Heti horoszkóp 05.05.-11.

Mit jósol Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa erre a hétre? Nos, a Szűzek remekül kijönnek partnerükkel, a Nyilasok úgy járnak dolgozni, mintha szórakozni mennének, a Bakok kreativitása pedig nem ismer határt. Vajon rád mi vár a következő napokban?

 KOS (március 21-április 20.)
Lobbanékony természeted új színnel gazdagodik, legalábbis a hét első napjaiban. Te, aki inkább költeni szeretsz, mintsem spórolni, most erős késztetést érzel, hogy biztonságos anyagi hátteret teremts magadnak. Az első nekifutás jól is sikerül, mivel újdonsággal rukkolsz elő, ami pénzt hoz a konyhára. Csak így tovább! Rengeteg ötleted van. Szinte szétfeszítenek az újabbnál újabb tervek. Jó lenne, ha sorrendbe raknád őket és nem kapkodnál össze-vissza.

BIKA (április 21-május 20.)
Szívem szerint azt ajánlanám, hogy hétfőn ki se tedd a lábad otthonról. Persze ezzel sem érnénk el semmit, hiszen akkor unalmadban megrohannád a hűtőszekrényt. A hét közepéig – ha lehet ilyet mondani – az összes negatív Bika tulajdonságodat megélheted. Birtoklási vágy, eltúlzott kényelemszeretet és mértéktelen evés. Ha mindezt ki akarod kerülni, határozd el, hogy konditerembe mész, vagy biciklire pattansz. Bármilyen mozgás, ami jól kifáraszt, képes lesz elvonni a figyelmed.

IKREK (május 21-június 21.)
Egy kis lustálkodással indítod a hetet. Elfáradtál a négy szabadnap alatt? Szerdától már minden rendben: a régi vitális, pörgős csaj leszel. Bármit szívesen elvállalsz, csak hogy emberek között legyél és fecseghess kedvedre. Ha a jegy szülöttei között van, akinek vizsgáznia kell, nagyon igyekszik megfelelni. Talán túlságosan is. Ennyire nem kell szigorúnak lenned magadhoz! Nem lesz könnyű a feladat, de te a Merkúr gyermeke vagy. Ez a bolygó pedig mindig támogatja az ügyes kommunikációt.

RÁK (június 22-július 22.)
Nagyon sokat számít, ha a barátaiddal lehetsz. Nem csak vársz tőlük, hanem adsz is nekik energiát, érzelmeket és támaszt. Jaj annak, aki ezekben a napokban akár csak egy szóval is megsért valakit közülük. Olyan élesen és támadóan reagálsz, mintha csak névadód hadakozna az ollójával. A héten szívesen mész sportolni. Olyan helyet keress, ahol társaságban lehetsz. Jólesik megmutatni mindenkinek, hogy milyen fitt és egészséges vagy.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Hangulatváltozásaidat jó lenne a munkahely kapuján kívül hagyni. Általában összetéveszted a hivatásodat, a munkát a személyes érzelmekkel és az eseményekkel. Elhiszem, hogy eredményt csak akkor lehet elérni, ha szívvel-lélekkel teszed, amit tenned kell, de azért amit most művelsz, az túlzás. Együttérző vagy a kollégákkal, segítesz rajtuk, ugyanakkor folyamatos dicséretre, hálára vársz. Aki igazán önzetlen, az nem hangoskodik, hanem cselekszik.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Gondolkodásodban továbblépsz. Különösen azok a dolgok válnak egyértelművé és világossá, melyek anyagiakkal állnak kapcsolatban. Hivatásodban is számíthatsz új feladatokra, felkérésre. Ezek azonban inkább rapid dolgok és nem hosszú távú lehetőségek. Az igazán kellemes hír, hogy partnereddel minden nagyon harmonikusan alakul. Használd ki együttlétre a hétköznapokat! Ha a hétvégén társaságba mentek, nagyon kevés időtök jut egymásra.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Nálad sem múlt el nyomtalanul a hosszú hétvége. Egy-két napig úgy érzed, minden, amit tenned kell, csak púp a hátadon. Azért ne aggódj, mert beindul körülötted az élet. Akár tanulsz, akár dolgozol, valami nagyon érdekes dolog történik, ami magára vonja figyelmedet. A szerelemmel kapcsolatban legyél kissé racionálisabb! Nem biztos, hogy mindenki az, akinek mondja magát. Fölösleges önámítással pedig ne pazarold az idődet. Ha buliba mész, ne igyál!

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Hallgass mindenben a megérzéseidre! Különösen a hét elején lehetsz olyan, mint egy antenna, ami a legkisebb rezdüléseket is felfogja. Ez persze előny és hátrány is egyben. Pozitívan tudod kamatoztatni a munkában és a rokonokkal kapcsolatban, ellenben partnereddel szemben gyanakvóvá válhatsz. Azt hiszem, amúgy is kissé elégedetlen vagy vele. Sokkal többet képzelsz róla és többet is vársz, mint amit ő képes megadni

NYILAS (november 23-december 21.)
Minden ilyen klassz hetet használj ki, amikor a munka ennyire jól megy. Mi az, hogy jól megy?! Szinte úgy jársz dolgozni, mintha szórakozni mennél. Most megtapasztalhatod, milyen, amikor nem kényszer, hanem hobbi, amit elvégzel. Minden reggel örömmel nézel a tükörbe és büszke vagy magadra. Ha ingatlannal kapcsolatos elképzelésed van, vágj bele még e héten. Biztos lehetsz a sikerben. A hét közepén szert tehetsz néhány új ismerősre.

BAK (december 22-január 20.)
Probléma egy szál sem. Igen jó hétnek nézel elébe! Hétfőn kelj fel korán és ha lehet, az egész napodat töltsd a kedveseddel, de legalább óránként hívd fel telefonon. Hidd el, annyira vonzó leszel, hogy ő sem fogja bírni nélküled. A jó kezdet pedig vonzza a még jobb folytatást. Kreativitásod sem ismer határokat. Szerencsés vagy, ha olyan területen dolgozol, ahol ennek a tulajdonságodnak hasznát veheted. Ízlésed is finomodik, így szökj ki egy kis vásárlásra. Nem bánod meg! .

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
A hét első két napján le sem veszed a szemedet az otthonodról. Csináltál egy klassz átalakítást vagy vettél valamit, amire nagyon büszke vagy. Kényelmes, kellemes. Nagyon jól érzed magad benne. Szerdától vigyázz, ha nem akarsz kedveseddel háborúba keveredni. Lehet, te csak ártatlan flörtnek szántad, amit ő komoly kihágásnak gondol. Egy féltékenységi jelenet benne van a pakliban. Legyél körültekintő, ha már végképp nem bírsz magaddal, de legjobb lenne a békesség.

HALAK (február 20-március 20.)
Nagy öröm ér. Jelzem, ez csak múló pillanat. Ne hozz semmi visszafordíthatatlan döntést örömödben. Sokkal fontosabb az, hogy használd ki a kedvező helyzetet és építs ki nagyon jó kapcsolatot a szomszédaiddal. Lehet, hogy most még ők azok, akik a segítségedre szorulnak, de hálájuk nagyon jót tesz az önbizalmadnak. Te ugyanis akkor érzed igazán jól magad, ha tudod, hogy valaki számíthat rád. A hétvégére feltétlenül keress valamilyen sportos tevékenységet. Nagyon jó passzban leszel.

Molnár Éva

Még több

Te Te Te