2008.10.06.@ 08.10

Heti horoszkóp 10.06-12.

A Kosok a héten türelmetlenek lesznek, a Mérlegek komoly vonzerőre tesznek szert, a Halak pedig nyugodt és harmonikus időszakra számíthatnak. Neked mit jósol Molnár Éva asztrológus az év 41. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20)
A türelem nem a legfőbb erényed. Ez a hiányosságod a hét első napjaiban több alkalommal is gondot okozhat. Partnered, társad lehet a szenvedő alany, holott te éppen azt szeretnéd, hogy minden napotok harmóniában teljen. Ezt a vágyott állapotot csak úgy érheted el, ha engedsz az elképzeléseidből. Követelésekkel, hatalmi harccal, versengéssel csak magadra haragíthatod. A hét második felére lehiggadsz és józanésszel, kedvességgel helyreállítod a nyugalmat.

BIKA (április 21-május 20)
Munkádban változás állhat be. Kialakulhat olyan helyzet, amikor szót kell emelned másokért, vagy döntőbírónak hívnak egy vitás helyzethez. Alapvetően is erős az igazság érzeted, hát még így hogy több szem is feléd fordul. Egyre fontosabbnak érzed magad és mindent megteszel a jó döntés érdekében. Ez a hónap némi plusz súlyt is hozhat, ha nem vigyázol. Így most itt az alakalom, hogy a héten átgondold a táplálkozási szokásaidat. A süteményes pultra rá se nézz!

IKREK (május 21-június 21)
Nyilvános helyen, tömegben legyél körültekintő. Különösen a hét első két napján okozhat gondot lankadó figyelmed. Amúgy is hajlamos vagy szétszórtan viselkedni, hát most ez megbosszulhatja magát. Egy túl magas sarkú cipő és egy váratlan járdaszegély elronthatja a hét többi napját. Szerelmi vonalon, ha egyszerre több vasat is tartasz a tűzben, vigyázz, nehogy összekeverd a pasik telefonszámát. A valóságban ez nagyobb kavarodással jár, mint a filmeken.

RÁK (június 22-július 22)
A szülőket és a szerelmedet kell úgy koordinálnod, hogy mindenkinek jusson belőled és mindenki elégedett legyen. A mérleg nyelve most inkább a szülői ház felé billen, de tekints úgy ezekre a napokra, hogy az igaz érzelmeket a távolság csak még jobban felszítja. A hét közepétől,- ha művészi vér is szorult beléd- sokat gondolsz a vágyaidra. Elmélkedsz, álmodozol. Hasznos napok ezek a jövőd szempontjából. A hét végére hírt kaphatsz az éppen távol lévő kedvesedről.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)
Egy rövid távollét az otthonodtól felüdülést hozhat. Még akkor is, ha nem szórakozás, hanem munka miatt utazol. Hétfőn és kedden még annyira leköt az új cél, hogy kedvesedre nem is nagyon figyelsz. Később e miatt alakulhat ki benned az a kisebb bűntudat, ami nem engedi, hogy a napjaid felhőtlenül teljenek. Koncentrálj a munkádra, hogy megfelelően profitálj ebből a tanulmányútból. Fogadd meg hogy ebben a néhány napban nem lesed örökké a mobilod kijelzőjét.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)
Pénzügyekben kedveznek a csillagok. Olyan jövedelem érkezhet meg, amiről korábban úgy gondolkodtál, hogy akár hideg vizet is ihatsz rá. Persze a dolgok soha nem egyszerűek. Most is tenned kell valamit, mégpedig legjobb stílusodat, diplomáciai érzéket és némi találékonyságot felmutatnod. A hét utolsó napjaira érzékennyé válsz. A legkisebb megjegyzést is túlzottan a szívedre veszed. Esetenként túl hirtelen reagálsz.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)
Igen is meg nem is. Tele vagy vágyakkal és elképzelésekkel, de ezek sorából néhány napig csak igen kevés valósulhat meg vagy egyáltalán nem lesz belőlük semmi. Valószínűleg túlköltekeztél, és eljött a pillanat, amikor nincs mihez nyúlni. Tehát, ilyen esetben legjobb, ha személyes varázsodat engeded érvényesülni és úgy keresed a társaságot, hogy annak ne legyen anyagi vonzata. A hét második felére vonzerőd tovább növekszik. Olyan leszel, mint egy élő mágnes.

SKORPIÓ (október 24-november 22)
Még mindig azt látod a legjobb megoldásnak, ha a múltadban keresed a boldogságot. A szerelem az ott van a láthatáron, de hogy valóban sikerüljön bevonzanod, le kell dobnod a hátadról az összes régi hátizsákot. Merj kockáztatni! Egyáltalán nem vagy egy elveszett ember. Valószínűleg már ismered is az új pasit csak vagy nem vetted észre a múltba néző rózsaszín szemüveged miatt vagy ő annyira szerény, hogy inkább csak a háttérből figyel.

