Heti horoszkóp 09.29-10.05.

Az Ikrek szerelemre lobbanhatnak ezen a héten, a Szüzek pénzügyi döntéseket hoznak, a Halak pedig elmélyülnek az ezotériában. Nézd meg te is, mit jósol neked Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa az esztendő 40. hetére!

KOS (március 21-április 20)
A hét első napjaiban szükség lesz minden tapintatra és figyelemre, amit csak képes vagy kedvesed felé fordítani. Ebben az időszakban remek taktikai érzékkel rendelkezel, tehát nem okoz gondot néhány megnyugtató mondat megfogalmazása. Munkából is kitűnően vizsgázol. Magasra teszed a mércét. Rengeteget teszel azért, hogy az élvonalban maradj. A siker nem marad el. A hét vége felhőtlenül boldognak és kiegyensúlyozottnak ígérkezik.

BIKA (április 21-május 20)
A hét közepétől partnered úgy érzi, te vagy az, akire eddig legfeljebb csak álmában gondolt. Olyan szenvedélyes és elbűvölő leszel, hogy az már szinte filmbe illő. Kiapadhatatlan érzelmi energiád átszövi az egész hétvégét is. Legjobb lenne, ha társaságot hívnál vagy társaságba mennél. Sütkérezhetsz a népszerűségben. Kár lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget. Munkádban még érezhető némi bizonytalanság, de már nem tart soká.

IKREK (május 21-június 21)
Szerelem a láthatáron, vagy pedig a meglévő kapcsolatod megy át változáson. A te kezedben a karmesteri pálca, így most minden az elképzeléseid szerint történhet. A biztos érzelmi háttér lendületet ad a munkához is. Kollégáid, csoporttársaid élvezik a társaságodat, de nem csak a szórakozás, hanem a szellemi nyitottság miatt is, amit mostanában feléjük mutatsz. Kedden izgalmas szerelmi kalandban lehet részed. Misztikus körülmények között talál rád az érzelem. Esetenként álom formájában.

RÁK (június 22-július 22)
A hét első napjaiban, jegyednek megfelelően erősen kötődsz családodhoz. A szülők kiemelt szerepet kapnak. Bármilyen kérésed is van feléjük, azt most teljesítik. Ne gondold azonban hogy csak valamiféle érdek sodor feléjük. Valódi gyermeki érzelmek, amik most hatalmukba kerítenek. A hét közepétől a szerelem és szenvedély lesz a fő motívum az életedben. Előre szólok, hogy a féltékenységet még a szótáradból is töröld ki.


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Folyamatosan kapcsolatok után kutatsz. Amennyiben most kezdtél tanulmányokba, már az elején szeretnéd megalapozni a híred. Azt gondolod, ha sokat nyüzsögsz, mindenki kedvence lehetsz. Ne hidd, hogy így van. Szerencsére ez a hét még megadja a lehetőséget, hogy kissé konszolidáltabban vezesd elő magad! A belső feszültséget és állandó közlésvágyat pedig kiválthatod sporttal. Szokd meg, hogy legalább hetente háromszor futsz vagy gyalogolsz. Kiadhatod magadból a fölös gőzt

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)
Pénzügyi döntésedet nyugodtan hozd meg a hét első napjaiban. Később már kevésbé lenne szerencsés, mivel most még az eszed irányít, de egy két napon belül eljön az a periódus, amikor már pusztán az érzelmek vezérelnek. Ez utóbbi sem káros, de ott ahol szükség van a racionalitásra, jobb, ha hideg fejjel választasz. A hétvégét töltsd családi körben. Vidd magaddal partneredet is, hiszen úgyis komolyak a terveitek. Kapcsolat építés szempontjából remek napok állnak előtted.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)
Ezen a héten bőven lesz módod és alkalmad is magaddal foglalkozni. Teljesen természetes ez, hiszen a Nap a te jegyedben jár, tehát neked dolgozik. Hétfőn szert tehetsz valami olyasmire, amire régóta vágysz. Most olyan ügyesen kevered a lapokat, hogy felajánlják neked, vidd el azt a bizonyos, vágyott dolgot. A hét többi napja a pénzköltés jegyében zajlik. Olyan cuccokat vásárolsz, amivel felhívhatod magadra a figyelmet. Ezek a holmik pedig egészen különös bátorsággal is felruháznak.

SKORPIÓ (október 24-november 22)
Ez a hét magában hordozza a változást. Egy régebbi kapcsolattal most már ideje leszámolni az újabbal pedig eldönteni, hogy mi is a cél. Ez utóbbi azért is fontos, mert ha komoly a kapcsolat ezekben a – számodra termékenységet hozó – napokban felmerülhet a gyermekvállalás gondolata vagy lehetősége is. Baráti körben érdemes egy kissé körülnézni. Lehet valaki, aki nem a javadat akarja. Szülőkkel is adódhat egy félreértés, ami hamar megoldódik.

NYILAS (november 22-december 21)
Nagyon nagy szükséged van, hogy tapintatos és figyelmes légy. Ezeket elmulasztva konfliktusba keveredhetsz barátaiddal. Ezt pedig már a hét közepére nagyon megbánod. Lehet, hogy lakásoddal kapcsolatos gond nyomja a válladat. Előfordulhat, hogy meggondolatlanul erődön felül költesz pénz olyan felújításra vagy berendezési tárgyra, ami igazán nem is annyira égetően fontos. Általában kissé zavarosnak ítéled a körülményeidet, de szombattól visszatér az optimizmusod.

BAK (december 22-január 20)
A hétfő kivételével minden percben te leszel az Ász. Az első napon is csak te magad vagy önmagad gátja. Inkább maradj otthon, ha teheted és olvass vagy készíts egy aroma fürdőt és vedd körül magad nyugtató, illatos gyertyákkal. Számodra a hét a keddel indul, amikor egészen izgalmas kalandok várnak munkaterületeden. Még az sem lehetetlen hogy a hivataloson túl személyes kapcsolatok is szövődnek. Bármilyen társaságban szívesen látott vendég lehetsz különleges kisugárzásoddal.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)
Leginkább egy külföldi út, és az azzal kapcsolatos tennivalók foglalkoztatnak. Szeretnéd jól és zökkenőmentesen megoldani a felmerülő problémákat. Valóban nem egyszerű dolog több irányba is megfelelni. Találékonyságod, és született lazaságod átsegít a helyzeteken. Kreatív gondolkodásban az élen jársz. Ha pályázatot készítesz ezekben a napokban, különösen gazdag képzelőerővel tudsz a feladatra koncentrálni.

HALAK (február 20-március 20)
Titkos és misztikus dolgok foglalkoztatnak. Ezen a héten még akár azt is elhatározhatod, hogy ezoterikus témájú tanfolyamot keresel, vagy elmész egy asztrológushoz. Nagyon fontosnak tartod, hogy felfedd a belső mozgató rugóidat. Szerdán hírt kaphatsz külföldről vagy éppen meghívást egy utazásra. Ez utóbbi nagyon kedvedre való lehetőség, különösen, ha nem egyedül, hanem szerelmeddel vághatsz neki a messzeségnek. Előbb azonban tervezned kell.

Szöveg: Molnár Éva

Még több

Te Te Te