2009.01.26.@ 08.01

Heti horoszkóp 01.26-02.01.

Ezen a héten a Skorpiók új szerelmükkel élvezik a felhőtlen perceket, a Vízöntők egyszerűen elbűvölőek lesznek, a Bakok pedig nem csak a magánéletben, de a munkában is szerencsésnek mondhatják magukat. Neked mit jósol Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa az év ötödik hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Újfajta ötleteid szinte lenyűgözik a környezetedben élőket. A legszerencsésebb helyzetben még támogatókat is találhatsz magad mellé. Emberi kapcsolataidban rendkívül mozgalmas hét köszönt rád. A hét közepén, ha kisebb-nagyobb érzelmi vihar támad benned, legjobb, ha a hivatali feladataidra koncentrálsz. Így olyan páncélinget ölthetsz magadra, amin senki nem tud érzelmi fegyverével áthatolni. Mint mindig, most is a legjobb menekülési útvonalad a munka.

BIKA (április 21-május 20.)
A hét első napjaiban kreativitásoddal hódítasz. Igen ám, de képes leszel hamar beleesni a szokásos csapdába. Már megint összekevered a barátságot és a szorosabb, esetleg szerelemnek is nevezhető kapcsolatot. A kritikákra pedig túl érzékenyen reagálsz. Mivel nagyon nehéz kivédened a hét második felében utadba kerülő érzelmi konfliktusokat, egyetlen mentséged marad, ha a hét végére társasági élet helyett egy hatalmas takarítást tűzöl ki célul.

IKREK (május 21-június 21.)
Tudom, hogy számodra a határozott döntés szinte elképzelhetetlen. Szereted inkább elodázni a válaszokat, vagy éppen sokkal több lehetőséget is kipróbálsz, mielőtt valami mellett letennéd a voksodat. Ezen a héten valószínűleg egy, a tanulmányaidat érintő kérdésben kellene Á-t vagy B-t mondanod. Te pedig csak arra törekszel, hogy a legjobban megőrizd a függetlenségedet. Tele vagy dinamizmussal, és úgy véled, az élet majd megoldja a problémádat. A hét végére valóban így is lesz.

RÁK (június 22-július 22.)
A te érzelmes lényed nagyon nehezen tűri a szerelmi konfliktusokat. Sajnos most kijut neked belőle. Különösen akkor kellemetlen a helyzet, ha a partnered külföldön él, esetleg te tartózkodsz távol az otthonodtól. Az azonban jó hír, hogy bárhogyan alakul is a kapcsolat, neked lesz erőd, hogy rendezd az összekuszálódott szálakat. Csak semmi érzelmi kirohanás! Hidd el, ha a másik fél azt látja, hogy higgadtan tekinted át a problémát, nem lesz kedve tovább feszíteni a húrt.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Kísérletező kedvvel indítod a hetet. Sok kapcsolatodat felélénkíted, és keresed a társaságot. Nem csak azért, hogy szórakozz, hanem az előmeneteled biztosítása érdekében is. Most annyira vicces és ellenállhatatlan lehetsz, hogy szinte senki nem tud ellentmondani neked, ráadásul minden ötletedet befogadják. A hét második felében kissé csavard lejjebb magad, de csak azért, hogy szombatra, vasárnapra partihangulatba kerülj! Egy este kár több buliban is képes leszel helytállni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Tovább gyűrűzik a „húzd meg ereszd meg” a párkapcsolatodban. Biztos vagy abban, hogy ő a megfelelő, de azt semmiképpen nem szeretnéd, ha kisajátítana. A hét első napjaiban még arra is képes vagy, hogy rosszindulatú megjegyzésekkel illesd azt, akit pedig normális esetben nagyon szeretsz. Előfordulhat, hogy máshol keresed a vigaszt, de az új ismeretség legfeljebb kaland lehet, vagy még annyi sem.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Aki most szeretné neked csapni szelet, jól kösse fel a nadrágját! Elbűvölő leszel és dinamikus, ugyanakkor egyetlen percre sem szeretnéd lekötni magad. Ebből már láthatod, hogy élvezetes napoknak nézel elébe. Munkádban eljött a kreatív ötletek ideje, de várj velük legalább csütörtökig, ugyanis akkor még ideológiát is tudsz gyártani a fantáziád elfogadtatásához. A hét végén kapcsolódj be valamilyen társas sporttevékenységbe, egy kis edzés mindig jól jön.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Valaki beszólhat neked otthon, bár amilyen érzékeny leszel a hét elején, nem is kell különösebb ok, hogy mindenképpen ragaszkodj a függetlenségedhez, és ne akard elfogadni senki kritikáját vagy tanácsát. Persze ahogy haladnak a napok, egyre jobb belátásra térsz. A hét közepe nagyon szuper alkalom a szerelemre. Új kedveseddel egészen a felhők között járhatsz. Tele vagy ötletekkel, fantáziád megélénkül, így aztán ő sem panaszkodhat.