NYILAS (november 23-december 21)
Ez a hét a titkos szerelem hete. Valószínűleg nem csak ezek a napok, hanem még jó néhány további is tartogat meglepetéseket. Olyan viszonyba kezdhetsz, ami nem tartozik a nyilvánosságra. A háttérben azonban nagyon is jól érzed magad. Szenvedélyesen és tüzesen éled meg ezt az időszakot. Hétfőn és kedden legyél óvatos a konspirációban. A felületesség és a kapkodás lebukáshoz vezethet, nem csak a szerelem, hanem az élet egyéb területein is.

BAK (december 22-január 20)
Karriered továbbra is sínen van. Előfordulhat egy két konfliktus barátokkal, mert ők nehezen értik meg a benned végbemenő változást. Azt azonban nem tudják, hogy ez nem igazi változás. Sokkal inkább az eredeti, céltudatos éned az, ami a felszínre kerül és most végre fel is vállalod magad. A hét közepén sok időd lesz, hogy nyugodtan koncentrálj és megtervezd a feladataidat. Egy kis álmodozást is megengedhetsz magadnak.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)
Külföldi út esetén kicsit szomorú lehetsz, mert a kedvesed nélkül kell menned. A helyzet lehet fordított is, ha a partnered az, akinek egy időre távoznia kell. Ilyenkor legjobb a pozitív gondolkodás. Hidd el, egyikőtök sem azért válik el rövidebb időre a másiktól, mert megunta. Egy korábbi, csontjaiddal kapcsolatos problémádra megérkezik a gyógyír. E héten már ezen a területen is látszik az alagút vége. Munkádban sikerül valamivel kitűnnöd.


HALAK (február 20-március 20)

Most végre elvonulnak a viharfelhők a kapcsolatod egéről. Ebben persze sokat számít egy jó barátnő, aki mindent megtesz azért, hogy felvidítson és segítsen megfejteni a kapcsolatod lényegét. A hét közepétől lelkileg nagyon nyugodt és harmonikus időszak köszönt rád. A hét vége pedig érzelmileg hihetetlenül gazdaggá tesz. Amennyiben tanulsz, ne legyél türelmetlen. Vannak dolgok, amiket csak később érthetsz meg. A gyakorlásnak minden területen nagy szerepe van.

Szöveg: Molnár Éva

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

6 jel, hogy ideje munkát váltanod

6 jel, hogy ideje munkát váltanod

Jó ideje nem tudod eldönteni, elég egy nyaralás ahhoz, hogy újra motivált legyél, vagy jöhet egy full új meló? Olvass tovább, hogy kiderüljön, kell-e a CV-det frissítened.

A legfurcsább lánykérős sztorik, amik nemmel végződtek

De vajon mi történt azután, hogy a lány nemet mondott?

Felfoghatatlan az új Insta-trend

Hihetetlenül sokat árthat az egészségednek az Instán terjedő új őrület.

Az okos kütyü, ami megváltoztatja az életedet

Folyton halogatod a nagymosást és a vasalást? Ne aggódj, hamarosan már egyáltalán nem kell ezekkel foglalkoznod!

Megdöbbentő, amit ez a menyasszony a vendégeivel csinált

Nagyon durván reagált, mert nem azt kapta ajándékba, amit kért.

Ez a legcukibb videó, amit valaha láttál

Nem hiszed el, mit csinál egymással ez a kutya és cica!

Veszélyes, ha ébredés után azonnal a telefonodat csekkolod

Azonnal hagyj fel ezzel a rossz szokással!

Te észrevetted ezt az új őrületet az Instán?

Furcsa dolog terjedt el a képmegosztó oldal felhasználói között.

Nincs cukibb a Harry Potterért rajongó kutyánál

Az tuti, hogy ennél bűbájosabb kiskutyát még nem láttál!

Kitörölte az összes ismerősét, meglepő, ami történt

Lehet, hogy neked mindig megdobban a szíved, ha egy ismerősöd regel az Instán, ez a lány viszont pont, hogy kitörölte a legtöbb oldalt. Most pedig azt is elárulja, miért tette.

A legviccesebb csajozós szövegek, amiket valaha olvastál

Létezik egy olyan Insta-oldal, ami ezeket a beszégetéseket gyűjti. Kattints, ha akarsz egy jót nevetni!

Durva, hogyan alázta meg a vendégeket ez a menyasszony

Szeretnéd, ha a Nagy Napodon minden tökéletes lenne, és mindenki jól érezné magát? Neki is ez volt minden vágya, de szó szerint túlgondolta a dolgot…

1 hétig 20 perccel előbb feküdt le, megváltozott az élete 

Sok olyan pozitív változást tapasztalt, amire nem is gondolnál!