Heti horoszkóp 09.15-21.

A Bikák elutazhatnak ezen a héten, az Ikrek flörtölnek a munkahelyükön, a Rákokat pedig partira hívják a hétvégén. Nézd meg te is, neked mit jósol Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa az esztendő 38. hetére!

KOS (március 21-április 20.)
Egyetemi, főiskolai ügyekben egy kis bosszúság érhet. Leginkább a túl sok ember és a szervezetlenség zavar. Szereted, ha a dolgaid olajozottan haladnak, de mivel a küzdelem a lételemed, most sem hátrálsz meg, ha akadály kerül az utadba. Kedden és szerdán feltétlenül vegyél magadra valami pirosat! Nem csak azért, mert a piros feketével kombinálva örökké a topon van, hanem hogy az egész világ érezhesse a belőled áradó határozottságot.

BIKA (április 21-május 20.)
Szerencsés helyzetben vagy, ha a munkahelyen nem csak kollégák, hanem barátok is körbevesznek. A hét első napjaiban ugyanis egy kis lelki támogatásra lehet szükséged. Túl sok feladatot vállaltál és azzal nem számoltál, hogy a teljesítőképességed véges. Most pedig fáradt vagy és egy kicsit hisztis. Remélem, ezen a héten valóra válik egy korábbi terved és elutazhatsz. Esetleg csütörtökön hirtelen eldöntöd, hogy jó lenne egy hosszú hétvége egy régebbi, kedvenc helyeden.

IKREK(május 21-június 21.)
Munkahelyi flörttel indul a hét. Rövid ideig még el is játszol a gondolattal, hogy mi lenne ha, de néhány nap alatt tovább is állsz és inkább a barátaid szórakoztatásán töröd a fejed. Személyes ügyeid mellett most nagyon komolyan veszed a hivatásod. Annyira, hogy még a családodat is képes vagy emiatt elhanyagolni. Nem bántódnak meg, mert ismerik a természeted és tudják, milyen nagy szükséged van a lelki szabadságra és a változatosságra.

RÁK (június 22-július 22.)
Amennyiben ez a hét külföldön köszönt rád – különösen ha hosszabb ideje tartózkodsz ott -, ne lepődj meg, ha elfog a honvágy. Minden módon beszélgetni kívánsz szeretteiddel. Erre való az internet. Minden egyéb dolgodat elhanyagolod, legalábbis a hét elején és le sem szállsz a Skype-ról. A hétvégére partira hívnak. Valószínűleg jelmezes buli várható, vagy valami olyan rendezvény ahol a hagyománytisztelet nagy szerepet játszik.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Egy-két napig el kell viselned, hogy nem te vagy a központban. Veszekedned nem érdemes, bár mindent megpróbálsz, hogy egy kissé felturbózd a hangulatodat. Koncentrálj a hét közepére, különösen akkor, ha valamit tanulsz vagy bármilyen továbbképzésre jársz. Ott módod lesz bemutatnod impulzív természeted. Amint megérzed a téged körülvevő emberekben a fogadókészséget, egyre jobban kivirulsz.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Kisebb problémád adódhat egy vagy több konok családtaggal. Legkönnyebb legyőznöd az ezzel kapcsolatos rossz érzéseidet, ha partnereddel elindultok egy kicsit költekezni. Kedvező helyzetben vagy, hiszen ezen a héten szívesen tesz a kedvedre és hoz anyagi áldozatokat is. Persze nem minden a pénz. Ha a hét első napjaiban kimutatod, hogy nálad ő áll az első helyen, olyan hálás lesz, hogy magad is elcsodálkozol.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Nagyon romantikus vagy. Olyasmit is beleképzelsz partnered személyiségébe, ami valójában nincs is ott. Persze nem baj, hiszen szép álmodozással jobban telik a napod és kevésbé sértődsz meg, ha a munkában valaki ráddörren. Sajnos ez előfordulhat a hét első napjaiban. Ilyenkor legjobb, ha magad elé képzeled, akit szeretsz és azt gondolod, ő majd kiment ebből a helyzetből. A vasárnapot töltsd egy könyv vagy egy magazin társaságában. Ne keress társaságot!

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Hétfőn még azt hiheted, hogy érzelmeid nem találnak viszonzásra. Boldog-boldogtalannak elmondod, hogy te már mindent elkövettél, de ő még mindig nem veszi a lapot. Kár ez a nagy sietség, hiszen hamarosan fordul a kocka. Addig azonban ne veszítsd el a fejed. Munkába menet, valamint munka közben is légy körültekintő! Az elhamarkodott viselkedés most balesetveszéllyel fenyeget. Ha megértésre vágysz, keresd fel barátaidat, különösen az idősebbeket.

NYILAS (november 23-december 21.)
Ha költözöl vagy bármi, otthonoddal kapcsolatos munkád akad, barátaid teljes mértékben melletted állnak. Nagyon jól jön a segítség, hiszen néha úgy érzed, elfogy a türelmed. Ilyenkor már az is feldobja a hangulatod, ha egy rövid időre leülhettek beszélgetni. Ők azonban ennél sokkal többre is hajlandók. Hivatásodban minden ragyogóan alakul. Most még a számodra máskor oly nehéz kitartás erényét is képes vagy gyakorolni.

BAK (december 22-január 20.)
Főnököddel vitára van kilátás. Mindketten meg vagytok győződve az igazatokról. Azonban tudod: a főnöknek mindig igaza van. Így tehát legjobb, ha nyelsz egy nagyot. Utazásra nagyon kedvező ez az időszak. Igazán a szerencse gyermeke vagy, ha éppen most tudsz külföldre menni. Kedved is van az alapos felkészüléshez, így nem csak hogy nem csalódhatsz, de az úton egy két lábon járó útikönyv is lehetsz. Még a lábjegyzetek sem kerülik el a figyelmed.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Fantáziád igen élénken működik. Kamatoztathatod, ha kreatív területen dolgozol, de a hétköznapok szebbé tételében sem utolsó az ilyen tulajdonság. Kedvesed nagyon fontosnak tartja, hogy megoldást találj egy régóta halogatott ügyedre. Még arra is képes, hogy barátnőidet is cinkostársul szerződtesse. Ha az ügy nem is oldódik meg, egy jó buli kerekedhet a hét végére, ahol te rakod a legkreatívabb díszítést a koktélos pohárra.

HALAK (február 20-március 20.)

Kedvesed egyben a legjobb barátod is, akivel mindent megoszthatsz és aki a legkedvezőbb társaság is a számodra. Használd ki azt a pozitív tulajdonságát, hogy minden részletre odafigyel. Így neked csak jól kell érezned magad. A hét közepén könnyen lépre csalhat egy vonzó kirakat. Lehet, hogy megvásárolsz valami olyat, amire valójában semmi szükséged. Ez a meggondolatlanságod nem hagy nyugodni és még vasárnap is ezen töröd a fejed.

Szöveg: Molnár Éva

Még több

Te Te Te