2008.03.17.@ 00.03

Heti horoszkóp 03.17.-23.

A Halak számára nagyszerű híreket hoz az ünnepi hétvége, az Ikrek fáradhatatlanul ügyintéznek a következő napokban, a Rákoknak pedig kellemes utazást jósolnak a csillagok. Nézd meg, mi vár rád az év 12. hetében!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Már csak péntekig kell várnod és a Nap a te jegyedbe lép! Addig pedig – hiszen közeledik a húsvét – foglalkozz egy kicsit az otthonoddal. Néhány hangulatkeltő dekoráció sárgában vagy rózsaszínben igen feldobottá tehet. Kedvet kapsz a takarításhoz is. Csütörtökre várható egy meghatározó találkozás vagy egy fontos hír, ami elindíthat benned egy hosszú távú gondolatfutamot. Ha az ünnepet családi körben töltöd, légy türelmes és megbocsátó!

BIKA (április 21-május 20.)
Igényled a társasági életet. Annak ellenére, hogy több esetben megsértődsz, mert mások nem értenek meg. Ilyenkor jó lenne, ha pontról pontra felidéznéd az eseményeket és megvizsgálnád, hogy te milyen hibát követtél el. Ez a hét nagyon jót tesz majd a személyiséged mélyebb megértésének. Nem hagy hidegen a közelgő ünnep: szeretnél valami egyedi ötlettel bemutatkozni családod előtt. Nagyon vágysz az elismerésükre.

IKREK (május 21-június 21.)
A bolygók mozgásban tartanak: fáradhatatlanul intézel minden, a munkáddal kapcsolatos teendőt. Te akarsz lenni a legjobb. Ha nem figyelsz, csak sodor az ár, könnyen áteshetsz a ló túlsó oldalára. Túlzó elvárásaid vannak magaddal szemben és túl szigorúan ítéled meg saját teljesítményed. Legyél te csak továbbra is az a könnyed személyiség, aki valójában vagy. A többiek éppen ezért kedvelnek. A hét második felében egy rövidebb utazás vár, ahol végre felszabadult lehetsz.

RÁK (június 22-július 22.)
Ezen a héten rengeteget mászkálsz. A betervezett húsvéti utazás a jelek szerint jól sikerül. Néhány nagyon szép nap vár rád. Ha a kedveseddel vágsz bele a túrába, módod lesz az ő figyelmét is felhívni azokra a szép helyekre, amelyeket te már ismersz. A hét első két napján túlságosan érzékeny lehetsz és egyes esetekben azt gondolod, mindenért te vagy a hibás. Hidd el, ez csak múló állapot!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Túl sokat foglalkozol az érzelmeiddel és túl sokat akarsz elérni. Meg kellene ismerkedned a fokozatosság elvével. Nem biztos, hogy mindent azonnal és erőszakkal kell elérned. Nagyon pozitív lény vagy, aki ha társaságba kerül, szinte szétárasztja azt a napsugarat, melyet uralkodó bolygója ad. Amíg tudod irányítani ezt a tulajdonságodat, minden jól alakul. Ezekben a napokban azonban – bár ösztönösen teszed – túlságosan törtető, hangos és túl magabiztos lehetsz. Találj egyensúlyra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Még mindig a fontos döntések és elhatározások születésének időszakát éled. Lehet, hogy egy kis tavaszi vitaminhiány az oka, de már megint inkább kishitű lehetsz, mintsem bizakodó. Jó módszer, ha előveszel egy papírt és két oszlopban felsorolod az erényeidet és a hibáidat. Meglásd, a pozitívumokból lesz több! Ha a nyilvánosság elé kell állnod, ne befolyásoljon a hallgatók arca vagy a kritikusok hangvétele. Csütörtökre megszülethet egy olyan döntés, ami növeli a presztizsedet.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Úgy érzed, nem bírod ki egyedül. Néhány napig kissé hisztizel is, hogy mindenképpen társaságra lelj. Meg kell értened, hogy a barátaidnak is vannak saját ügyei, amelyekbe nem biztos, hogy mindig be akarnak vonni. A héten mindent megteszel annak érdekében, hogy növekedjék a vonzerőd. Sok energiát fektetsz külsőd szépítésébe. Meg is lesz az eredménye! Szerencsésebb volna, ha a barátnőid sanyargatása helyett átlapoznál néhány magazint. A szépségtippek felvidíthatnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Munkahelyi románc? Te hajtasz valakire. Ha célt akarsz érni, mindenképpen a hét eleji kedvező bolygóállásokat hasznosítsd. Hatalmas érzelmek lakoznak benned, de nehezen nyílsz meg. Megértem az óvatosságot, hiszen nem szeretnél idő előtt felsülni. Hidd el, egy önvizsgálat jót tehet. Annyi mindent tettél már az utóbbi időben, hogy átalakítsd életmódod, szemléleted. Most már kamatoztasd ezt a tudásodat, légy kezdeményező4

