2008.01.24.@ 14.01

Segítség! Sztárt szültem

Amíg Lindsay Lohan nyáron a rehabon dekkolt, a szülei alig győzték egymás kezéből kitépni a mikrofont, hogy nyilatkozhassanak a lányukról…és persze magukról. Különös fajta a sztárszülő. Mi most egy kicsit a körmükre néztünk. Lami Juli írása

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem vitás, hogy hálás lehet az ember, ha normális családba születik, és ha a szülei egészséges szeretetben nevelik fel. A sztárszülőknek határozottan két nagy típusa van. Az első talán a legrosszabb, ami egy gyerekkel történhet. Vannak ugyanis szülők, akiknek nem úgy jött össze az élet, ahogy akarták. Akik gazdagok és híresek szerettek volna lenni, de nem sikerült. Az ilyen szülők aztán – ha azt veszik észre, hogy gyerekükbe egy minimális tehetség is szorult bármilyen területen – vérszemet kapnak, és minden erejükkel azért küzdenek, hogy gyerekük megvalósítsa mindazt, ami nekik nem sikerült. Akár akarja, akár nem.

Na majd a gyerek…

E cikk apropójául az a tény szolgált, hogy Britney Spears anyja hamarosan megjelenteti első könyvét, melynek címe: Pop Culture Mom: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World (Pop édesanya: A hírnév és a család igaz története a bulvárvilágban). A könyv állítólag kimondottam egy kalauz, azaz arról szól, hogyan lehet kezelni ezt a helyzetet. Távol álljon tőlünk, hogy olyan embereket bíráljunk, akiket nem ismerünk személyesen, de azt azért kimondhatjuk, hát Britney mamájától inkább nem szeretnénk szülői tanácsokat kapni. Ráadásul most, hogy kisebbik lánya, Jamie Lynn Spears tizenhat évesen teherbe esett, a kiadó el is halasztotta a könyv megjelentetését, mondván, most amúgy is kicsit viharosak a kedélyek a Spears családban.
Amit biztosan lehet tudni, hogy Britney szegény családba született, és mikor kiderült róla kislánykorában, hogy imád a színpadon szerepelni, és még énekelni is tud, a szülők benne látták a lehetőséget, hogy végre meggazdagodjanak. A kislányt államokon át hurcolták különböző tehetségkutató versenyekre. Előfordult olyan is, hogy arra sem volt pénzük, hogy szállást foglaljanak, ám ahogy Britney szekere egyre gyorsult, úgy állt helyre a család anyagi helyzete is. Számtalan dokumentumfilm készült a kislány Britneyről, aki a felvételek tanúsága szerint imádta a reflektorfényt és azt, hogy mindenhol hihetetlenül népszerű. Azt azonban sejteni lehet, hogy akire már kislánykorában akkora nyomás nehezedik, hogy rajta múlik egy család anyagi jóléte, az nagykorában valószínűleg vissza fog ütni. Amíg úgy tűnt, minden rendben van Britneyvel, és ő volt a példaértékű jókislány, aki mellesleg milliókat termelt a lemezeivel és azt vallotta, az édesanyja a legjobb barátnője, addig talán mindenki elképzelhetetlennek tartotta, hogy az, ami most történik vele, valósággá válhat. Amikor Britney élete kezdett romba dőlni, egy ideig nem is állt szóba az anyjával, sőt, többször a nyilvánosság előtt rótta fel neki, mit csinált belőle. 

Talán nem meglepő, hogy ha valakin egész gyerekkorában nagy a nyomás, majd tizenhat évesen szupersztár lesz belőle, és onnantól minden lépését figyeli az egész világ, akkor az illetőnél eljön az a pont, amikor elszakad a cérna. Britneynek kétségtelenük sokat rontott a helyzetén, hogy összejött Kevin Federline-nal, aki megismertette őt a diszkódrogokkal és kétszeres anyát csinált belőle. Egy ember, főleg egy nő azonban hogyan is viselhetné el mindazt épp ésszel, hogy az amúgy is abnormális élete ilyen radikálisan fordul fel ilyen rövid idő alatt?
Minden esetre azért talán érdemes lesz majd beleolvasni a mama könyvéba, hogy ő vajon a saját szemszögéből hogyan értékeli ezt a rémes ámokfutást, ami történik a lányaival, főleg a nagyobbikkal.

Folytatás a Cosmóban…
Szöveg: Lami Juli

Ami rólad szól már 20 éve…Pandora (x)

A Pandora Moments karkötő 20 évvel ezelőtti megjelenésével kezdetét vette egy mozgalom, ami arra buzdítja a nőket, hogy merjenek önmaguk lenni, fejezzék ki az ékszereikkel mindazt, amit ők szeretnek, és ezek a csodás nők a Pandorával karöltve, létrehoztak egy országokon és kultúrákon átívelő páratlan közösséget

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Nincs most menőbb ennél a fánknál!

Nincs most menőbb ennél a fánknál!

Tökéletes recep hűvös őszi reggelekre.

6 jel, hogy már rég munkahelyet kellett volna váltanod!

Ha azon kapod magad, hogy csak gyűlnek a pipák, van egy jó és egy rossz hírünk!

5 ok, amiért nehezebb barátokat szerezned a harmincas éveidben

Utánajártunk, hogy mi állhat a háttérben!

A legfelháborítóbb babaváró bulik, amiktől eldobod az agyad

Összeszedtük a legdurvább gender reveal bulikat, amiken tutira ki fogsz akadni.

4 csillagjegy, akinek az élete drasztikusan megváltozik a közeljövőben

Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

„Tökéletesnek hittem a pasimat, aztán kiderült, hogy végig hazudott”

Húzós sztori következik, neked mi a véleményed róla?

5 nő őszinte vallomása a terhesség alatti szexről

Erre biztosan nem számítottál.

Tényleg jobb olyan sráccal randizni, akinek lánytestvére van?

Meredek elméletnek tűnik? Az amerikai Cosmo újságírója szerint van benne ráció…

Ismerd meg a 3 legmaximalistább csillagjegyet!

Náluk a tök oké, a jó és a rendben van nem játszik, csakis a tökéletessel és a wow-felkiáltásokkal érik be!