2009.01.05.@ 08.01

Heti horoszkóp 01.05-11.

Ezen a héten a Bakokban túlteng az energia, a Halak sokat foglalatoskodnak a pénzügyeikkel, a Nyilasok pedig rendkívül beleélik magukat a szerelembe. Neked mit jósol Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa az év első hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Éppen ideje, hogy véget érjen az ünnepi, év eleji lustálkodás. Nagyon szűknek érzed már a lakás falait, ezért itt az idő, hogy beinduljon az új év! Persze, jó Kos módjára azonnal fejjel rohannál a falnak. Hétfőn azonban nem árt az óvatosság! Különösen az emberi kapcsolataiddal bánj kesztyűs kézzel, de a járdáról is csak akkor lépj le, ha szétnéztél! A hét közepén bátran intézd anyagi ügyeidet, és akkor is sikerrel járhatsz, ha befektetsz. Pénteken keress magadnak társaságot!

BIKA (április 21-május 20.)
Érzelmileg kissé lelombozódsz a hét elején, ám ez inkább csak átmeneti állapot. Túl sokat vársz valakitől, akit csak rövid ideje ismersz. Engedd meg neki, hogy ő is megismerhessen téged, és feloldódjon. A hét közepe alkalmas arra, hogy fizetésemelést kérj, különösen, ha az már régóta aktuális. Talán a főnököd még a szilveszteri mámor hatása alatt áll, így egyszerűbb lesz őt meggyőzni. Halaszd péntekre a levelezéseidet, így szellemes választ adhatsz mindenre.

IKREK (május 21-június 21.)
Nagyon sok jót hoz az év második hete. Különösen péntektől kedveznek neked a csillagok. Szeretsz bulizni, táncolni? Itt az idő! Könnyen ismerkedsz, nyitott vagy és utolérhetetlen táncos. Vasárnapra kissé kifáradsz, de azért ne veszítsd el a kedved, és ne engedd, hogy kisebb téli depresszió kerítsen hatalmába! Nem baj, ha egyedül maradsz, ilyenkor egy aromás fürdő és néhány gyertya sokat javít a hangulatodon. Egy kis álmodozás is jól jöhet most.

RÁK (június 22-július 22.)
Alig vártad, hogy végre beinduljon az év. Hivatásodban olyan szakasz vár, amikor minden energiádra és küzdőképességedre szükséged van. Ha önállósítani szeretnéd magad, ne habozz! Keresed a nyilvánosságot, ám ez most sokkal inkább a szakmai megmérettetésről szól, mintsem a magánéletről vagy szórakozásról. Vasárnap a Hold meglátogatja a te jegyedet, ezért a szokásosnál is érzékenyebbé válsz. Az álmaidat érdemes megjegyezned, mivel jelzést adnak a jövődről.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Kissé nehezedre esik újra nekiindulni a munkának, tanulásnak. Jólesett a kis lustálkodás az elmúlt napokban, így hétfőn nem is akarsz dolgozni. A nap legnagyobb részét az internet mellett töltöd, és különféle napsütötte tájakat nézegetsz és tervezgetsz. Legszívesebben azonnal elutaznál valahová. Kedden azonban már felveszed a tempót, és csak úgy repülnek a napok. Lehet, hogy pénteken meglátsz egy új kollégát, és úgy érzed, valami nagyon fontos megbeszélnivalótok van.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Hivatalos teendőd is akad szép számmal, ám legjobb lenne, ha inkább a magánéleteddel foglalkoznál. Minden feltétel adott, és ha komolyan gondolod a kapcsolatodat, mondj igent, ha kérdeznek. Tegyétek hivatalossá azt, ami összeköt titeket! A hét második felében hivatásodban történhet kedvező változás. Legyél nyitott az új kihívásokra, amit most elfogadsz, az a későbbiekben is előnyökkel jár.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Valami kisördög bújt beléd, aki a hét elején semmiképpen nem engedi, hogy békében élj kedveseddel. Képes leszel napokig duzzogni egy ostoba félreértés miatt. Szerencsére péntekre oldódik a feszültség. Menjetek el valahová vacsorázni, de fogadd meg, hogy az asztal mellett egy szót sem szólsz a sérelmeidről! Társalogj, fecsegj, legyél kedves és aranyos! Vasárnap pedig legyetek csak ketten a meleg lakásban.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Jól gondolod, ha erre a hétre szervezel mindent, ami kapcsolatépítéssel áll összefüggésben. Lehet ez állásinterjú, de üzleti megbeszélés is. Kitűnő lesz a kommunikációs készséged, és ezt érdemes a magad javára fordítani. A hét közepén még egy régebbi románc felelevenítésére is kedvet kapsz. Amit pedig te egyszer megkaparintasz, azt addig nem engeded el, amíg célt nem érsz. Meglepő azonban, hogy néhány ügyben konzervatívan kezdesz gondolkodni.

