2008.01.27.@ 23.01

Heti horoszkóp

A Bikák sikert sikerre halmoznak, a Vízöntőknek is kedveznek a csillagállások. Ha más jegyben születtél, akkor sem kell elkeseredned! Nézd meg, mit jósol neked az év ötödik hetére Molnár Éva asztrológus.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.) 

A hét elején egy ritka értékes tulajdonságodat fedezheted fel. Rád nem jellemző módon képes leszel diplomatikusan közelíteni a problémákhoz. Várhatóan egy barátod vagy közeli ismerősöd vár tőled segítséget, támaszt. A másokról való gondoskodás, mások ügyeinek intézése amúgy sem áll tőled távol, most pedig fokozottan jeleskedhetsz ezen a területen. A jutalom is megérkezik hamar, hiszen egy régi vágyad teljesülhet.

BIKA (április 21-május 20.) 

Ez igen! Te nem csak egyszerűen beszélsz arról, mennyire fontos a hivatásod, hanem teszel is érte. Ezekben a napokban a Hold és a Merkúr hozzásegítenek, hogy közel s távol te legyél a legokosabb, legagyafúrtabb és a leglogikusabban gondolkodó. Tudom, neked a sikerek ellenére nem a munka a legfontosabb, hiszen mit ér mindez szerelem nélkül? Sokféle érzelem kavarog benned. Néha még több is, mint kellene. Amíg képes vagy megfelelő mederben tartani az érzelmeidet, nem érhet csalódás.

IKREK (május 21-június 21.)

Kissé kapkodó természetedet most a legelőnyösebben használhatod. A jegyedben járó Mars pluszenergiával ajándékoz meg és ha ezt hozzáadjuk a gyorsaságodhoz, ki állíthatna meg? Legjobban a külföldi kapcsolataid működnek. Ha közös programot, utazást vagy bármi mást kell megszervezned, rengeteg ötleted és egyedi gondolatod támad. Mivel most a magánéleted kissé a háttérbe szorul, a hivatalos teendők tesznek boldoggá.

RÁK (június 22-július 22.) 

Szurkolok neked már hosszú ideje, hogy erősödjék az önbizalmad. Úgy látom, jó az irány! Lassan már ki is mered mutatni és talán mondani is, amit érzel és azt is, amit magadról gondolsz. Remélem, csupa jót! Családod, különösen a hét első napjaiban nagyon fontossá válik számodra. Bármit is kérsz tőlük, csak olyan legyen, amit képesek teljesíteni. Partnered igencsak a kedvedben jár. Ugye élvezed, hogy a tenyerén hordoz?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

Ha vársz valamilyen megállapodásra a fizetésedet illetően, most megtörténhet, ráadásul mindkét fél teljes megelégedésére. Egy darabig nem lehet okod panaszra és pénzügyek terén kiegyensúlyozottan érezheted magad. A párkapcsolatodban azonban még mindig ott van a párhuzamosság, a csalfaság. Azt hiszed, neked mindent lehet. Szereted kísérteni a sorsot. Minden titkos randit kihívásnak tekintesz. Ami másnak nyomasztó lehet, az neked maga az élvezet.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.) 

A pénzt most ragadd meg! Bármit is kell intézned anyagi vonatkozásban, azt tedd meg hétfőn. Kiváló lehetőségek közelébe kerülhetsz. Okosan meghallgatod mások véleményét és a következő percben képes vagy reagálni és dönteni. A munkádban előtérbe kerülnek az újdonságok. Ezen a héten egyéni kapcsolataid is fókuszpontba kerülnek. Félénk, gátlásos viselkedéssel nem jutsz előre. Néhány esetben akár elhidegülésre is számítani kell.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)

Végre egy „igazi” Mérleg hét következik! Lelkileg azonosulsz mások problémáival, ugyanakkor nem leszel lelkizős. Ha kell, a békebíró szerepét is vállalod. De ami ennél sokkal fontosabb, szerelmedet hazaviszed bemutatni. Így legalább családod is megismeri, kit választottál. Nagyon jó hangulatra számíthatsz. Az események megszervezésére legalkalmasabb a hétfő. Ha nincs még partnered, koncentrálj a hétvégére! Vonzó leszel és szép, használd ki ezt a periódust.

SKORPIÓ (október 24-november 22.) 

Vigyázz, ne légy agresszív! A hét első napjaiban a benned buzgó és kitörni készülő energiát inkább fordítsd fizikai munkára, sportra. Nézz szét otthonodban, hátha akad egy rendrakásra váró könyvespolc. Egyébként is az otthonod területére tudsz most a legnagyszerűbben koncentrálni.
A hét közepén meginoghat partneredbe vetett bizalmad vagy egyszerűen csak te vagy az, aki másra vágyik. Nem érdemes a tudomására hoznod, mert ahogy eljön a hétvége, egészen más szemmel látod majd a világot.

