2008.11.10.@ 08.11

Heti horoszkóp 11.10-16.

Az Oroszlánok egész héten pörögnek, a Kosok örömet lelnek a munkájukban, a Rákok pedig szenvedélyesen vitatkoznak partnerükkel. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 46. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Jó lenne, ha már hétfőn reggel elhatároznád, hogy ha törik, ha szakad, nem engedsz bosszúságot a napjaidba! A hét elején a Hold rossz tréfát űz veled. Ingerlékeny, feszült lehetsz, és mindenbe beleköthetsz. A hét közepétől jön a kedvező változás, amit leginkább a hivatásodban érzel. Olyan feladatot látsz el, amit nem tekintesz munkának, sokkal inkább örömforrásnak. A hét végére tervezz egy rövid utazást, vidd magaddal a barátnőidet is!

BIKA (április 21-május 20.)
A szerelem most nem működik százszázalékosan. Elégedetlen vagy a pároddal, és ennek hangot is adsz. Azonban inkább gondolkodj egy kicsit, hogy felmérd és értékeld a helyzetet! Lehet, hogy nincs is semmi baj, csak te fújtad fel a dolgokat. Esetleg egy régebbi kedvesed bukkan fel, és ő az, aki megzavarja a nyugalmadat. A hét második felében várható egy számla, ami csak első látásra tűnik riasztónak. Valójában a jövőd építéséhez elengedhetetlen.

IKREK (május 21-június 21.)
Ne okozzon csalódást, ha valamelyik barátnőd nem az elvárásaid szerint cselekszik. Segítséget vársz, és nem kapod meg. Ilyenkor mérgelődés helyett inkább gondolj arra, hogy neki is megvannak a saját dolgai. Te pedig sokkal hatékonyabb is lehetsz, csak rá kell szánnod magad. A hét közepén még pénzügyek miatt aggodalmaskodsz, de péntekre mintha kicserélnének. Arra is sor kerülhet, hogy megvéded azt a kollégádat, aki a főnök célkeresztjébe kerül.

RÁK (június 22-július 22.)
Egy kis vita a szerelmeddel csak még vonzóbbá tehet. A szelíd külső és a látszat ellenére te igenis önálló és akaratos lány vagy. Több dologról, így az önállóságról is megvan a határozott véleményed, és ennek hangot is adsz. A hét elején nem csak a magánéleted, hanem a hivatásod is szenvedélyeket ébreszt benned. Valószínűleg túl alaposan akarsz egy feladattal foglalkozni, és ezt a körülmények és az idő nem engedi. Szeretnéd, ha a baráti körből valaki segítene.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)
Mindenütt jó, de a legjobb otthon. Ezt tartja a mondás, de ez rád ezen a héten még véletlenül sem érvényes Nagyon keresed a helyed. Bárhol lennél, csak otthon ne, ezért rengeteget mászkálsz, és minden lehetőséget megragadsz, hogy szórakozhass. A hét vége felé azonban a hozzád közelállók türelme elfogy. Valójában az okozza a bajt, hogy nem vagy senkire tekintettel. Vasárnap megfogadod, hogy inkább „jó” leszel.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Egyre fontosabbnak érzed az érzelmi és anyagi biztonságot. Ezen a héten kialakulhat egy elképzelésed, ami hosszú távra rendezheti a sorsodat. Különösen akkor jársz szerencsével, ha van állandó partnered, társad, aki támogat is mindenben. A hét közepén rendezz egy csajbulit, ahol rakd ki a szekrényből azokat a dolgaidat, amiket már nem használsz. Ezzel a „bazárral” nagy sikerre számíthatsz. Végül pedig nem lebecsülendő a sok felszabaduló hely sem.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Váratlan és meglepő pénzügyi fordulat előtt állsz. Lehet, hogy a hét első napjainak elégedetlensége ösztönöz. Egészen újszerű dolgot dobsz be a köztudatba. Az újdonság pedig nem csak meglepetéseket okoz, hanem még pénzt is hoz. Ne számíts vagyonokra, de ami jön, azt mindenképpen becsüld meg. Módod lesz arra is, hogy egy régebben vágyott dolgot megvásárolj. Szerelmeddel ne légy konok! Neki is lehetnek vágyai, amikhez alkalmazkodhatnál.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Izgalmas, mozgalmas, társasági eseményekben bővelkedő a heted. Te vagy, aki viszi a prímet és szervezi a bulikat. Barátaiddal még egy vadabb túrán is részt vehetsz. Itt azonban jobb a körültekintés! Aki nagyon lobbanékony és figyelmetlen, könnyen bajba kerülhet. Munkádban rendkívül ügyes vagy. Más még szinte rá sem emeli tekintetét a feladatra, te már el is végzed. A hét végét remélhetőleg kedveseddel töltöd. Az érzelmek és a fantázia dominál ezekben a napokban.

