2009.01.12.@ 08.01

Heti horoszkóp 01.12-18.

Ezen a héten a Vízöntőknek hatalmas az önbizalma, a Nyilasokban tombol az energia, az Oroszlánok pedig sportolni kezdenek. Neked mit jósol Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa az év harmadik hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20)
Magad is meglepődsz, mennyire óvatossá válsz. A hét első két napján valóban fontos, hogy minden döntésed előtt mérlegelj. A szerelemben egy esemény tévútra vezethet. Úgy véled, akit kiszemeltél máris a bűvkörödbe került. A látszat azonban csal. Valószínűleg érdekek vezérlik, így a leghelyesebb, ha csak játéknak, kalandnak tekinted az egészet. A hét egyik legkellemesebb napja lehet a péntek. Szervezd ide a fodrász vagy a kozmetikus meglátogatását. Nagyon szép leszel!

BIKA (április 21-május 20)
Semmit nem kell elkapkodnod. Rád nem is nagyon jellemző hogy felelőtlenül, átgondolatlanul cselekednél. Kivétel éppen a hét eleje, amikor ellenállhatatlan kényszert érzel, hogy valami nagy átalakítást hajts végre otthonodban vagy éppen valamelyik családtagodnak mondd meg a „tutit”.
Hiba lenne. Vitákat szülhet ez a viselkedés. Legjobb, ha a hét közepére koncentrálsz, amikor szinte túlcsordulnak érzelmeid egy barátod, barátnőd irányába. Fontos dologban nyújtasz neki segítséget.

IKREK (május21-június21)
Hivatásodban érlelődik a változás. Nem biztos, hogy éppen ezen a héten történik meg, de az már látható, hogy semmi nem megy a továbbiakban úgy, mint régen. Ezek a napok, különösen a hét elején több lehetőséget is adnak, hogy megismerd önmagad. Valóban jót tesz, ha tisztázod magadban a vágyaidat, elképzeléseidet és a képességeidet. Szerdán és csütörtökön a józanabb éned kerülhet túlsúlyba, így például megakadályozod magad abban, hogy túlköltekezzél.

RÁK (június 22-július 22)
Számodra ez a hét a tanulás időszaka. Na, nem iskolára gondolok elsősorban, hanem a személyiséged alakítására, és egy nagyon stabil belső tartás kimunkálására. Valószínűleg pénz is érkezik. Elsőre úgy érzed, hogy azonnal a nyakára hágsz. Közben azonban meglátsz valami sokkal fontosabb és nagyon drága dolgot. Inkább eldöntöd, hogy arra spórolsz. A vasárnap olyan nap, ami számodra a gazdag lelki életet és szerelmi vallomást hozhat.


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kis késéssel, de újévi fogadalmat teszel. Ráálltál a mérlegre és megdöbbentél. Így tehát elérkezettnek látod az időt, hogy sportolni kezdj. Elhatározod, hogy ha törik, ha szakad, naponta lefárasztod magad és reményeid szerint akkor olvadnak a kilók. Arra azonban nem vagy tekintettel, hogy kedvesed is igényli a társaságodat. Készülj egy parázs vitára, ha édes kettes helyett az edzőtermet választod. Munkahelyeden óvatosan rákérdezhetsz a fizetésemelésre.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)
Munkahelyeden vagy iskolában, esetleg vizsga alkalmával nem szerencsés, ha eltérsz a tárgytól. Néhány napig ugyanis csípősebb lehet a nyelved, mint azt a körülmények megengedik. A hét közepétől a Hold segít minden olyan ügyedben, ahol szükség lehet a rendrakásra. Így például kipakolhatod a szekrényt, de az íróasztal mélye is rejthet olyan régi levelezést, amin ma már csak mosolyogsz. Azon is elgondolkozol, hogy a szerelmet lehet-e pénzben mérni.


MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Barátság és/vagy szerelem? Képtelen vagy egy érzelmi kérdésben dűlőre jutni. Reggelenként elhatározod, hogy ma megoldod a dolgot, de minden hiába. Amikor tettekre, vagy éppen a kimondott szavakra kerülne a sor, visszatáncolsz. A hét elején még tetszel is magadnak, hogy mennyire türelmes és megfontolt vagy. Péntekre azonban már úgy érzed, hogy lassan felrobbansz. Legjobb, ha időpontot kérsz egy masszázsra. Lazulj el és élvezd a pillanatot.

