2008.10.28.@ 08.10

A legnépszerűbb lélekterápiás módszer: az aura-soma

Az aura-soma egy önválasztó, lélekterápiás módszer, mely a színek segítségével dolgozik. Ahhoz, hogy megtaláld az önmagadhoz vezető utat, látogass el egy kezelésre, garantáltan emlékezetes élményben lesz részed!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mi az aura-soma?

Az aura-soma egy önválasztó, nem rábeszélő, lágy lélekterápiás módszer. A színt, mint univerzális nyelvet használva lehetőséget biztosít számunkra, hogy megtaláljuk az önnmagunkhoz vezető utat. A lélekterápiás módszer lényege abban áll, hogy színek kiválasztásával – mely az éppen akkori pillanatnyi lelkiállapotunkat tükrözi, közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, jobban értve lelkünket, tudatosságunk fejlesztésével egyre harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet élhetünk, segítségével felismerhetjük azokat a kihívásokat is, melyek fizikai nehézséget is okozhatnak. Ezáltal az egyensúlyüveg használata segít feloldani azokat az érzelmi blokkokat, melyek életünket nehezítik. Tehát ha vonzódsz egy színhez, az abban lévő energiákra van szükséged.

Az aura-soma rendszerének szíve a jelenleg 107 különböző színkombinációjú gyógynövény és kristályenergiákat tartalmazó üvegsorozat. A bennük lévő folyadék középen kettéválik. Az üvegek alsó részében a növények vízben oldható alkotó elemei, míg a felső részben a növények olaj alapú részei találhatók. Mindkét rész tartalmaz ásvány- és kristályenergiákat is, melyek egy különleges eljárás lévén kerülnek a palackba. Ezek az összetevők adják az üvegekben lévő folyadék színét.

Az aura-soma konzultáció:

Az Aura-Soma konzultáció körülbelül 1 órás folyamat. A terápia négy palack kiválasztásával kezdődik. Az egész készletet áttekintve azt a négy palackot kell kiválasztanunk, amely az adott pillanatban a legjobban tetszik, illetve vonz minket. Az aura-soma rendszere már itt eltér a hagyományos terápiáktól, hiszen ránk bízza a választást, támogatva azt a nézetet, miszerint a legnagyobb mester bennünk van, és pontosan tudjuk, mire van szükségünk. Ezzel tulajdonképpen a felelősséget is a kliens kezébe helyezi a saját gyógyulása és kiteljesedése irányába vezérelve azt. Nem kell tartanunk attól, hogy esetleg rosszul választunk, hiszen szervezetünk tudat alatt tisztában van azzal, mire van szüksége. Mindegyik színkombináció gyönyörű, és mindegyik egy lehetőség a magasabb tudatosság elérésére.

Ahogyan a négy palackot kiválasztottuk, egy szakavatott aura-soma konzulens segítségünkre lehet az üvegek olvasatát illetően. Az aura-soma a bennünk élő fényre koncentrál. Nem arra fókuszál, hogy mink van, sokkal inkább arra kik is vagyunk valójában. Üvegválasztásaink, mint négy parányi ablak, bepillantást engednek lelkünk mélyére. Arra hogy mi az, amiben a legmélyebben felismerjük önmagunkat. Mik a kihívásaink, hol tartunk a jelen pillanatban és mi a lélek jövőbeli tendenciája a jelenből szemlélve. Az aura soma konzultáció, melyet mindig egy szakavatott aura-soma konzulens végez, segíthet, hogy meglássuk valódi helyzetünket. Kihívásaink helyett megtalálhatjuk a jelen ajándékait. Megérthetjük feladatainkat egy magasabb nézőpontból szemlélve, és ráébredhetünk, melyek az igazi tehetségeink. Az aura-soma segítségével megláthatjuk az érme másik oldalát, felfedezve saját lehetőségeinket. A konzultáció talán egy finom áthangoláshoz hasonlatos leginkább. Egy apró belső fókuszpont-váltással valódi változási folyamatokba kezdhetünk.

Miután a kliens és a konzulens az Egyensúly üvegek és a színek nyelvének segítségével megbeszélik a négy üveg jelentését, a konzultáció az ajánlás fázisába lép. Hiszen miután felismertük és megbeszéltük a bennünk zajló folyamatokat, jogosan tehetjük fel a kérdést: „Értem, de mit tegyek most?” Sokszor elég a tudatosítás, a felismerés élménye is, hogy a kihívás az ajándék fázisba forduljon, vagyis elkezdjük megoldani életünk aktuális feladatait. De a legtöbbször visszatérve megszokott körülményeink közé automatikusan a régi mintáinkat kezdjük ismételni, vagyis hiába ismertük fel egy röpke pillanatra valódi feladatunkat, ha hazatérve már újra „ugyanabba a hibába esünk”. Ezért az aura-soma felajánlja a lehetőséget, hogy hazavihetünk ezek közé a körülmények közé abból az élményből, energiából, melyet a konzultációban választottunk, és azokat tudatosan használva segíthetjük a felismert folyamatok lejátszódását. Ilyenkor a konzulens segít eldönteni, hogy melyik üveget vigyük haza.

