Heti horoszkóp 09.08-14.

A Mérlegeknek hétvégén misztikus szerelmi kalandra van kilátásuk, a Skorpiók tele vannak energiával, a Bakok pedig nagyot bulizhatnak szombaton. Nézd meg, neked mit ajánl Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa az év 37. hetére!

KOS (március 21-április 20.)
Kedveled az önállóságot. Különösen a munkában jobb, ha a te kezedben futnak össze a szálak. Ezen a héten nem csak a hivatás, hanem a magánélet is megköveteli tőled a teljes erőbedobást. Kedvesednek szinte semmire nincs ideje, így az ő dolgait is te intézed. Egy darabig nagyon szívesen és jókedvvel, ám amikor már túl nehéz a teher a válladon, felcsattansz. A hétvégére újra teljes lesz az összhang köztetek.

BIKA (április 21-május 20.)
Szerelmed nem nézi jó szemmel, ha egy-egy témában túlságosan önállóan cselekszel. Így történik most is, amikor úgy készülsz utazni, hogy neki nem is szólsz. Mentséged lehet, hogy hivatalos út, de azért jelezhetnéd neki. A hétvégi nagyobb kiruccanást vagy költségesebb programot szeretnéd elhalasztani, mivel kedden rád tör a takarékossági láz. Ember legyen a talpán, aki két napig egy vasat is kihúz a zsebedből.

IKREK (május 21-június 21.)
Partnered egy váratlan, ám annál kedvesebb ötlettel áll elő. Irány a tengerpart! Neked pedig nem kell kétszer mondani, hogy péntekig lóhalálban vásárolj néhány, kizárólag a vízparton használható trendi cuccot. Ezekben a napokban összesűrűsödnek körülötted az események. Különösen a hét közepén lesz szükség a türelmedre és tűrőképességed maximumára. Intézd úgy a dolgokat, hogy legalább ne te provokálj.

RÁK ( június 22-július 22.)
Az elmúlt hetekben félénkséged legyőzve magad kerestél egy számodra megfelelőbb munkahelyet. Hétfőn is elindulsz egy kedvezőnek tűnő lehetőség után. Ez a nap azonban nem csak az energia, hanem a titokzatos érzések napja is. Lehet néhány olyan, valójában semmi konkrétumhoz nem köthető gondolatod, ami inkább labilissá, mintsem magabiztossá tesz. Vasárnap föltétlenül hallgass relaxáló zenét!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Veszekedősen indul a heted. Jaj a kedvesednek, jaj a munkatársaknak, barátoknak, de még a szomszédokat sem kíméled, ha összetalálkoztok. Elégedetlen vagy a lehetőségeiddel, de azt azért tudd, hogy egy-két napig még neked is ki kell bírni, ha nem rád irányul a figyelem. A hét közepétől megtalálod azt az újabb helyzetet, ahol te lehetsz a központ. Őszi dekorációt vásárolsz és csinosítod a lakásod.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Valószínűleg erre a hétre időzíted a születésnapi bulit. Bármelyik nap megfelelő, ám túl azon, hogy megvendégeled a barátaidat, magadat is bőségesen megjutalmazod. Soha nem tapasztalt mértéktelenséggel eszel és iszol. Előbbi túlsúlyt eredményez, az utóbbi pedig sokáig emlékezetes macskajajjal jár. Ezek az előrejelzések azonban ne riasszanak el semmitől. Érezd jól magad, de ha lehet, őrizd meg a jó híredet is.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Az első napokban inkább a csendes szemlélő szerepét válaszd. Egy csomó indulat feszül benned, amit nem érdemes a felszínre borítani. De hát ki tudná ezt jobban éppen nálad, akinek mindennél fontosabb a harmónia és a békesség. Szerdától – ha van valamilyen lakással kapcsolatos tennivalód – okosan és előrelátóan hozod meg döntéseidet. A hétvégén misztikus szerelmi kalandra van kilátásod. Menj koncertre4

SKORPIÓ(október 24-november 22.)
Annyi aktivitás szorult beléd, hogy akár egy erőművet is üzemeltethetsz. Legjobban úgy hasznosíthatod erődet, ha ezen a héten már biztosan megvásárolod azt a bérletet a fitneszterembe . A hét közepén meg is kezdheted az edzéseket és a jó közérzeten, formálódó alakon kívül új társaságra is szert tehetsz. Csípős nyelvedre tegyél féket. Könnyen áteshetsz a ló túlsó oldalára, és megbánthatod barátaidat.

NYILAS (november 23-december 21.)
Az élet élvezete számodra soha nem okozott gondot. Buliért, társaságért soha nem kellett a szomszédba menned. Te vagy az, akinek mindig van egy jó bemondása. E héten ezeket a sziporkákat a munkahelyen vagy a suliban sütöd el és ha ott van a közelben valaki, akitől függ a sorsod, hát bizony jobb lenne, ha inkább hallgatnál. Túlfűtött állapotodat pénteken és szombaton kreatív munkával vezesd le.

BAK (december 22-január 20.)
Hétfőn még szilárdan hiszed, hogy az összes hivatal ellened szövetkezik. Könnyen elébe mehetsz a dolgoknak, ha például nem utazol jegy nélkül a buszon, de más egyéb helyzetekben is minimálisra csökkentheted a stresszt, ha betartod a szabályokat. A hét második felére már régi formádat hozod. A hétvégi bulira ne gondolj úgy, mint egy felesleges kiadásra, sokkal inkább, mint egy kitűnő lehetőségre a lazuláshoz.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Van egy barátod, aki nem őszinte hozzád. Te nyitott és barátságos vagy mindig, tehát eszedbe sem jut, hogy valaki félrevezet. Ha tanulsz, jó, ha kitűzöl egy cédulát a számítógépedre, hogy emlékeztessen, a tanárnak mindig igaza van. Ezt nehéz elviselned, de most ne vitatkozz. Az sem lehetetlen, hogy valóban igaza van. A hét végén az érzelmes éned kerül előtérbe. Anyagi áldozatot is hozol érte, de megéri.

HALAK (február 20-március 20.)
Elhatározod, hogy legalább az egyik területeden önállósítod magad. Néhány napja még alkalmatlan volt az idő erre a nagy lépésre, de most már megkezdheted kidolgozni az elképzelésedet. Szerdától beléd bújik a kisördög. Egy barátodból szeretnél sokkal többet kicsikarni, mint amit ő adni szándékozik. Legyél nagyvonalú és akkor ő is megnyílik. A vasárnap érzelmileg a leggazdagabb napod lesz a héten.

Szöveg: Molnár Éva

Még több

Te Te Te