Heti horoszkóp 09.22-28.

Az Ikrek a héten döntés előtt állnak, a Bakok túl nagy kihívások elé állítják magukat, a Mérlegek pedig a születésnapjukat szervezik. Neked mit jósol Molnár Éva asztrológus az év 39. hetére?

 

KOS (március 21-április 20)
Kissé kapkodósan indul a heted. Lehet, hogy túl sok mindent terveztél az első napokra vagy éppen a múlt héten lehettél lustább. Így bizony jó lesz, ha felpörgeted magad. Kedveseddel ne akaszd össze a kos-szarvadat. A türelem és a szép szó mindig többet ér, mint a vita. Szerencsére a viharfelhőknek már a nyoma is elmúlik keddre. Kedves és törődő leszel. A hétvégét valamilyen felkészülés miatt munkával töltheted. De ne feledd, hogy a péntek szuper buli nap!

BIKA (április 21-május 20)
Te sem úszod meg a hétfőt kisebb megrázkódtatás nélkül. Egyik legérzékenyebb pontodon, a pénztárcádon keletkezik rés. Szerintem beleugrassz egy olyan vásárlásba, amiről később kiderül, hogy teljesen fölösleges volt. A hét többi napján olyan sok munkád lesz annyira nagyok az elvárások veled szemben és annyira teljesíteni akarsz, hogy szinte észre sem veszed a napok múlását. A hétvégére tetőfokára hág az érzelmi intenzitásod.

IKREK (május 21-június 21)
Jegyedre jellemző módon már megint a felületesség kerekedik benned felül. Jó lenne, ha ez a tulajdonságod tudatosulna benned, és ha ezt a hetet éppen külföldön kezded, vagy valamilyen utazáson veszel részt, vigyáznál a csomagodra. Valójában ez a hét számodra az élet több területén is az érzelmi kihívások ideje. Anyagi dolgokban, barátságban és ismerősökkel való kapcsolatban is felmerül több olyan kérdés, ami döntést kíván. Mindenképpen kérj tanácsot.

RÁK (június 22-július 22)
Egy Rák szülött a megérzések teljes skálását magával hozza, amikor világra jön. E héten szükséged is lesz rájuk. Bátran hagyatkozhatsz az intuíciókra. A hét közepén bármilyen döntést hozol, vagy bármilyen feladatot látsz el, kizárólag az érzelmeid és a megérzéseid vezetnek. Így tehát biztos lehetsz benne, hogy jól alakítod a dolgaidat. Szombatra és vasárnapra tervezz valamilyen utazást vagy kirándulást. Ezzel az úttal még mélyebbé válhat kapcsolatod a kedveseddel.


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hétfőn és kedden számíts arra, hogy érzelmi problémák gyötörnek. Hajlamos lehetsz az egészet valamelyik barátnőd nyakába varrni, pedig neki valójában semmi köze a dologhoz. De azt tudod és e héten meg is tapasztalhatod, hogy a borús napokat derűs követi. Csütörtöktől már tündökölsz. Ilyenkor, ha bárki célzást is tesz előző rossz hangulatodra , még arra is képes vagy hogy letagadd az egészet. Ha a hét végén találkozol valakivel, az sokáig nem tud kibújni a bűvkörödből.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)
Hétfőn még legfontosabb hogy gyorsan és lendületesen megbeszéld a halaszthatatlan hivatalos ügyeidet. Jobb is, ha megteszed, hiszen a napok előrehaladtával egyre inkább lankad az érdeklődésed. Sokkal izgalmasabbnak tartod, ha valamilyen pénzügyi befektetésen töröd a fejed. De itt bizony óva intelek. Sok a csaló és a baráti tanácsot sem mindig a legjobb szándék vezérli. A hét második felétől hangold magad egy tisztító kúrára. A magvalósításhoz kedvező a hét vége.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)
Egy jó hírrel kezdem. A hét közepén a Nap a te jegyedbe érkezik. Itt az ideje a szülinapi partinak. Már meg is kezded az előkészületeket. Rengeteget telefonálsz, egyeztetsz. Imádsz kapcsolatokat építeni, és imádod, amikor egy régebbi ismerős is a látóteredbe kerül. Azonban nem árt, ha koncentrálsz a hétköznapi feladataidra is. Ezekben a napokban úgy érzed, hogy a munka egyben szerelem is számodra. Jó érzés, hiszen így a maximumot tudod kihozni belőle.

SKORPIÓ (október 24-november 22)
Ha valakivel már összekötötted az életedet, ő lesz az, aki a legtöbb feladatot, de egyben a legtöbb örömet is adja neked ezen a héten. Nem kívánkozol a nyilvánosságra, sokkal inkább otthon lennél, vele kettesben. Ezek az együttlétek nosztalgiára is késztetnek. Képeket nézegettek, vagy éppen előhúzol egy valamikori éttermi számlát, amit azóta a fontos nap óta őrzöl. Vasárnapra elképzelhető egy közös program barátokkal, de nem borítékolható az ideális hangulat.

NYILAS (november 23-december 21)
Még egy két napig bemutatod milyen is a munka bajnoka, de azután figyelmed másfelé irányul. A hét közepétől felkeresed – eddig kissé hanyagolt – barátaidat, és ha mást nem is, de egy rövidebb dumapartit összehozol. Lehet, hogy egy húzódó jogi vagy hivatalos ügy kissé megcibálja a hangulatodat és végső esetben még sírás is lehet belőle. Nem szégyen és nem baj. Legalább oldódik a feszültséged. Vasárnap vedd elő azt a tankönyvet, amire nagy szükséged lehet a következő héten.

BAK (december 22-január 20)
Egy kicsit botladozik minden, ami munka vagy tanulás. Az igazi ok, hogy olyan magasra teszed a mércét, ahol szinte magad sem éred el. Szükséged van erre a belső hajtóerőre, de azért előbb kisebb célokat tűzz ki, és ha azokat már sikerrel elérted, jöhet a következő. A hét elején, ha belenézel a határidő naplódba, szinte elakad a lélegzeted. Hogy lehet ezt mind elvégezni? Kapkodásra nincs szükség. Szerdától az intuíciók és a racionális gondolatok lesznek, amik vezérelnek.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)
Kérlek, legyél tapintatos. Olyan valakivel lehetsz meggondolatlan, aki ezt nem érdemli, ráadásul te sem sértő szándékkal teszed a megjegyzést. A hét második fele érzelmileg nagyon sok pozitívumot hoz. Ismét érezheted, hogy partnerednek te vagy az első. Persze tenned is kell ezért. Olyan kreativitás száll meg, amivel elbűvölheted őt. Ha szeretsz főzni, a hétvégére állíts össze meglepetés menüt. Az ételek mellett személyes varázsodat is feltálalhatod.


HALAK (február 20-március 20)

A problémák megelőzhetők. Azt gondolod, hogy partnered állandóan csak kritizál, és ezért szeretnél tőle megszabadulni. Ezzel szemben azt javaslom, mélyülj el magadban, és vizsgáld meg, hogy te mit tettél azért, hogy a dolog ide jusson. Mire eljön a hét vége, átlátod a problémát. Ülj le vele beszélgetni, de ne direkt módon faggasd. Idegességedet levezetheted, ha belelendülsz valamilyen sportba, vagy egyszerűen csak kihasználod a szabad levegő nyújtotta örömöket.

Szöveg: Molnár Éva

Még több

Te Te Te