NYILAS (november 23-december 21.)
Ez a hét az álmodozások jegyében telik. „ Ha én egyszer…” Általában így indul minden mondatod. Különösen személyes kapcsolataid azok, ahol többet hagyatkozol a képzeletedre, mint a valóságra. Valószínűleg partnereddel most nem olyan felhőtlen a viszonyod, mint ahogyan elvárnád, ezért keresel ilyen álombéli kibúvókat. Gondold át, mi is az, ami őt zavarhatja. Érzelmeid gazdagok, de a módszer, ahogy a másik felé közeledsz, nem mindig elfogadható.

BAK (december 22-január 20.)
Ha megfelelően kommunikálsz, eredményes leszel. Lazíts, nem kell mindenkiben ellenséget látni. Gondolataidat megoszthatod másokkal anélkül is, hogy kiadnád magad. Az ünnep hetében alkalmad lehet átgondolni a terveidet. Ha egy korábbi lelki konfliktust fel tudsz oldani, szinte új életre kelsz. Magad is érzed, hogy megnőtt benned az akarat, de ezzel együtt az akaratosság is.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Most nagyon belehúzol a pénzszerzésbe. Természetes, hogy tenned kell valamit, mivel az elmúlt időszakban túlköltekeztél. Szerencsére tehetséges vagy és optimista, tehát nem ütközöl akadályokba. Hiba legfeljebb az lehet, hogy még az anyagiakhoz is érzelmileg kötődsz. Legalábbis most. A hét második felében a kritikai hajlamod erősödik. Ha ez érinti a partnerkapcsolatodat, mielőtt megszólalsz, számolj tízig. Gondolj bele, hogy esik ez a másik félnek!

HALAK (február 20-március 20.)
Még négy napig jár a Nap a tejegyedben. Használd ki ezt az időt, különösen, ha érzelmi vagy másfajta személyes kapcsolatokról van szó. Erősen hangsúlyos a szerelmi életed és különösen akkor érdemes cselekedni, ha volt köztetek valamilyen vita. Mély érzéseid úgysem hagynak nyugodni addig, amíg kielégítően nem rendezed a helyzetet. Ha stabil a háttered, máris jobbnál jobb ötleteid támadnak a munka területén. Az ünnepi hétvége számodra jó híreket hoz.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Justin Bieber durván beszólt a trolloknak

Nem érdemes szívózni Bieberékkel.

Bizarr kihívás bizonyítja, Miley Cyrus mennyire jó fej valójában

A TikTok-on hívták ki, simán belement a játékba. Ezt csekkold le!

A Kardashian család zseniálisan viccelte meg a legnagyobb sztárokat

Hihetetlenül mókás ez a videó, tuti, hogy szakadni fogsz a röhögéstől!

Taylor Swiftet eljegyezték?

Indulhatnak az összeesküvés-elméletek 3, 2, 1...

Liam Hemsworth ezt gondolja most Miley Cyrusról

Az énekesnő a napokban kiteregette a házasságuk részleteit egy interjúban.

Erzsébet királynő gyászol

Pont karácsony előtt történt egy újabb tragédia.

Így flörtölj profin chaten keresztül

Mutatunk néhány szöveget, amivel nem lőhetsz mellé!

Így lehet szakítani az egyes csillagjegyekkel a legkíméletesebben

Ha már muszáj, legyen a lehető legtapintatosabb!

Zavarba ejtő oka van, amiért Erzsébet királynő és Fülöp herceg külön ágyban alszanak

Ami nekünk furcsa lehet, az a királyi családban teljesen normális.