2008.02.18.@ 09.02

HETI HOROSZKÓP 02. 18.-24.

Az Ikrek életébe külföldről toppanhat a szerelem, a Skorpiók pluszjövedelemhez jutnak, a Halaknak pedig egekig nő az alkotókedve. Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa az év 8. hetében sem hagyott cserben minket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
A társak, a barátok és ezzel együtt persze a társasági élet is nagy fontossággal bír számodra ezen a héten. Sokirányú kapcsolatrendszered mutatja meg a további utad. Semmiképpen ne gondold, hogy egyik napról a másikra történnek a változások. Hallgass a megérzéseidre! Így könnyebb lesz kiszűrni a sok történés közül azokat, amelyek a legfontosabbak és leginkább a jövő felé visznek. A szerelem dolgában ne légy álszerény! Jó kis meglepetést okozol, amikor a közeli ismerősök közül választod új kedvesedet.

BIKA (április 21-május 20.)
A hivatásod körüli változások most az elsődlegesek. Nem lehetetlen, hogy a továbblépéshez valamit el kell adnod. Az egész hétre jellemző, hogy mielőtt megszólalsz, érdemes elszámolnod legalább tízig. Nincs értelme a meglévő jó kapcsolatokat felelőtlen, meggondolatlan szavakkal elrontani. Különösen akkor érdemes résen lenni, ha anyagilag is függsz attól, akivel éppen hibásan kommunikálsz. A hét második felében kedvet kapsz a vásárláshoz. Ha meglátsz egy szép ékszert, bizony nehéz lesz eltántorítani tőle. De el kell-e tántorítani…?

IKREK (május 21-június 21.)
A szerelem külföldről is érkezhet az életedbe. Nem kell különösebben keresgélned, vagy figyelned, hiszen ha valóban jön, akkor magától is rád talál. Az biztos, hogy valami különleges helyen vagy érdekes formában találkoztok. A munkahelyeden váratlan, jó hírt kapsz, talán éppen egy kiküldetésről értesítenek. Azt ugye tudod, hogy a csillagok csak a lehetőséget adják meg számodra? Minden egyéb a kezedben van. Ezt különösen a hét végén idézd fel magadban, amikor lesz olyan terület, ahol megnövekszik a felelősséged.

RÁK (június 22-július 22.)
Jól indul a heted, váratlanul nagy öröm ér. Ha bármilyen tanulmány, esetleg vizsga foglalkoztat éppen, abban kiemelkedő eredményt érsz el. Ha jogi ügyed vagy olyan problémád van, ahol saját igazadat kell bizonyítanod, az is kedvező fordulatot vehet. A hét közepétől azonban jobb, ha kissé kivonod magad a forgalomból. Szinte bármit teszel vagy mondasz, mindig lesz valaki, aki sértődötten reagál. Olyan ez, mintha nem is azonos nyelvet beszélnétek. Ha ígéretet kapsz, azt kezeld úgy, hogy csak akkor hiszed, ha látod. Sajnos most túl hiszékeny és idealista lehetsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Most minden a párkapcsolatod körül forog. Lassan lenyugszol és inkább a meglévő biztosat választod a különféle kalandok helyett. Persze az sem lehetetlen, hogy csak kissé elfáradtál a sok konspirációban. Bárhogy is van, ezen a héten irigylésre méltó a párod helyzete. A legkülönfélébb módokon kényezteted és így akár még el is hiheti neked, hogy ő az egyedüli. Ha vezető szerepre törekszel, a hét közepétől felgyorsulnak az események. Nem csak szakmailag bizonygatod alkalmasságod, hanem külsőségben is ráteszel egy lapáttal.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
A munkában lehetsz a leghatékonyabb: valószínűleg több felkérést is kapsz. Mindegyik olyan, hogy kizárólag csak te végezheted el. Ezek a testhezálló feladatok a hiúságodat is legyezgetik, de azért még mindig kukacoskodsz egy kicsit és túl sokat kérdezősködsz. Szerintem sokkal egyszerűbb, ha elfogadod a felkéréseket és a legjobb tudásod szerint eleget is teszel nekik. A hétvégére megnőhet a presztizsed. Előfordulhat, hogy felettesedről megfogalmazol néhány csípős megjegyzést. Nem lenne szerencsés, ha ezt ő is meghallaná.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Valószínűleg fülig beleestél valakibe. Ő persze lehet a régi, vagy állandó párod is. Nem kötelező lecserélni ahhoz, hogy boldogok legyetek. Olyan rózsaszínben látod a világot, hogy szinte lehetetlen veled másról beszélni. Éppen a nagy öröm az, ami ha elveszi az eszed, meggondolatlanságokra is hajlamossá tehet. Ha csak felszínesen és csak a saját boldogságod oldaláról közelítesz, elvetheted a sulykot és a hét közepén meggondolatlanul megsértheted azt, aki olyan fontos neked. Ezután pedig kissé ügyetlenül foghatsz a béküléshez.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
A hétköznapok mozgalmasan telnek. A munkáddal pluszjövedelemhez is juthatsz, amit továbbra is otthonod szépítésére költesz. Ez az egész hónap hihetetlenül ihletett azok számára, akik fontosnak tartják a családi fészket. A munkahelyi vezetőd talán túl sok szépet mond neked. Azt nem állítom, hogy nincs igaza, de azért jobb, ha minden dicsérethez odagondolsz egy kérdőjelet. Nem minden elismerő szó érdek nélküli. A párkapcsolatodban a hét eleje lehet a legszebb. Egy váratlan ajándék vagy bejelentés feldob.

