2008.10.28.@ 08.10

A legnépszerűbb lélekterápiás módszer: az aura-soma

Az aura-soma egy önválasztó, lélekterápiás módszer, mely a színek segítségével dolgozik. Ahhoz, hogy megtaláld az önmagadhoz vezető utat, látogass el egy kezelésre, garantáltan emlékezetes élményben lesz részed!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mi az aura-soma?

Az aura-soma egy önválasztó, nem rábeszélő, lágy lélekterápiás módszer. A színt, mint univerzális nyelvet használva lehetőséget biztosít számunkra, hogy megtaláljuk az önnmagunkhoz vezető utat. A lélekterápiás módszer lényege abban áll, hogy színek kiválasztásával – mely az éppen akkori pillanatnyi lelkiállapotunkat tükrözi, közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, jobban értve lelkünket, tudatosságunk fejlesztésével egyre harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet élhetünk, segítségével felismerhetjük azokat a kihívásokat is, melyek fizikai nehézséget is okozhatnak. Ezáltal az egyensúlyüveg használata segít feloldani azokat az érzelmi blokkokat, melyek életünket nehezítik. Tehát ha vonzódsz egy színhez, az abban lévő energiákra van szükséged.

Az aura-soma rendszerének szíve a jelenleg 107 különböző színkombinációjú gyógynövény és kristályenergiákat tartalmazó üvegsorozat. A bennük lévő folyadék középen kettéválik. Az üvegek alsó részében a növények vízben oldható alkotó elemei, míg a felső részben a növények olaj alapú részei találhatók. Mindkét rész tartalmaz ásvány- és kristályenergiákat is, melyek egy különleges eljárás lévén kerülnek a palackba. Ezek az összetevők adják az üvegekben lévő folyadék színét.

Az aura-soma konzultáció:

Az Aura-Soma konzultáció körülbelül 1 órás folyamat. A terápia négy palack kiválasztásával kezdődik. Az egész készletet áttekintve azt a négy palackot kell kiválasztanunk, amely az adott pillanatban a legjobban tetszik, illetve vonz minket. Az aura-soma rendszere már itt eltér a hagyományos terápiáktól, hiszen ránk bízza a választást, támogatva azt a nézetet, miszerint a legnagyobb mester bennünk van, és pontosan tudjuk, mire van szükségünk. Ezzel tulajdonképpen a felelősséget is a kliens kezébe helyezi a saját gyógyulása és kiteljesedése irányába vezérelve azt. Nem kell tartanunk attól, hogy esetleg rosszul választunk, hiszen szervezetünk tudat alatt tisztában van azzal, mire van szüksége. Mindegyik színkombináció gyönyörű, és mindegyik egy lehetőség a magasabb tudatosság elérésére.

Ahogyan a négy palackot kiválasztottuk, egy szakavatott aura-soma konzulens segítségünkre lehet az üvegek olvasatát illetően. Az aura-soma a bennünk élő fényre koncentrál. Nem arra fókuszál, hogy mink van, sokkal inkább arra kik is vagyunk valójában. Üvegválasztásaink, mint négy parányi ablak, bepillantást engednek lelkünk mélyére. Arra hogy mi az, amiben a legmélyebben felismerjük önmagunkat. Mik a kihívásaink, hol tartunk a jelen pillanatban és mi a lélek jövőbeli tendenciája a jelenből szemlélve. Az aura soma konzultáció, melyet mindig egy szakavatott aura-soma konzulens végez, segíthet, hogy meglássuk valódi helyzetünket. Kihívásaink helyett megtalálhatjuk a jelen ajándékait. Megérthetjük feladatainkat egy magasabb nézőpontból szemlélve, és ráébredhetünk, melyek az igazi tehetségeink. Az aura-soma segítségével megláthatjuk az érme másik oldalát, felfedezve saját lehetőségeinket. A konzultáció talán egy finom áthangoláshoz hasonlatos leginkább. Egy apró belső fókuszpont-váltással valódi változási folyamatokba kezdhetünk.

