Heti horoszkóp 05.19-25.

A Skorpiók nagyon vonzók lesznek a héten, a Nyilasok számára a péntek ideális egy szerződéskötésre, a Szűzeknek pedig a szerelmi életük alakul remekül. Veled vajon mi történik a következő napokban? Nézd meg nálunk!

KOS (március 21-április 20.)
A legjobb, ha kissé megfontoltabban költekezel. Tudom, hogy mennyi szép dolgot látsz, most mégis inkább a „mindent a szemnek, semmit a kéznek” elvet kövesd. Az sem lehetetlen, hogy éppen partnered, kedvesed lesz az, aki egyszer-kétszer még rád is szól, ha túlzásokba esel. Ilyenkor úgy érzed, hogy cselekvési szabadságodban korlátoznak. Lelki nyugalmad helyreállításához hasznos, ha jógázol és sok időt töltesz gyaloglással a szabadban.

BIKA (április 21-május 20.)
Még két nap a világ, vagyis még ennyi ideig örvendezteti meg a Nap a te jegyed szülötteit. Ennek ellenére nem nagyon értékeled a hét első 48 óráját. Inkább kissé szorongsz és feszült lehetsz. Ennek ellenére biztatlak, hogy ne add át magad a rossz hangulatnak, ugyanis a hét közepére nyoma sem marad. Addig pedig válassz esténként egy jó olvasnivalót és reggelente locsold meg a virágokat. El sem hiszed, hogy akár csak egy cserép zöld növény micsoda energiát képes adni!

IKREK (május 21-június 21.)
Munkahelyeden te leszel a sztár. Annyi energia táplál, hogy szinte le sem lehet állítani, bár ahogy ismerlek, amúgy sem akarnál lassítani. Szerdától a te jegyedben jár a Nap és itt a születésnapod ideje is. Ilyenkor mindenki hasonlóan cselekedne, mint te. Kihasználná az össze lehetőséget. Így teszel te is. Vidámságod szinte vonzza a többieket. A hétvégén menj társasággal bowlingozni. A szerencse fogja a kezedet. Játék közben jól nézz körbe, hátha megakad a szemed valakin.

RÁK (június 22-július 22.)
Szerelmeddel teljes az összhang. Hallgass rá más füllel is, mint eddig, hiszen szakmai segítséggel is szolgálhat. A hétvége felé érdemes komoly dolgokon gondolkodnod. Na, azért ne hidd, hogy visszatartalak egy kis szórakozástól, azonban péntektől kezdve szinte minden gondolatod aranyat ér. Jegyezd le őket, vagy valósíts meg belőlük, amennyit csak lehet. Itt az ideje egy hosszabb utazás megtervezésének is.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Ha a hét első napjaiban jól veszed az akadályokat, utána már „Hawaii”. Megélénkül a társaság körülötted. Te lehetsz az, akire mindenki figyel. A munkában felmutatsz valami egészen újszerűt, amivel elkábítod a felettesedet. Módja sincs, hogy észrevegye, ez az újdonság bizony kidolgozatlan és felszínes. De ki bánja, ha te ezzel újra a körforgásba kerülhetsz? A hétvégén, ha az időjárás is úgy akarja, menj egy kicsit napozni, de kend be magad alaposan. Érzékenyebb lehetsz a sugárzásra megszokottnál

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Az a kis feszültség, amivel indul a heted, sajnos elkerülhetetlen. Legfőbb oka, hogy nem jól kommunikálsz. Bármi is nyomja a lelked, egyszerűbb, ha kimondod. Természetesen annak, akit illet vagy éppen olyannak, aki segíteni is tud. A többieket zárd ki a történetből és bármennyire csábít, a pletykálkodással hagyj fel és ha valaki más közeledni próbál ilyesmivel, azt kerüld el jó nagy ívben. A hétvégére szerelmi téren minden nagyon szépen alakul.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Nagyobb összeget kell kiadnod. Ennek persze nem nagyon örülsz. Szerencsére a hét közepén már mindez a múlté és itt az idő, hogy a társasági életeddel, elsősorban barátaiddal foglalkozz. Örömödet leled abban, ha egy-egy kapcsolatodat próbára teheted. Olyan helyzeteket provokálsz, amelyekben kiderülhet, ki az igazi barát. Szerelmed sem ússza meg a nagy próbatételt. Azért, mert te esetleg nem vagy biztos a dolgodban, nem kell a másikat büntetni.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Érzelmeid szinte rugóra járnak. A legapróbb rezdülésre is úgy reagálsz, mint aki mellett puskát sütöttek el. Ez persze pozitívan is hasznosítható, hiszen így kedvesed gondolatát már előbb kitalálhatod, mintsem ő azt kigondolná. Általában nagyon vonzó leszel egész héten. Ezt a kellemes állapotot is fordítsd a hasznodra, különösen ha valamilyen fontos találkozóra is sor kerül. Üzleti és pénzügyekben válaszd a hét közepét, amikor rendkívül pozitívan gondolkodsz majd.

NYILAS (november 23-december 21.)
A hétvégére még húzz rá egy-két pihenő, lazítós napot. Az idegrendszerednek nagyon jót tenne, ha kizárólag csak magaddal foglalkoznál. Ahogy haladnak előre a napok, egyre jobban érzed magad. Bármilyen komoly célod van, azzal elsősorban a hét második felében foglalkozz. Egy ingatlanügylet még mindig lehetséges. Ha már kinézted, kiválasztottad és a pénz is rendben, semmi akadálya nincs egy pénteki szerződéskötésnek. Szombaton már meg is ünnepelheted a dolgot.

BAK (december 22-január 20.)
Már jó előre jelzem, hogy a hét közepén egy ostoba pletyka sok bosszúságot okozhat. Te amúgy is nagyon a lelkedre veszed a legkisebb dolgot is, hát még ha az minden alapot nélkülöz. Szerintem a legegyszerűbb lenne latba vetni azt a vonzerőd, amit most birtokolsz és bárki, bármit is terjeszt, emelt fővel élni az életed. Meglátod, amint eljön a hétvége, mennyi ajándékot szór az öledbe az élet. Ilyen pl. hogy megtervezheted a legközelebbi utazásodat. Egy kis vásárlás is jól jöhet.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Hétfőn és kedden a munkahelyeden alig lehet veled bírni. Nagyon izgulsz egy feladat miatt. Bizonyos szituációkban még nyerseségre is ragadtathatod magad. A belőled áradó óriási energia, ami többnyire pozitív töltetű, szinte lehengerli, de egyben meg is győzi a környezetedet. Hát majd meglátjuk! Ha felkérnek egy csoport irányítására, bátran vállalhatod. Sokoldalúságod biztosítéka az előmenetelednek. Láthatod tehát, ez a hét a karrier jegyében telik.

HALAK (február 20-március 20.)
Ha még tanulmányokat folytatsz, akkor minden erőddel koncentrálj arra, hogy jól oszd be a napjaidat. Most rövid ideig inkább a lazsálást szeretnéd választani és a feladatok halogatását. Arról nem is szólva, hogy a „szomszéd kertje mindig zöldebb.” Ne hidd, hogy ha kifogásolod mások teljesítményét, attól a tiéd jobb lesz. Szedd össze magad és tervezz. A hétvégére pedig nagy buli várható. Lehet, hogy mégis jól vizsgázol? Az azonban száz százalék, hogy az italokat jól kevered.

Molnár Éva

Még több

Te Te Te