SKORPIÓ (október 24-november 22)
Valamibe jól belenyúltál. Igazi parázs viszonyba kezdesz, vagy már kezdtél valakivel. Elhatározod, hogy nem kötődsz hozzá érzelmileg, de ezek az előre eldöntött dolgok nem mindig jönnek össze. A hét második felében megélénkül a társasági életed. Minden alkalmat megragadsz, hogy egy kicsit nyüzsöghess. Lehet, hogy éppen a barátnőidet szeretnéd kicsit heccelni az új pasiddal. Pénteken és szombaton szépíted magad, hogy vasárnap a legszebb és legjobb formádat hozhasd.

NYILAS (november 23-december 21)
A januári hetekben nem lehetetlen, hogy vizsgáznod kell. Ezekben a napokban hihetetlen energiával, és önbizalommal várod a megmérettetéseket. Munkára legalkalmasabb a hét közepe. Úgy érzed, hogy szellemileg teljesen felkészült vagy. Képes leszel rendszerezni a dolgaidat, és ha kell irányítani is az ügyeket. Nagyon hasznos szereplője leszel a munkahelyednek. Magánügyekben kissé fura helyzetbe kerülhetsz. Partnered rátermettségét és alkalmazkodási képességét megkérdőjelezheted.

BAK (december 22-január 20)
Bármi bánt is a hét első napjaiban, hamar túljutsz rajta. Különösen pénz és az önmegvalósítással kapcsolatos gondjaid azok, amik ráülnek a válladra. A hét közepére kedvező helyzet alakul a hivatásodban. Váratlan esemény történhet, de ez olyan lendületet ad és olyan láncolatot indít be, amivel hosszú távú terveidet is segítheted. Partnereddel sok időd lesz beszélgetni. Néhány kérdésben a legőszintébb hangot ütheted meg. A hét végét mindenképpen töltsd baráti társaságban.


VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Neked kedveznek a csillagok. Keresed a nyilvánosságot. Hatalmasra dagad az önbizalmad. Különösebb alapod vagy háttered nincs hozzá, de ez most senkit- legfőképpen téged- nem érdekel. A siker szinte mámorossá tesz. Addig, amíg szórakoztatónak érzed a helyzetet nincs is baj. Ne vegyél azonban mindent komolyan és különösen mások ígérgetésének ne ülj fel. Ha nem hozol komoly döntéseket, problémamentesen, és nagyon jó kedéllyel töltheted a napjaidat.

HALAK (február 20-március 20)
A hét közepén mindent bevetsz, hogy partneredet feltüzeld. Most senki nem mondhatja rád, hogy „halvérű” vagy. Szerelemben és a szexualitás területén nagy élmények várnak. Érdekes viszont az is, hogy a benned feszülő energiát más és egészen gyakorlati dolgok intézésére is képes leszel felhasználni. A hét második felében fontos hogy türelmes legyél a barátnőkkel. Lehet, hogy olyasmit kérnek, amit nem tudsz, vagy épen nem akarsz teljesíteni. Adjál nekik diplomatikus választ.

Szöveg: Molnár Éva

Szeretnél útmutatást kapni az adott napra? A segítség közvetlenül a mobilodra érkezik!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

„A terhességem korai bejelentése így segített feldolgozni a vetélésemet”

„A terhességem korai bejelentése így segített feldolgozni a vetélésemet”

A titkolózás fárasztó lehet, és talán még jobban megnehezíti az átélt veszteséget...

5 ok, amiért álmodban rendszeresen összejössz az exeddel

Gyakran álmodsz ilyesmit az utóbbi időben? Akkor ezt mindenképpen olvasd el!

Ez a világ legegyszerűbb almáspitéje

Mutatjuk az új kedvenc receptedet! Van rá 3 perced?

Szakértő szerint így lehetsz még jobb társa a szerelmednek

Ezt egészen egyszerűen mindenkinek el kéne olvasnia, de tényleg!

Új emojik érkeztek, és te észre sem vetted!

Csekkold le, mik közül lehet válogatni ezentúl!

7 tökéletes ajándékötlet a legstílusosabb barátnődnek

A karácsony hamarabb itt van, mint hinnéd!

Ezért ne köszöntsd fel az exed a szülinapján

Olyan ártatlan dolognak tűnik, pedig egyáltalán nem az!

6 intő jel, hogy egy mérgező kapcsolatban élsz

Ha a felsorolt dolgok közül több is ismerős lesz neked, akkor érdemes erősen elgondolkoznod a szakításon...

8 lakber cucc, ha kimaxolnád a kuckózást

Van néhány ötletünk, amitől azonnal hangulatba kerülsz majd!

Mit árul el a személyiségedről a kedvenc Riverdale karaktered?

Alig várod imádott sorozatod következő évadát? Hidd el, mi is. Addig viszont ideje, hogy lecsekkold, mit súg meg a személyiségedről az a szereplő, akit a kezdetektől bírsz!