Miután a kliens és a konzulens az Egyensúly üvegek és a színek nyelvének segítségével megbeszélik a négy üveg jelentését, a konzultáció az ajánlás fázisába lép. Hiszen miután felismertük és megbeszéltük a bennünk zajló folyamatokat, jogosan tehetjük fel a kérdést: „Értem, de mit tegyek most?” Sokszor elég a tudatosítás, a felismerés élménye is, hogy a kihívás az ajándék fázisba forduljon, vagyis elkezdjük megoldani életünk aktuális feladatait. De a legtöbbször visszatérve megszokott körülményeink közé automatikusan a régi mintáinkat kezdjük ismételni, vagyis hiába ismertük fel egy röpke pillanatra valódi feladatunkat, ha hazatérve már újra „ugyanabba a hibába esünk”. Ezért az aura-soma felajánlja a lehetőséget, hogy hazavihetünk ezek közé a körülmények közé abból az élményből, energiából, melyet a konzultációban választottunk, és azokat tudatosan használva segíthetjük a felismert folyamatok lejátszódását. Ilyenkor a konzulens segít eldönteni, hogy melyik üveget vigyük haza.

A szín, melyet választasz Te vagy, és csakis Te. A tükör pedig azt tükrözi, ami a Te lelked szükséglete. Vagyis nem a konzulens az, aki „felírja” ezeket a szereket, hanem mindig, minden körülmények között a kliens dönt. A konzulens csupán ajánl, de a döntés felelőssége a kliensé, mert ezen keresztül övé az öröm, a sikerélmény is, melyet kihívásainak megoldásával átél. Az Aura-Soma szerint a legnagyobb Mester bennünk él, és saját Mesterünket mi ismerjük a legjobban. Bízzunk szavában és hallgassunk megérzéseinkre, intuíciónkra, melyeken keresztül „súgni” tud nekünk.

Az aura-soma konzultáció ára: 6000 Ft/alkalom.

Ha kedvet kaptál kipróbálni az aura-soma kezelést, jelentkezz be az Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalonba (1067 Budapest, Teréz körút 25., I/11., Tel.: 20/316-54-03, 1/269-1781, www.akvamarine.hu)!

További információ: www.aura-soma.hu

Szöveg: Gaál Zita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

8 filmes baki, amit eddig nem vettél észre

8 filmes baki, amit eddig nem vettél észre

Fogadjunk, hogy már ezerszer láttad ezeket a filmeket, mégsem tűnt fel, hogy valami nincs rendben bizonyos jelenetekkel. Csekkold a kínos hibákat!

5 tipp, ha először élsz egyedül

Hamarosan lelépsz otthonról, hogy végre külön lakhass a szüleidtől? Most még tuti azt hiszed, hatalmas buli az egész, pedig néhány fontos dologra nem árt felkészülni. Csekkold, mik ezek!

Meditálj úgy, mint Meghan hercegné

A volt színésznő ezzel a módszerrel küzdött meg a stresszel és másoknak is nagyon ajánlja! Tudd meg, hogyan kell csinálni!

Ez áll a tökéletes Instagram-képek mögött

A valóság nem mindig olyan csodás, mint amit a képek alapján gondolnád! Olvasd el Natalie törtnetét, és másképp fogsz tekinteni az Insta posztokra!

10 dolog, ami miatt imádjuk az őszt

Tudjuk, hogy még szomorkodsz a nyár elmúlása miatt, de itt az ideje élvezni a legszebb évszakot!

5 tipp, hogy könnyebb legyen a reggeled

Ha ezt a pár dolgot betartod, neked is stresszmentesen indulhatnak a napjaid.

Ezeket jelentheti a túl fájdalmas menzesz

Biztos te is tapasztaltál már gyengébb vagy erősebb hasi görcsöket a piros betűs napjaidon. Cikkünkből kiderül, hogy milyen az a fájdalom, ami betegségre figyelmeztet.

Erről a kajáról még a Victoria’s Secret modellek se tudnak lemondani!

Bizony, a szupermodellek is oda vannak bizonyos szénhidrátokért! Szerinted melyik az, amelyiket minden nap fogyasztják?

Egy hétig 9-kor feküdt le aludni, ez történt

Egy olyan csaj mesélte el tapasztalatait, aki sokáig álmatlansággal küzdött, sőt évekig éjfél után járt aludni. Ha kíváncsi vagy, mi történt vele, olvass tovább!

Ezekre készülj fel, ha egy barátoddal randizol

Megesik, hogy egy szuper barátságból még szuperebb kapcsolat alakul, de azért fontos odafigyelni pár dologra!

Ez a két nő lehet a magyar lányok új példaképe

Elképesztő kutatási eredményeikért kaptak díjat ezek a magyar nők. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen felfedezéseket tettek!

Ezeket edd, ha nem akarsz depis lenni!

Egy tanulmány kimutatta, hogy a megfelelő táplálkozás nem csak a fizikai egészségért felelős, hanem a mentálisért is!

Ezt edd reggel, ha utálsz reggelizni

Neked sem ez a kedvenc étkezésed? Segítünk, hogyan éld túl a reggeleket!