anyagilag sem állsz rosszul, úgy véled, itt az idő néhány új darabbal bővíteni a ruhatárat. Jól gondolod, mert ezekben a napokban a Vénusz megnöveli szépérzékedet. Ne menj egyedül vásárolni! A barátnőiddel jobban telik az idő, ráadásul nekik is adhatsz néhány jó ötletet.

BAK (december 22-január 20.)
A munkádat végezd úgy, hogy te magad is elégedett légy vele. Néhány irigy ember mindig akad, akik epés megjegyzésekkel vagy hátulról támadva próbálkoznak. Ne hagyd magad, ami az egyik füleden bement, az jöjjön ki a másikon. Koncentrálj csak a munkádra! Ha szerelmed tárgya külföldi vagy éppen most nincs itthon, olyan dolgot tehet vagy olyan dolgot tudhatsz meg róla, ami egészen ellágyít. Megtapasztalhatod, hogy a távolság csodát is tehet.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
A te hónapod veszi kezdetét, hiszen hétfőtől a Nap már a jegyedbe látogat. Harmonikusan és kedved szerint alakulnak a dolgok az élet minden területén. Meglátod, szinte kivirulsz. Képzelőerőd megnövekszik, ezzel együtt közlésvágyad is. Csak arra figyelj, hogy ne szaladjon el veled a ló. Hagyj el mindenféle fellengzős szöveget! Ha van partnered, elsősorban őt kíméld meg attól, hogy pirulnia kelljen miattad.

HALAK (február 20-március 20.)
A jó hír, hogy ez a hét – ha okosan kezeled a lehetőségeket – egy sikertörténet kezdete lehet. Elsősorban érzelmileg válsz kiegyensúlyozottá. Egy barátságból szerelem, de legalábbis nagyon fontos kapcsolat lehet. Ha már van partnered, vele konszolidáltabb lesz a viszonyod. A megnyugtató helyzet hatására a munkádra is jobban koncentrálsz majd és örömmel végzed. Ha a hét közepén válaszút elé kerülsz, az egyszerűbb megoldás mellett dönts!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Te megtalálod az eltérést a képen?

Te megtalálod az eltérést a képen?

Egy újabb fejtörő terjed a neten, amit csak kevesen tudnak megoldani. Te vajon közéjük tartozol?

Ennél a jegesmedvénél nem látsz ma cukibbat

Két hónapja született a Berlini Állatkert új lakója, akiről most videót tettek közzé. Ezt neked is látnod kell!

7 biztos jel, hogy a pasid odavan érted

Még nem mondta ki a pasid, hogy szeret? No para! Ez a hét dolog biztos jele annak, hogy imád.

5 dolog, ami szexivé varázsolja a hálószobádat

Felkészültél életed legemlékezetesebb Valentin-napjára?

6 dolog, amit sose adj a pasidnak Valentin-napra

Ha még nem tudod, mivel lepd meg Valentin-napon a szerelmedet, csekkold ezt az anti-inspirációs listát, és tuti nem fogsz bakizni!

7 részlet a kedvenc sorozataidban, amiket tuti nem vettél észre

Hihetetlen, milyen apróságokra is odafigyelnek a sorozatok készítői!

Nincs zseniálisabb ennél a Valentin-napi ajándéknál!

Ki mondta, hogy az exednek nem adhatsz ajándékot február 14-én?!

Így teheted még különlegesebbé az esküvődet

Megkérték a kezed és már javában a Nagy Napot szervezed? Mutatjuk, mi az, amitől még emlékezetesebb lesz!

Ezért érdemes szombat este bekapcsolni a tévét!

Csekkold le, milyen filmek közül válogathatsz, ha ma este inkább otthon maradsz!

Ezért fáj a fejed edzés után

Nem vagy egyedül, ha úgy érzed, elviselhetetlenül lüktet a fejed két sorozat hasizomgyakorlat között. De mégis mi ennek az oka?

Tiniket kértek, hogy retusálják a saját arcukat, sokkoló az eredmény

Itt a bizonyíték, hogy mennyire nem elégedettek magukkal a kamaszok.

Így készülnek a valóságban a menő Insta-fotók

Ki gondolta volna, hogy elég egy kiruccanás a helyi lakber boltba, és máris kész a profi Insta-fotó?!

Lilára festette a kutyáját, hogy ne féljenek tőle az utcán

Egy amerikai csaj befestette a kutytusa szőrét, és nagyon ijesztő lett szegény.