2008.01.24.@ 14.01

Segítség! Sztárt szültem

Amíg Lindsay Lohan nyáron a rehabon dekkolt, a szülei alig győzték egymás kezéből kitépni a mikrofont, hogy nyilatkozhassanak a lányukról…és persze magukról. Különös fajta a sztárszülő. Mi most egy kicsit a körmükre néztünk. Lami Juli írása

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem vitás, hogy hálás lehet az ember, ha normális családba születik, és ha a szülei egészséges szeretetben nevelik fel. A sztárszülőknek határozottan két nagy típusa van. Az első talán a legrosszabb, ami egy gyerekkel történhet. Vannak ugyanis szülők, akiknek nem úgy jött össze az élet, ahogy akarták. Akik gazdagok és híresek szerettek volna lenni, de nem sikerült. Az ilyen szülők aztán – ha azt veszik észre, hogy gyerekükbe egy minimális tehetség is szorult bármilyen területen – vérszemet kapnak, és minden erejükkel azért küzdenek, hogy gyerekük megvalósítsa mindazt, ami nekik nem sikerült. Akár akarja, akár nem.

Na majd a gyerek…

E cikk apropójául az a tény szolgált, hogy Britney Spears anyja hamarosan megjelenteti első könyvét, melynek címe: Pop Culture Mom: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World (Pop édesanya: A hírnév és a család igaz története a bulvárvilágban). A könyv állítólag kimondottam egy kalauz, azaz arról szól, hogyan lehet kezelni ezt a helyzetet. Távol álljon tőlünk, hogy olyan embereket bíráljunk, akiket nem ismerünk személyesen, de azt azért kimondhatjuk, hát Britney mamájától inkább nem szeretnénk szülői tanácsokat kapni. Ráadásul most, hogy kisebbik lánya, Jamie Lynn Spears tizenhat évesen teherbe esett, a kiadó el is halasztotta a könyv megjelentetését, mondván, most amúgy is kicsit viharosak a kedélyek a Spears családban.
Amit biztosan lehet tudni, hogy Britney szegény családba született, és mikor kiderült róla kislánykorában, hogy imád a színpadon szerepelni, és még énekelni is tud, a szülők benne látták a lehetőséget, hogy végre meggazdagodjanak. A kislányt államokon át hurcolták különböző tehetségkutató versenyekre. Előfordult olyan is, hogy arra sem volt pénzük, hogy szállást foglaljanak, ám ahogy Britney szekere egyre gyorsult, úgy állt helyre a család anyagi helyzete is. Számtalan dokumentumfilm készült a kislány Britneyről, aki a felvételek tanúsága szerint imádta a reflektorfényt és azt, hogy mindenhol hihetetlenül népszerű. Azt azonban sejteni lehet, hogy akire már kislánykorában akkora nyomás nehezedik, hogy rajta múlik egy család anyagi jóléte, az nagykorában valószínűleg vissza fog ütni. Amíg úgy tűnt, minden rendben van Britneyvel, és ő volt a példaértékű jókislány, aki mellesleg milliókat termelt a lemezeivel és azt vallotta, az édesanyja a legjobb barátnője, addig talán mindenki elképzelhetetlennek tartotta, hogy az, ami most történik vele, valósággá válhat. Amikor Britney élete kezdett romba dőlni, egy ideig nem is állt szóba az anyjával, sőt, többször a nyilvánosság előtt rótta fel neki, mit csinált belőle. 

Talán nem meglepő, hogy ha valakin egész gyerekkorában nagy a nyomás, majd tizenhat évesen szupersztár lesz belőle, és onnantól minden lépését figyeli az egész világ, akkor az illetőnél eljön az a pont, amikor elszakad a cérna. Britneynek kétségtelenük sokat rontott a helyzetén, hogy összejött Kevin Federline-nal, aki megismertette őt a diszkódrogokkal és kétszeres anyát csinált belőle. Egy ember, főleg egy nő azonban hogyan is viselhetné el mindazt épp ésszel, hogy az amúgy is abnormális élete ilyen radikálisan fordul fel ilyen rövid idő alatt?
Minden esetre azért talán érdemes lesz majd beleolvasni a mama könyvéba, hogy ő vajon a saját szemszögéből hogyan értékeli ezt a rémes ámokfutást, ami történik a lányaival, főleg a nagyobbikkal.

Folytatás a Cosmóban…
Szöveg: Lami Juli

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Horoszkóp: November 21., Szerda

Horoszkóp: November 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 21-én is!

Csak egy menő videót akart, vicces dolog történt

Az egész net ezen a lányon röhög most!

Paris Hilton szakított vőlegényével

Úgy tűnt hatalmas a szerelem a kettőjük között, most mégis szakítottak.

Hamarosan törli a vásárolt követőket az Instagram

Ennek az Insta újításnak nem mindenki fog örülni!

Meghannak mérlegre kell állnia a karácsonyi vacsi után

Meghan hercegnének és anyukájának is részt kell vennie ezen a bizarr karácsonyi royal-hagyományon.

Óriási csalódást okozott a McDonald’s karácsonyi kávéja

Az új téli latte fantasztikusan néz ki a reklámfotókon, ám a valóság ennél sokkal lehangolóbb!

Nagyon cuki dolgot tett az IKEA

Nem, most nem egy szellemes reklámjáról van szó! A svéd áruház egyik olaszországi boltjában csodálatos gesztust tettek a dolgozók. Tudd meg, mi volt az!

Will Smith fia azt állítja, ez a rapper a pasija

Jaden Smith eddig sem kímélte a rajongókat, de most aztán tényleg lesokkolt mindenkit.

Justin Bieber máris válni akar?

Úgy tűnik, Hailey és Justin elkapkodták az esküvőt és visszacsinálnák az egészet…

Tom Hardy-t kitüntette Károly herceg

Óriási megtiszteltetés érte a színészt!

Kiderült: boldogabbak azok a párok, akik korán kelnek

Még a szerelmi életed is jobb lehet, ha korán szól a vekkered.

5 ok, amiért felriadsz éjszaka

Veled is megesik, hogy az éjszaka kellős közepén felébredsz, és órákon át nem tudsz visszaaludni? Nem is sejted, mennyi minden okozhatja ezt! 

Meghan hercegné nem szeretne Katalin és Vilmos mellett lakni

Talán mégsincs a két royal-pár annyira jóban, mint ahogy kívülről látszik?