NYILAS (november 23-december 21.)
Pénzügyeidben remekelsz. Példátlanul összeszedett és körültekintő leszel. Egy időre most vége a korábbi felelőtlen költekezésnek. Ettől persze vidámabb lesz a hangulatod is, hiszen érzed, hogy némi megtakarítással a számládon nagyobb biztonságba kerülhetsz. Ha olyan területen dolgozol, ahol szükség van a kommunikációs képességedre, jó hír, hogy a hét elején szinte mindent elérsz, amit csak szeretnél. Ezekben a napokban egészen új szemléletmóddal gazdagodsz.

BAK (december 22-január 20.)
Legjobb és legfontosabb dolgaidat akkor tudod kedvezően intézni, ha utazol. Esetleg ha tanulsz, akkor is melléd szegődik a szerencse. Tehetséged kibontakoztatásához legjobb, ha a hét első két napját szemeled ki. Ne késlekedj semmivel, bár valószínűleg olyan tettvágy vesz rajtad erőt, hogy a székhez ragasztani sem lehetne. Ezekben a napokban bármit elképzelhetsz, a fantáziádnak semmi nem szab határt. Lehet szó munkáról vagy magánéletről, neked most minden jól alakul.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Remélem, éppen erre a hétre esik a születésnapod, ugyanis fergeteges hangulatba kerülsz. Mindenkivel vidám, kedves és előzékeny, elbűvölő leszel. Persze nem csalod meg önmagad, és marad a mindenkori rejtélyesség és titkos vonzerő. Ezzel persze még inkább magadra irányítod a figyelmet. Kisebb fejtörést legfeljebb csak egy váratlan számla okozhat, de te ezt is képes leszel a megfelelő megoldással vagy elhárítani vagy egyszerűen gond nélkül kifizetni.

HALAK (február 20-március 20.)
Kisebb érzelmi feszültséggel köszönt rád a hétfő, de az is lehet, hogy az egész csak a fantáziád terméke, esetleg te magad gerjeszted a problémát. A hét második felére megérkezik a vigasz, de ahhoz az kell, hogy magad is keresd a megoldáshoz vezető utat. Ilyen út lehet, ha hagyod szabadon áramlani az elképzeléseidet, és ezt megosztod a környezeteddel is. Találhatsz jó néhány eszes támogatót, akik nem csak beszélnek, hanem cselekszenek is.

Szöveg: Molnár Éva

Szeretnél útmutatást kapni az adott napra? A segítség közvetlenül a mobilodra érkezik!

Címkék: 0126-0201 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

A 15 legbizarrabb dolog, amit valaha kimondtak szex után

Tracey Cox szexológusnak osztották meg névtelenül férfiak és nők egyaránt, mik voltak a legdurvább mondatok, amiket szex után hallottak.

A 10 legjobb táncos film, amit látnod kell, ha imádod a műfajt

Nyugodtan táncolj a tévé előtt, nem áruljunk el senkinek.

Ariana Grande nem is lehetne ennél szerelmesebb!

Lassan már egy éve együtt vannak!

4 kreatív és biztonságos módja a zuhanyzós szexnek

Itt a bizonyíték, hogy a fürdő izgibb helyszín a hálónál!

„5 dolog, amit megtanultam az exemtől, akinek nem kellettem eléggé”

Összeszedtük, mire jó egy ilyen kapcsolat, legalább utólag…

Tom Felton újranézte az első Harry Pottert, megható reakciót adott

Ha te is imádod a Harry Pottert, ezt látnod kell!

Ryan Reynolds trollkodása zseniálisan mutatja be a 2020-as évet

A sztár szó szerint professzionális szintre fejlesztette a trollkodást.

Te megtalálod a cicát a képen 4 másodperc alatt?

Nem lenne igazi a csütörtök egy macskás képrejtvény nélkül!