2008.01.27.@ 23.01

Heti horoszkóp

A Bikák sikert sikerre halmoznak, a Vízöntőknek is kedveznek a csillagállások. Ha más jegyben születtél, akkor sem kell elkeseredned! Nézd meg, mit jósol neked az év ötödik hetére Molnár Éva asztrológus.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.) 

A hét elején egy ritka értékes tulajdonságodat fedezheted fel. Rád nem jellemző módon képes leszel diplomatikusan közelíteni a problémákhoz. Várhatóan egy barátod vagy közeli ismerősöd vár tőled segítséget, támaszt. A másokról való gondoskodás, mások ügyeinek intézése amúgy sem áll tőled távol, most pedig fokozottan jeleskedhetsz ezen a területen. A jutalom is megérkezik hamar, hiszen egy régi vágyad teljesülhet.

BIKA (április 21-május 20.) 

Ez igen! Te nem csak egyszerűen beszélsz arról, mennyire fontos a hivatásod, hanem teszel is érte. Ezekben a napokban a Hold és a Merkúr hozzásegítenek, hogy közel s távol te legyél a legokosabb, legagyafúrtabb és a leglogikusabban gondolkodó. Tudom, neked a sikerek ellenére nem a munka a legfontosabb, hiszen mit ér mindez szerelem nélkül? Sokféle érzelem kavarog benned. Néha még több is, mint kellene. Amíg képes vagy megfelelő mederben tartani az érzelmeidet, nem érhet csalódás.

IKREK (május 21-június 21.)

Kissé kapkodó természetedet most a legelőnyösebben használhatod. A jegyedben járó Mars pluszenergiával ajándékoz meg és ha ezt hozzáadjuk a gyorsaságodhoz, ki állíthatna meg? Legjobban a külföldi kapcsolataid működnek. Ha közös programot, utazást vagy bármi mást kell megszervezned, rengeteg ötleted és egyedi gondolatod támad. Mivel most a magánéleted kissé a háttérbe szorul, a hivatalos teendők tesznek boldoggá.

RÁK (június 22-július 22.) 

Szurkolok neked már hosszú ideje, hogy erősödjék az önbizalmad. Úgy látom, jó az irány! Lassan már ki is mered mutatni és talán mondani is, amit érzel és azt is, amit magadról gondolsz. Remélem, csupa jót! Családod, különösen a hét első napjaiban nagyon fontossá válik számodra. Bármit is kérsz tőlük, csak olyan legyen, amit képesek teljesíteni. Partnered igencsak a kedvedben jár. Ugye élvezed, hogy a tenyerén hordoz?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

Ha vársz valamilyen megállapodásra a fizetésedet illetően, most megtörténhet, ráadásul mindkét fél teljes megelégedésére. Egy darabig nem lehet okod panaszra és pénzügyek terén kiegyensúlyozottan érezheted magad. A párkapcsolatodban azonban még mindig ott van a párhuzamosság, a csalfaság. Azt hiszed, neked mindent lehet. Szereted kísérteni a sorsot. Minden titkos randit kihívásnak tekintesz. Ami másnak nyomasztó lehet, az neked maga az élvezet.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.) 

A pénzt most ragadd meg! Bármit is kell intézned anyagi vonatkozásban, azt tedd meg hétfőn. Kiváló lehetőségek közelébe kerülhetsz. Okosan meghallgatod mások véleményét és a következő percben képes vagy reagálni és dönteni. A munkádban előtérbe kerülnek az újdonságok. Ezen a héten egyéni kapcsolataid is fókuszpontba kerülnek. Félénk, gátlásos viselkedéssel nem jutsz előre. Néhány esetben akár elhidegülésre is számítani kell.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)

Végre egy „igazi” Mérleg hét következik! Lelkileg azonosulsz mások problémáival, ugyanakkor nem leszel lelkizős. Ha kell, a békebíró szerepét is vállalod. De ami ennél sokkal fontosabb, szerelmedet hazaviszed bemutatni. Így legalább családod is megismeri, kit választottál. Nagyon jó hangulatra számíthatsz. Az események megszervezésére legalkalmasabb a hétfő. Ha nincs még partnered, koncentrálj a hétvégére! Vonzó leszel és szép, használd ki ezt a periódust.

SKORPIÓ (október 24-november 22.) 

Vigyázz, ne légy agresszív! A hét első napjaiban a benned buzgó és kitörni készülő energiát inkább fordítsd fizikai munkára, sportra. Nézz szét otthonodban, hátha akad egy rendrakásra váró könyvespolc. Egyébként is az otthonod területére tudsz most a legnagyszerűbben koncentrálni.
A hét közepén meginoghat partneredbe vetett bizalmad vagy egyszerűen csak te vagy az, aki másra vágyik. Nem érdemes a tudomására hoznod, mert ahogy eljön a hétvége, egészen más szemmel látod majd a világot.

NYILAS (november 23-december 21.) 