NYILAS (november 23-december 21.)
Te nagyon szeretsz utazni. Ez a hét ha mást nem, de egy útitervet vagy egy rövidke kiruccanást hozhat. Feltehetően a munkáddal kapcsolatban lehet szükség utazásra. Ha így van, akkor éppen a legjobb pillanatban kapod a felkérést, hiszen ezen a héten szellemileg és kapcsolatteremtő képességedet tekintve is a topon állsz. Ha valaki, hát te vagy az, aki a legjobban képviseli a cég érdekeit. Azonban nemcsak örömmel jár egy ilyen út. Te is elfáradhatsz, még akkor is, ha mostanában kitűnő a kondíciód. A hétvégét töltsd relexációval, ne csinálj semmi fontosat!

BAK (december 22-január 20.)
Most kipróbálhatod magad az üzleti életben. Hirtelen ötlettől vezérelve áruba bocsátasz valamit, feltehetően olyan dolgot, amit magad készítettél vagy pedig a te szellemi terméked. Lehet, hogy elsőre szorongsz egy kicsit, éppen a visszafogott természeted miatt, de ha hiszel magadban, akkor minden simán megy majd. A szerénység nemes tulajdonság, de nem most van itt az ideje. Kezeld magad az értékeid szerint! Meglátod, a határozott, nyílt kiállás meghozza az eredményt. Partnereddel érzékenyen, érzékien bánsz, boldoggá teheted ezekben a napokban.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
A hét első két napja még a te hónapodba esik. Használd ki azt a vitalitást, amit ez az időszak nyújt számodra. A munkában és a párkapcsolatban is kedveznek neked a csillagok, bár a hét közepétől ügyelj, hogy a hivatás és a magánélet között képes legyél egyensúlyt teremteni. A partnered nagyon igényli, hogy vele légy. Tudasd vele, hogy ő a legfontosabb és minden nap apró meglepetésekkel erősítsd is benne ezt a hitet. Egy izgalmas smink, egy szexi fehérnemű, vadító ékszerek mind hangulatkeltő eszközök.

HALAK (február 20-március 20.)
Még mielőtt a Nap a te jegyedbe lépne, máris kapsz egy kis előleget a jóból. Érzelmileg valami egészen csodás dolog történhet veled. Ha nem a szerelem foglalkoztat elsősorban, akkor az alkotókedved, a kreativitásod bontakozhat ki. A hét közepétől mindenképpen érzőbbé és érzékenyebbé válsz. Ezeknek a tulajdonságoknak most a legpozitívabb oldalát ismerheted meg és gyakorolhatod. Szombatra szervezz kellemes együttlétet partnereddel! Semmi különös nem kell, csak egy kis gyertyafény és egy meleg takaró. 

Szöveg: Molnár Éva

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Csak egy menő videót akart, vicces dolog történt

Csak egy menő videót akart, vicces dolog történt

Az egész net ezen a lányon röhög most!

Paris Hilton szakított vőlegényével

Úgy tűnt hatalmas a szerelem a kettőjük között, most mégis szakítottak.

Hamarosan törli a vásárolt követőket az Instagram

Ennek az Insta újításnak nem mindenki fog örülni!

Meghannak mérlegre kell állnia a karácsonyi vacsi után

Meghan hercegnének és anyukájának is részt kell vennie ezen a bizarr karácsonyi royal-hagyományon.

Óriási csalódást okozott a McDonald’s karácsonyi kávéja

Az új téli latte fantasztikusan néz ki a reklámfotókon, ám a valóság ennél sokkal lehangolóbb!

Nagyon cuki dolgot tett az IKEA

Nem, most nem egy szellemes reklámjáról van szó! A svéd áruház egyik olaszországi boltjában csodálatos gesztust tettek a dolgozók. Tudd meg, mi volt az!

Will Smith fia azt állítja, ez a rapper a pasija

Jaden Smith eddig sem kímélte a rajongókat, de most aztán tényleg lesokkolt mindenkit.

Justin Bieber máris válni akar?

Úgy tűnik, Hailey és Justin elkapkodták az esküvőt és visszacsinálnák az egészet…

Tom Hardy-t kitüntette Károly herceg

Óriási megtiszteltetés érte a színészt!

Kiderült: boldogabbak azok a párok, akik korán kelnek

Még a szerelmi életed is jobb lehet, ha korán szól a vekkered.

5 ok, amiért felriadsz éjszaka

Veled is megesik, hogy az éjszaka kellős közepén felébredsz, és órákon át nem tudsz visszaaludni? Nem is sejted, mennyi minden okozhatja ezt! 

Meghan hercegné nem szeretne Katalin és Vilmos mellett lakni

Talán mégsincs a két royal-pár annyira jóban, mint ahogy kívülről látszik?

A legszuperebb filmek vasárnap estére

Sajnos megérkezett az igazi november és egyre hidegebb van, de fel a fejjel, mert ma sem fogsz unatkozni. Megmutatjuk, mit érdemes este megnézned a takaró alól!