NYILAS (november 23-december 21.)
A szíved mélyén elégedetlen vagy valakivel. Korábban el sem tudtad képzelni, hogy ilyen érzés vele kapcsolatban valaha is a hatalmába keríthet. Valójában egész héten ezzel a belső problémával küzdesz, csak éppen a legkülönfélébb érzelmi állapotokon és lépcsőfokokon haladsz végig. A hét közepén az anyagi biztonságodat félted. Pénteken túl hirtelen reagálsz mindenre. Szerencsére szombaton és vasárnap már lecsillapodik a kedélyed, de még akkor is hajlamos leszel az aggodalomra.

BAK (december 22-január 20.)
Korrekt személyiséged számára valószínűleg most érik be a jutalom. Olyan pártfogó bukkanhat fel, aki nagyra értékeli, amit tudsz. Egy-két napig még a szokásos borúlátás uralkodik rajtad, de szerdától már te is látod és érzékeled, hogy az anyagi és magánéleti lehetőségek a te számodra is nyitottak. Emberileg és önismeret, önbecsülés szempontjából tanulságos ez a hét. Alkalmad adódhat arra is, hogy szociális érzékenységedet fejleszd.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Te még akkor is a munkát választod, amikor más már régen egy kávézóban üldögél. Nem mondom, hogy ne tedd, vagy hogy fölösleges amit csinálsz. Arra azonban felhívom a figyelmed, hogy a személyes boldogságot hamarabb találod meg a kedvesed személyében, mint egy irodában vagy éppen a tankönyveket bújva. Általában a magánéleted most kissé döcögve halad. Tudod, hogy a hibát először mindig magadban kell keresned!

HALAK (február 20-március 20.)
Egy utazás miatt mélyen kell belenyúlnod a pénztárcádba, vagy éppen alaposan le kell fosztanod a bankszámládat. Lényeg azonban, hogy jól érezd magad. Erre pedig – ha valóban utazol valahová – a csillagok garanciát vállalnak. A hét közepén a közlekedés okozhat kisebb gondot. Ezt úgy tudod kivédeni, ha nem nagyon ülsz autóba. Amennyiben a hetet otthonodtól távol töltöd, a mobilodat is kapcsold ki, hiszen a nyugalom most nagyon fontos.

Szöveg: Molnár Éva

Kérdezd a Nagyit, amíg lehet!(x)

Ahogy közelednek az Ünnepek, már tervezgetjük az évvégi programot, családi látogatásokat. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy a nagyszüleink még velünk vannak, ragadjuk meg az alkalmat, lassítsunk le és töltsünk velük időt. Társaságunk az életet jelentheti nekik.
Címkék: 1110-16 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

1 milliót költött karácsonyi dekorációra ez a nő

1 milliót költött karácsonyi dekorációra ez a nő

Az ünnepekre mindenki igyekszik meghitté varázsolni az otthonát, de amit ez a nő tett, egy picit talán túlzás...

Ezekre kerestek rá idén a legtöbbször a Google-ben

Egy-két dolgon biztosan meg fogsz lepődni!

Horoszkóp: December 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 13-án is!

Kulcsár Edina kisfiánál senki nem várja jobban a karácsonyt

Elképesztően édes az első karácsonyát váró Medox!

Bizarr újítást terveznek a Facebookra

Már a jövődet is megpróbálják megjósolni!

Ezt teszi Meghan és Harry, amikor hiányoznak egymásnak

Annyira aranyos, amit a házaspár csinál, amikor az egyik fél nincs jelen!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

Megtaláltuk a tökéletes karácsonyi ajándékot!

Még mindig hiányzik egy-két meglepetés a fa alá? Akkor gyorsan olvass tovább!

Az öngyilkosságot fontolgatta a Modern család sztárja

Sarah Hyland őszintén beszélt a fizikai és mentális egészségi állapotáról is.

Durván átlátszó ruhában gálázott Kendall Jenner

A modelltől nem újdonság, hogy akár teljesen ledobja magáról a ruhát, de ilyen bevállalós egy vörös szőnyeges eseményen sem volt még.

2 perc alatt elalhatsz ezzel a szuper trükkel

Te is órákat forgolódsz este? Ezzel a technikával véget vethetsz az álmatlan éjszakáknak!

Selena Gomez tönkre akarja tenni Justin Bieber házasságát?

Nagyon úgy néz ki, hogy Justin még mindig nem tette túl magát az exén.

Megható, miről mondott le Harry Vilmosért

Ilyen az igazi testvéri szeretet. Könnybe lábad a szemed, ha ezt a sztorit elolvasod!