NYILAS (november 23-december 20.)
Rendkívül impulzívan állsz a szerelemhez. Ha esetleg vendéged volt az év végére, újév elejére, most nagyon érzékenyen érint a távozása. Nehéz elhinned, hogy még a legjobb dolgoknak is egyszer eljön a vége. Szeretnéd még kitolni ezeket a szenvedélyes napokat. Pedig jobb lenne, ha belevetnéd magad a munkába, és felmérnéd a kínálkozó, nagyon kedvező lehetőségeket. Legyél kitartó, és akkor hosszú távra biztosítod a szerencsédet.

BAK (december 21-január 20.)
Egy teljes napig pontosan úgy viselkedsz, ahogyan azt a jegyed szülöttétől már megszokták. Pesszimista és kissé morcos lehetsz. Elképzeltél egy külföldi projektet, és ez valahogyan nem akar összejönni. Legalábbis hétfőn még így látod. Hibásnak tekinted a családodat, a körülményeket. Közben pedig csak úgy áramlik benned az energia. Rengeteg terved van, és alig várod a kitörési lehetőséget. Szerdára elhatározod, hogy csak azért is véghez viszed, amit elhatároztál.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Te sem vagy felhőtlenül boldog, hogy újra elindulnak a munkával töltött napok. Mivel az első napon nincs mód kreativitásod megcsillogtatására, kifejezetten unatkozol. Türelmetlen és figyelmetlen is lehetsz. Ez utóbbi különösen akkor okozhat kárt, ha közös feladatban kell részt venned. Ám péntektől olyan leszel, mintha kicseréltek volna. Kedveseddel a legkülönfélébb terveket szövögetitek. Ilyen téli időszakban jól jöhet egy baráti vacsora vagy közös színházlátogatás.

HALAK (február 20-március 20.)
Túlságosan lekötnek a pénzügyeid, de hidd el, nem vall jó stílusra, ha valaki örökké csak a dolgok anyagi oldalával foglalkozik. A hét elején partnered is megelégelheti az anyagi dolgok örökös felemlegetését. Néhány napig meg is fogadod a tanácsát, és elkerülöd a pénzügyi témákat. Sokkal jobban foglalkoztatnak a legkülönfélébb távlati terveid. De azután valósítsd is meg! A hét végére igazán vidám leszel. Hívj barátokat vacsorára, egy jó étellel kiemelkedő sikert arathatsz!

Szöveg: Molnár Éva

Szeretnél útmutatást kapni az adott napra? A segítség közvetlenül a mobilodra érkezik!

Címkék: 0105-11 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Innen tudhatod, hogy vágyat vagy szerelmet érzel

A szakértők szerint ezek a jelei annak, ha nemcsak fizikailag, hanem érzelmileg is vonzódsz a másikhoz.

Justin Bieber durván beszólt a trolloknak

Nem érdemes szívózni Bieberékkel.

Bizarr kihívás bizonyítja, Miley Cyrus mennyire jó fej valójában

A TikTok-on hívták ki, simán belement a játékba. Ezt csekkold le!

A Kardashian család zseniálisan viccelte meg a legnagyobb sztárokat

Hihetetlenül mókás ez a videó, tuti, hogy szakadni fogsz a röhögéstől!

Taylor Swiftet eljegyezték?

Indulhatnak az összeesküvés-elméletek 3, 2, 1...

Liam Hemsworth ezt gondolja most Miley Cyrusról

Az énekesnő a napokban kiteregette a házasságuk részleteit egy interjúban.

Erzsébet királynő gyászol

Pont karácsony előtt történt egy újabb tragédia.

Így flörtölj profin chaten keresztül

Mutatunk néhány szöveget, amivel nem lőhetsz mellé!