Ami a befektetéseket, a jövedelmet, vagy éppen a megtakarításokat illeti, továbbra is kedvez neked a csillagok állása. Te már érzed a tavasz közeledtét, mert egy-két új ruhával megkezded új stílusod kialakítását. Vásárolj, ha ez örömet szerez és főleg ha nem fejetlenül teszed. Most ez utóbbira nincs esély, mert egész héten logikusan és tervszerűen működsz az élet valamennyi területén. A hétvégét csak olyan barátokkal töltsd, akiket régóta ismersz, mert hajlamos lehetsz dühkitörésekre. Az ilyesmit pedig csak ők nézik el neked.

BAK (december 22-január 20.) 

A munkahelyeden most végre nem te leszel „fő morc”. Kivételesen meghallgatod a többiek véleményét. A kollégák a hátad mögött csodálnak is ezért a változásért. Mindezek oka nem más, mint hogy valamelyest biztosabb talajt érzel a lábad alatt és már néhány sikert is elkönyvelhetsz.
A hét közepén találkozz a barátaiddal! Egy kávé mellett jó lesz beszélgetni és még egy örömhírt is hallhatsz. A hétvégén ne akarj kipróbálni semmilyen új krémet vagy pakolást, mert a bőröd nem örül neki.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

Ha van egy fontosabb jogi ügyed vagy bármi, ahonnan szükséged lehet saját igazad megerősítésére,
válaszd a hét első napjait intézkedésre. Hivatásod területén öröm ér még akkor is, ha van valaki, aki ellened áskálódik. Ne várd, hogy valaha is nyíltan lépjen, de ha te képes vagy az egész problémakört felülről szemlélni, jókat nevethetsz az egészen.. Mivel a Nap a te jegyedben jár, minden segítséget, energiát neked ad. A szerelemben te lehetsz a kezdeményező, nem is akármilyen eredménnyel.

HALAK (február 20-március 20.) 

Egy barátság vagy ismeretség szerelemmé alakul az életedben. Ha már megtörtént, akkor igazán szép, érzelmileg tartalmas időszakot élsz át. Ilyenkor talán még a régebbi sérelmeket sem veszed elő és nem „ápolgatod” minden nap. Ha a hét közepén olvasol valahol egy jó tanfolyamról, ne ugorj bele azonnal! Nem annyira fontos, mint ahogyan azt első nekirugaszkodásra gondolod. A munkahelyeden ezekben a napokban empatikus képességedet értékelik a legtöbbre.

Szöveg: Molnár Éva
.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Elképesztő indokkal utasították el ezt a lányt!

Elképesztő indokkal utasították el ezt a lányt!

Megpályázott egy állást, de ilyen válaszra álmában sem gondolt volna a Missouriban élő lány!

4 kínos dolog, ami megtörténhet veled szex közben

Néha becsúszhat egy-két kínos pillanat a szerelmes hancúrozásba, de ne aggódj, ez teljesen természetes!

Nem hiszed el, miért botoxoltatnak a legtöbben

Döbbenetes, mire jutottak a tudósok, amikor kielemezték egy kutatás eredményeit. Szerinted van benne igazság?

Ezért ne nyomd ki soha ezeken a helyeken a pattanásaidat!

Gondoltad volna, hogy az arcunk bizonyos területein kinyomkodott pattanások súlyos betegségekhez is vezethetnek? Ha ezt elolvasod, nem fogod soha bántani a kis piros pontokat!

Mindenki melltartó nélküli képeket posztol az Instára

Új mozgalmat indított az Instáján egy nő, aki egy dekoltázsos ruhában mutatta meg a cicijét!

Ezt kell megtenned nyár végéig a horoszkópod szerint

Hamarosan itt az ősz, de pánikra semmi ok. A csillagok elárulják, hogy a sok programötlet közül, melyikre kell igent mondanod!

Megtaláltuk a kedvenc desszertedet!

Valószínűleg a világ összes kalóriája benne van, de kit érdekel, ha egyszer ennyire finom? Ráadásul nagyon jól néz ki!

Ez történik, ha étkezési naplót vezetsz

Eddig csak a napi vicces eseményeket örökítetted meg egy cuki füzetben? Kiderült miért szuper ötlet, ha a falatozásaid is melléírod.

Mi történik Lady Gaga Instagramjával?

Rákattintottál mostanában az énekesnő Insta profiljára? Ha igen, biztos megijedtél a látványtól, mert egyre bizarrabb fotókat posztol magáról…

Ez lesz mindenki kedvenc filmje szeptemberben?

Az őszi filmújdonságok mellett nemrég feltűnt egy teljesen elengedhetőnek tűnő film is, most viszont mégis úgy tűnik, hogy ez lesz a nagy befutó.

Végigsírta esküvőjét Weisz Fanni

Patakokban folytak a sztárlány könnyei, ezt ő maga osztotta meg a fanokkal. Nézd meg a képeket!

Beyoncé szuper cuki videót posztolt a gyerekeiről

Korábban már láthattál képeket a díva ikreiről, most azonban egy videóban is feltűntek, amitől teljesen elolvadsz majd!

Ezt tiltotta meg Meghannek Harry herceg

Hiába a nagy szerelem, ha a színésznő nem tartja be a royal szabályokat, akkor még Harry is keményen rászól! Tudd meg, mi történt!