Heti horoszkóp 09.01-07.

Ezen a héten az Oroszlánok pénzügyi sikerekre számíthatnak, a Nyilasok nagy nyárvégi bulikat csapnak, a Szüzek pedig lánykérés előtt állhatnak. Neked mit jósol Molnár Éva az év 36. hetére?

KOS (március 21-április 20.)

Ezzel a héttel is növelheted a piros pontos, vagy más néven ragyogó és szerencsés heteid számát. Mivel neked mindennél fontosabb a karriered, most is ez a vonal a meghatározó. Ha éppen új munkába kezdesz, biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon eredményes leszel. Annyira lefoglalnak a munkával kapcsolatos ügyeid, hogy partnerkapcsolatodat kissé a háttérbe szorítod. Azért annyira nem hanyagolod el, hogy vasárnap ne tervezgetnétek egy közös tengerparti utazást.


BIKA (április 21-május 20.)

Némi jogi vagy egyéb hivatalos ügyed akadhat abban az esetben, ha önálló munkába, vállalkozásba kezdesz. De a következő tanévre történő beiratkozás is hozhat néhány meglepetést. Szerencsére alaposan felkészülsz az összes buktatóra, így azokat szinte észrevétlenül ki is kerülheted. Ha van egy hosszabb ideje stagnáló szerelmi kapcsolatod, ideje lenne pontot tenni a végére. Így van ez még akkor is, ha korábban úgy érezted, hogy a láthatatlan szálakat senki nem tépheti szét.

IKREK (május 21-június 21.)

Jó alkalom adódik a héten, ha elhatároztad magad a takarékosságra. Nem csak a malacpersely feltöltése ez, sokkal inkább valami nagyobb lélegzetű, pl. saját otthon megteremtésének első lépései. A hét első napjaiban szükségét érzed, hogy gondolataidba mélyedj, azonban szerdától már jöhetnek a bulik. Beveted magad és ismerkedsz, azonban futó kalandnál többre ne számíts! Szerencsére te sem akarsz igazi érzelmi vihart.

RÁK (június 22-július 22.)

Folytatod klassz kis tevékenységedet. Sokat teszel azért, hogy megismerjenek. Csütörtök kivételével minden napra vállalkozhatsz állásinterjúra. Otthonodban szeretnéd átvenni a vezető szerepet. Ha van még olyan zug, amit nem tataroztál vagy nem takarítottál ki, most kellő energiával rendelkezel, hogy bepótold a korábbi mulasztást. Aki a te jegyedben születik, hajlamos némi hisztire. Ha otthon vita alakul ki, lépj a fékre, de azért az igazad mellett állj ki!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

Pénzügyi területen igazán szerencsésnek mondhatod magad. Persze, mi az, hogy szerencsés? Nézőpont kérdése. Mindenesetre e héten is bőven telik mindenre, amire vágysz. Ha nemrégen váltottál munkahelyet, most jön el az első pillanat, hogy anyagilag is honorálják teljesítményedet.
A hét első napjaiban egy utazás is szóba jöhet. Neked igazán nincs is dolgod az egésszel, csak meg kell fognod a bőröndöt, és jöhetnek az élvezetek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

Most csak az figyeljen, aki érintve van: lánykérés a láthatáron. Érzelmi életedben nagyon fontos fordulópontot tartogat e hét második fele. Aki egyedül él vagy életkorban nem tart még e nagy esemény közelében, az se legyen szomorú. Őt egy kiadós vásárlás várja. Éppen itt az idő, hogy a suli előtt néhány trendi cuccal bővítsd a ruhatárad. Vegyél néhány élénk színű darabot! Most a legjobban a zöld különféle árnyalatai passzolnak hozzád.


MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)

Ez a hónap eleji, kissé eseménytelen időszak sem lesz károdra. Néhány napig legjobb lenne, ha testedzéssel foglalkoznál. Közben támadhatnak új gondolataid. Ha kreatív vénával rendelkezel, ezen a héten komoly eredményt is elérhetsz. Hidd el, az is eredmény, ha néhány új ötletedet feljegyzed. Nem kötelező mindent azonnal a megvalósulás útján látni. Az átmenetileg csökkenő kötelességek teret engednek a szerelemnek. Kreativitásod itt sem jelent hátrányt.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)

A barátok, a közösség hatalmas fontossággal bírnak számodra. Megtapasztalhatod, hogy milyen is az igazi jó barát. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden csip-csup ügyeddel hozzájuk kell fordulnod. Minden kapcsolat akkor működik a legjobban, ha engeded levegőhöz jutni a másikat. Az azonban biztos, hogy ha a nyáron nem volt elég lehetőséged szórakozni, azt most ezekben a napokban bepótolhatod. A suli még éppen csak beindul. Mutasd meg a szervező zsenidet!

NYILAS (november 23-december 21.)

Hétről hétre egyre biztatóbbak a hivatásoddal kapcsolatos ügyek, ez most szerencsére egy ilyen év neked. Élni kell azokkal a lehetőségekkel, amik megtalálnak. Azért a munkahelyi jólléten túl más kellemes eseményekre is számíthatsz. A nyárutó nem múlhat el bulik nélkül. Azokon pedig te lehetsz a társaság középpontja. Nem feltűnő viselkedéssel, sokkal inkább barátságos közeledéssel és okos megszólalásokkal hívod fel magadra a figyelmet.


BAK (december 22-január 20.)

Jól döntöttél, ha erre a hétre időzítetted a szabadságodat, és meg sem állsz valamelyik vonzó külföldi célpontig. Ha még nincs döntés, csak mehetnéked van, ajánlom a görög tengerpartot, vagy ha csak egy hosszú hétvégére vágysz, akkor Párizst. Ezek a helyek azok, ahol jelenleg a legjobban kiaknázhatod a lehetőségeket, és a legkomfortosabban érezheted magad. A hét első két napján beindíthatsz egy olyan projektet, ami akkor is képes működni, ha te éppen távol vagy.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

Talán számodra sem titok, hogy van néhány ellenséged. Lehet vitatni, hogy okkal vagy ok nélkül gáncsoskodnak, de ezzel még nem oldódnak meg a problémák. A hét legkedvezőbb eseménye egy megállapodás, szerződés aláírása, ami nagyon a kedved szerint való. Te vagy az, aki elképzelte, létrehozta, és te leszel az is, aki learatja a babérokat. Ha felsőfokú tanulmányokba kezdesz, rögtön az első pillanatban felhívod magadra a figyelmet rendkívüli kreativitásoddal.


HALAK (február 20-március 20.)

Úgy gondolod az új hónap, az újabb évszak közeledte kívánja a változtatásokat. Szeretnéd, ha külső megítélésed és párkapcsolati lehetőségeid is változnának. Fontos kiemelni, hogy csak „szeretnéd”. Valójában nincs meg benned a kellő bátorság a dolgok meglépéséhez. Nem csak a bátorság hiányzik, hanem az időpont sem megfelelő. A hét elején, ha szakítasz időt meditációra, sokkal reálisabban láthatod a helyzetedet. Ne tegyél semmit elhamarkodottan!

Szöveg: Molnár Éva

Még több

Te Te Te