A szín, melyet választasz Te vagy, és csakis Te. A tükör pedig azt tükrözi, ami a Te lelked szükséglete. Vagyis nem a konzulens az, aki „felírja” ezeket a szereket, hanem mindig, minden körülmények között a kliens dönt. A konzulens csupán ajánl, de a döntés felelőssége a kliensé, mert ezen keresztül övé az öröm, a sikerélmény is, melyet kihívásainak megoldásával átél. Az Aura-Soma szerint a legnagyobb Mester bennünk él, és saját Mesterünket mi ismerjük a legjobban. Bízzunk szavában és hallgassunk megérzéseinkre, intuíciónkra, melyeken keresztül „súgni” tud nekünk.

Az aura-soma konzultáció ára: 6000 Ft/alkalom.

Ha kedvet kaptál kipróbálni az aura-soma kezelést, jelentkezz be az Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalonba (1067 Budapest, Teréz körút 25., I/11., Tel.: 20/316-54-03, 1/269-1781, www.akvamarine.hu)!

További információ: www.aura-soma.hu

Szöveg: Gaál Zita

Így válassz fürdőruhát az alakod szerint (X)

Hamarosan kezdődik a strandszezon, avagy újra itt van a fürdőruha vásárlás időszaka – ha Neked is problémát jelent, hogy megtaláld az alkatodhoz és a színeidhez, stílusodhoz leginkább passzoló darabot, akkor olvass tovább tippjeinkért, amelyek segítenek majd, hogy többet ne legyen rémálom a fürdőruha vásárlás!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Ezekért a filmekért érdemes ma bekapcsolnod a tévét

Ezekért a filmekért érdemes ma bekapcsolnod a tévét

Mire jó a vasárnap este, ha nem a tévé előtti lazulásra, igaz? Akkor ez ma se legyen másképp! Kapd fel a távirányítót, mi pedig mutatjuk hova kapcsolj.

8 srác bevallotta, mitől jönnek zavarba szex közben

Azt gondoltad, a pasik mindig extra magabiztosak a hálóban? Most ők maguk vallották be, hogy mi az, ami elbizonytalanítja még őket is egy nagy hancúr alatt!

Ez a pasid legnagyobb félelme a horoszkópja szerint

Mindig erősnek és keménynek mutatja magát a fiúd és szerinted nincs is gyenge pontja? Pechükre a cserfes csillagok elárulták, amit a pasik sosem mondanának el.

Selena Gomez beszólt exe új barátnőjének?

Selena szerint The Weeknd csak azért kavar Bella Hadiddal, hogy kihasználja őt.

Harry herceg az exével beszélt az esküvő előtt

Azt eddig is tudtuk, hogy két exe is hivatalos volt a ceremóniára, azonban a legfrissebb hírek szerint elég érdekes telefonbeszélgetést folytatott az egyikük a herceggel pár nappal a royal esküvőt megelőzően.

Ariana Grande először beszélt szakításáról

Az énekesnő végre megtörte a csendet és elárulta, miért is hagyta el a híres rappert!

5 izgalmas film péntek estére

Ha a sok meló után nem vágysz másra, mint egy lazítós, mégis izgalmas estére, akkor jó helyen jársz! Helyezd magad kényelembe, mi pedig mutatjuk a mai választékot!

Blake Lively Insta fotójáról beszél ma mindenki

A sztárpár eddig is állandóan trollkodott egymással az Instán, de most Blake zavarbaejtő kommentet írt az egyik képe alá... Olvasd el!

Hosszú Katinka megcsalta a férjét?

Sajnos hivatalos, hogy mégsem békült ki az úszónő és a férje, ám egyre furcsább hírek látnak napvilágot Katinkáékról.

Így érezte magát valójában Vilmos és Katalin a hercegi esküvőn

A szombati ceremóniát követően mindenki arról pletykált, hogy Vilmos és Katalin egyáltalán nem találták a helyüket az esküvőn. Vajon tényleg erre utaltak a jelek?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 25-én is!

„18 évesen elvesztettem az összes emlékem”

Emlékszel a Némó nyomában cuki halacskájára, Szenillára? A kis halhoz hasonlóan ennek a lánynak is eltűntek az emlékei...

Kylie Jenner retteg, hogy megint teherbe esik?

A sztármami állítólag teljesen kiborult, amikor Stormi születése után azt hitte, ismét babát vár.