NYILAS (november 23-december 21.) 

Ami a befektetéseket, a jövedelmet, vagy éppen a megtakarításokat illeti, továbbra is kedvez neked a csillagok állása. Te már érzed a tavasz közeledtét, mert egy-két új ruhával megkezded új stílusod kialakítását. Vásárolj, ha ez örömet szerez és főleg ha nem fejetlenül teszed. Most ez utóbbira nincs esély, mert egész héten logikusan és tervszerűen működsz az élet valamennyi területén. A hétvégét csak olyan barátokkal töltsd, akiket régóta ismersz, mert hajlamos lehetsz dühkitörésekre. Az ilyesmit pedig csak ők nézik el neked.

BAK (december 22-január 20.) 

A munkahelyeden most végre nem te leszel „fő morc”. Kivételesen meghallgatod a többiek véleményét. A kollégák a hátad mögött csodálnak is ezért a változásért. Mindezek oka nem más, mint hogy valamelyest biztosabb talajt érzel a lábad alatt és már néhány sikert is elkönyvelhetsz.
A hét közepén találkozz a barátaiddal! Egy kávé mellett jó lesz beszélgetni és még egy örömhírt is hallhatsz. A hétvégén ne akarj kipróbálni semmilyen új krémet vagy pakolást, mert a bőröd nem örül neki.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

Ha van egy fontosabb jogi ügyed vagy bármi, ahonnan szükséged lehet saját igazad megerősítésére,
válaszd a hét első napjait intézkedésre. Hivatásod területén öröm ér még akkor is, ha van valaki, aki ellened áskálódik. Ne várd, hogy valaha is nyíltan lépjen, de ha te képes vagy az egész problémakört felülről szemlélni, jókat nevethetsz az egészen.. Mivel a Nap a te jegyedben jár, minden segítséget, energiát neked ad. A szerelemben te lehetsz a kezdeményező, nem is akármilyen eredménnyel.

HALAK (február 20-március 20.) 

Egy barátság vagy ismeretség szerelemmé alakul az életedben. Ha már megtörtént, akkor igazán szép, érzelmileg tartalmas időszakot élsz át. Ilyenkor talán még a régebbi sérelmeket sem veszed elő és nem „ápolgatod” minden nap. Ha a hét közepén olvasol valahol egy jó tanfolyamról, ne ugorj bele azonnal! Nem annyira fontos, mint ahogyan azt első nekirugaszkodásra gondolod. A munkahelyeden ezekben a napokban empatikus képességedet értékelik a legtöbbre.

Szöveg: Molnár Éva
.

Ami rólad szól már 20 éve…Pandora (x)

A Pandora Moments karkötő 20 évvel ezelőtti megjelenésével kezdetét vette egy mozgalom, ami arra buzdítja a nőket, hogy merjenek önmaguk lenni, fejezzék ki az ékszereikkel mindazt, amit ők szeretnek, és ezek a csodás nők a Pandorával karöltve, létrehoztak egy országokon és kultúrákon átívelő páratlan közösséget

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Nincs most menőbb ennél a fánknál!

Nincs most menőbb ennél a fánknál!

Tökéletes recep hűvös őszi reggelekre.

6 jel, hogy már rég munkahelyet kellett volna váltanod!

Ha azon kapod magad, hogy csak gyűlnek a pipák, van egy jó és egy rossz hírünk!

5 ok, amiért nehezebb barátokat szerezned a harmincas éveidben

Utánajártunk, hogy mi állhat a háttérben!

A legfelháborítóbb babaváró bulik, amiktől eldobod az agyad

Összeszedtük a legdurvább gender reveal bulikat, amiken tutira ki fogsz akadni.

4 csillagjegy, akinek az élete drasztikusan megváltozik a közeljövőben

Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

„Tökéletesnek hittem a pasimat, aztán kiderült, hogy végig hazudott”

Húzós sztori következik, neked mi a véleményed róla?

5 nő őszinte vallomása a terhesség alatti szexről

Erre biztosan nem számítottál.

Tényleg jobb olyan sráccal randizni, akinek lánytestvére van?

Meredek elméletnek tűnik? Az amerikai Cosmo újságírója szerint van benne ráció…

Ismerd meg a 3 legmaximalistább csillagjegyet!

Náluk a tök oké, a jó és a rendben van nem játszik, csakis a tökéletessel és a wow-felkiáltásokkal érik be!